28 yılda tanıyamamışım

Dertsizlikten mi oluyor böyle acaba 20 yaşında evlenseydim bir temiz dayak yerdim annemden, hiç de içine atmazdı
bencede
babası günlerce akıl verdi, caydırmaya çalıştı. bende 1 yıl sakladım babasından. baktım olmuyor. açıkladım.

Adı üzerinde duygu patlaması.Böyle oluyor zaten.
Babamı kaybettiğimde öyle çok hüngür şakır ağlamamıştım. 7 ay sonra ev süpürürken saatler süren bir boşalma yaşadım benim babam öldü diye. Konu ve yoğunluk farklı olsa da özünde aynı nokta. Tutmuş kendini adam olabildiğince. En sonunda patlamış. Öyle anlarda aman ben nerdeyim şimdi değil sonra patlayım olmuyor ki.

Kadın ve erkek fıtratını bırakın, insanlar olarak hepimiz bambaşkayız. Siz 53 yaşında olduğunuzu söylemişsiniz, eşinizde sizin yaşlarınızda sanırım. İnsan yaş aldıkça da duyguları, düşünceleri ve yaşananlara karşı vereceği tepkiler değişebiliyor. Sizin kaç yıldır tanıdığınız ile alakalı olmayabilir bu yüzden. Birde bizim toplulumuzda maalesef "Erkekler ağlamaz" gibi bir algı olduğu için yıllar içinde çok fazla ağladığına şahit olmamış olabilirsiniz fakat artık kızının bu kadar erken yaşta evlenmesine ve başka şeylere de dolup duygusal bir patlama yaşamış olabilir. Kendilerini kontrollü davranmak zorunda hissediyorlar çünkü hep güçlü görünmek zorunda olduklarını zannediyorlar oysa onlarda insan. Üzülebilirler, ağlayabilirler, duygularını paylaşabilirler ve bu çok normal... Siz eşinizle konuştunuz mu sonradan bu konuyu? çok üzerine gitmediğinizi söylemişsiniz. "Beni çok şaşırttın, hiç beklemezdim senden" gibi değil de, daha naif yaklaşarak belki sizinle konuşmasını sağlayabilirsiniz.

Kizlar babalarına düşkün olduğu kadar babalarda kızlarına daha düşkün 2 kızım var ikisi de çok babacı

O nasıl bi başlık Allah aşkına. Bende eşiniz sizi 28 sene sonra 5 çocukla ortada bıraktı zannettim.

20 yasinda evlenen kizi icin cok normal bir tepki. Ne kadar üzulüp dertlendiyse adamcagiz.
Nesi tuhaf geldide konu actiniz ayni cocugin annesi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…