- Konu Sahibi Power power
-
Asla evlenip kurtulayım kafasında olmadım, olsam şimdiye en zengini(insanların artık tek baktığı şey o olduğu içim ) en şuyu buyu olan biriyle evlenebilirdim, kalbim evet diyince olur ancak. Çözüm yolu tayin gibi gözüküyor, en azından uzun bir süre kafa dinleme olurSenin para kazanıp kendi ayakların üzerinde durmakla ilgili bir sıkıntın yok ama anladigim kadarıyla senin ihtiyaç duyduğun alan sana tanınmıyor.Ev onların,oda onların,kapı onların....vs..bir yerden sonra sen de onlarla yaşamaya alışıp tek çıkış yolunu evlilik olarak arama. İcine sinen birisi karşına çıkana kadar bir çözüm bulmanın yoluna bak
Nasip olunca olur , kalbim ısınmazsada hayatı zindan edemem kendime , ama şu an tayin istersen en azından mutlu olurumvallah evlen kurtul derimmm bacim
anladim canm ya bunada tepki verirlerseNasip olunca olur , kalbim ısınmazsada hayatı zindan edemem kendime , ama şu an tayin istersen en azından mutlu olurum
anladim canm ya bunada tepki verirlerse[/QUOTE
En faZla küserler, millet kocaya kaçıyor, kötü işlere bulaşıyor, ben sadece görevimi layıkıyla yerine gerirmeye gidiyorum başka şehirde. O yüzden ilk atama gibi takılacaklarını düşünmüyorm.
Tayin istedim çok şükürcok bile kalmisin hic düşünme sorma tayinini iste ve git ailelerin bu sacmaligindan nefret ediyorum bir cocuk dunyaya getiriyorsun sevmeden saymadan onurunu kırarak buyuttum saniyorsun siz degerlisiniz ailenizi duymayin
Tayinimi istdim haber vermeden ve gidiyorum artıkkaç derim.
dayak yemesem de hakaret ve baskı kısmını görmüş bir ailedeyim. ne kadar okuduğunun neler başardığının onlar için önemi yok. bu insanların hayat algıları bozulmuş, hayattan zevk almayı mutlu olmayı unutmuşlar, ağzınla kuş tutsan kuşun rengini beğenmezler. onlara kendini kanıtlamak için hayatını yaşamışsındır muhtemelen önce bundan vazgeç ve ne istediğini sana neyin huzur vereceğini bilip ona göre hareket et.
manipülasyon yöntemleri çok farklıdır, şimdi uzak şehri yazacağını duyduklarında bu kez sana iyi davranmaya kalkabilirler, ne zaman böyle karar anlarım olsa benim ailem de anlayışlı minnoş tatlış bir moda büründü, ama zor anımda hep sırtımdan bıçakladılar zor anlarımı daha da zorlaştırdılar.
Yaptım aynen söylemedim istedim tayiniTayin iste. Tayinin çıkınca da ben gidiyorum de doğrudan. Tayin isteyeceğini de önceden söyleme.
Tayinimi istdim haber vermeden ve gidiyorum artık
Beni pamuklara sarsalar yine tayin ister ayrı evde yaşardım.Siz olsanız tayin ister misniz
Konu eskiymiş ben yeni sanıp yorum yaptım. Çok doğru bir karar vermişsiniz.Tayin istedim çok şükür
Konu eskiymiş ben yeni sanıp yorum yaptım. Çok doğru bir karar vermişsiniz.
Aynen bekar olunca akılları bende olacak, Annem ağlıyor ben ağlarken o nerdeydi ?Ajitasyonlara kulak asmayın ,hayatınızı kurun ,bekar olduğunuz sürece herkes hiçbir şeye ihtitanız yokmuş gibi davranacak,annenin babanın tüm yükünü size yükleyecek
Bu zamana kadar yapmadığınız için pişman olursunuz bence. Az insan çok huzur.Yaptım sonunda hayalimi yaptım ve ablam pişman olacağımı söylüyor bence şimdiden pişmansın diyor, hayır dedim gayet mutluyum dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?