- Konu Sahibi Power power
-
İzin almicam zaten bu sefer , sadece kararsızım evlenirsem ailemin olduğu şehirde evlenmek istiyorum. Gittiğim yerde evlenmek istemem. Nasip işi tabii ki . Ama artık yalnız kalmak istiyorum. Yeğenlerin eve toplanması, sürekli onlara bağlı kalmak, evde yalnız bile kalamıyorum. Her işlerine yetişiyorum28 yaşında koskoca kadınsınız, izin almanıza gerek yok. İsteyin tayininizi, kendinize yeni baştan güzel bir hayat kurun.
Kavga dövüşe gerek yok, ben istedim deyin, sinirlenmeyin tepkilerine.
Annem yalvar yakar yazma başka yeri diyordu, ablam aramış yok kalp krizi geriyor diyor yalan tabi , sanki o kadar kıymetliyimde krizler geçiriyor. Biz sana karışmıyoruz niye gitmek şstiyorsun diyorlar şimdideBizim evde öyle dayak, kavga gibi şeyler yok ama ben yine de tercihlerimde başka şehirleri yazdim. Siz o kadar edildiğiniz halde niye onlarla kalıyorsunuz ki? Hiç düşünmeyin bile.
Para yardımı mı yapıyorsunuzAnnem yalvar yakar yazma başka yeri diyordu, ablam aramış yok kalp krizi geriyor diyor yalan tabi , sanki o kadar kıymetliyimde krizler geçiriyor. Biz sana karışmıyoruz niye gitmek şstiyorsun diyorlar şimdide
İzin almicam zaten bu sefer , sadece kararsızım evlenirsem ailemin olduğu şehirde evlenmek istiyorum. Gittiğim yerde evlenmek istemem. Nasip işi tabii ki . Ama artık yalnız kalmak istiyorum. Yeğenlerin eve toplanması, sürekli onlara bağlı kalmak, evde yalnız bile kalamıyorum. Her işlerine yetişiyorum
Ailenizden değer görmüyorsunuz ama onlarla aynı sehirde yasayan biriyle evlenmek istiyorsunuz. Evlenince size değer vereceklerini mi düşünüyorsunuz? Evlilik bir mertebe yada kiymet verme sebebi değil ki.İzin almicam zaten bu sefer , sadece kararsızım evlenirsem ailemin olduğu şehirde evlenmek istiyorum. Gittiğim yerde evlenmek istemem. Nasip işi tabii ki . Ama artık yalnız kalmak istiyorum. Yeğenlerin eve toplanması, sürekli onlara bağlı kalmak, evde yalnız bile kalamıyorum. Her işlerine yetişiyorum
Yo maddi anlamda hiç katkım yok, para mevzusu yok hiçPara yardımı mı yapıyorsunuz
Yo konuşmuyorum asla, böyle daha mutluyum, çünkü konuşunca hakaret ederek konuşuyordu, herkese böyle kendisi aileye yani. Kafam rahat böyle aynı evde tek kelime etmiyorum onunla 4 yıldırDurduğun kabahat 28 yasında koskoca kızsın. Çalışırken ünv kazandıysan herseyi yapabilirsin.
O baba da hiç utanmadı mı kocaman kızına vurmaya.
Konuşmazsın bundan sonra da olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?