28 yılda tanıyamamışım

Bir baba olarak evladının ömrünün baharında yanlış bir tercih yapma ihtimali, çocuğunun evden gidişi, gelinlikle görüşü hepsi adamı etkilemiştir

Ben de bir şey oldu sandım başlık yüzünden

Allah mesut etsin kızınızı

Toplum baskısı. Erkek ağlamaz diye büyütülüyor. Bir şey olunca erkek adam diye başlayan cümlelerle azarlanıyor. Eşim çok hassas bir adamdır. Ağlamaz. Kültürümüzde o baskı çok yüksek.

konuya yazılmış en mantıklı yorum. teşekkürler

20 yasındakı cocuk gelin olmus. Evet cocuk gelin. 20 yasında kız kocaya verilmez. Yerı okuldur. 27 yasındayım 20 yasında evlencem deseydım babamla annem zındana kapatırlardır benı kı kendı cocugum olsa aynısını yaparım. o yasta cocuktur kararını kendı veremez. bırey olması demek hayatını mahfetmek demek değildir.

Çok normal verdiği tepki
Kızlar babalarının nazlısıdır, 20 yaş çok çok erken bir yaş evlilik için
Adamcağız duramamış önünde olmuş duygularını da saklamamış gayet açık
Eşimin kızı 26 yaşına giriyor ufak ufak flörtüyle evlilik konuşuyorlar ona bile erken diye dikleniyor eşim, 20 olsa düşer bayılır sanırım

nedense bir linç etme çabaları gidiyor bu konuda
yeni boşanıp, 1 ay içinde yatak partneri bulan
zevk suyunu kukusuna sürtüp hamile kaldım mı diye soran normal
ben bu konuyu açınca anormal öyle mi ?
banu hanım karsılastırmanız cok alakasız ve terbıyesızce.
Herkesın hayatı kendını bağlar. Bosandıktan sonra kımın ne yaptıgı kımseyı ılgılendırmıyor ahlak polısı olmadıgınıza göre?

eşinizin gözü ona buna dolmuyordur olabilir. kızı 20 yaşında evlenmiş, buna dolmasın da neye dolsun zaten. buna mı takıldınız? bu devirde 20 yaşında evlilik... üniversite okuyor mu bari yada oyle bi planı var mı?

Konu sahibi de bir garip bende konuyu açarken aldatma hikayesi bekliyordum

Liseden sonra okumadı. babası çok söyledi ama zorla olmuyor işte. girdi bir işe çalışıyordu.

20 yaşında evlenen kızınız için ben de ağlayabilirim şu an.
Genc yaşta evliligin devamlılığı bu yüzyılda çok zor. Hata etmiş açık konuşacağım.
Benim ailem kök söktürür 20 yaşında gelin etmezdi beni. Zaten ben kendim evlenmeyi hayal etmedim o yaşlarda. Hadi diyelim yaptım bir halt vermezlerdi.
Babaya hak verdim. Ağlanır

Valla bu konuda kimse büyük konuşmasın. Reşit olmuş biri bir şey yapmak istiyorsa anne babası onu tutamaz. Benim çocukluk arkadaşım da 20 yaşında evlendi. Hem de oldukça kötü biriyle evlendi. Anne babası neler yaptılar evlenmesin diye. Güzellikle yaklaştılar olmadı, sert bir şekilde yaklaştılar olmadı. Bir ara annesiyle her gün kavga ediyordu. Ancak sert davranınca ters tepti. Bu sefer aile evinde çok kısıtlandığını, mutsuz olduğunu söylemeye başladı.

Bazı kızlar mizacından kaynaklı herhalde çocukluklarından itibaren çok seviyolar evliliği. O arkadaşım daha ilkokuldayken düğününü hayal ederdi. Lisedeyken fal gibi bir şey baktırmıştı evlilik yaşına 26 demişlerdi, yıkılmıştı 26yı duyunca. Onun da anne babası çok ağladı. Ancak reşit bir insan markete gidiyorum diye de gider nikah kıyar. Kim napabilir? Aileler de kızı sahipsiz gibi gitmesin diye razı olup evlendiriyolar işte el mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…