İğne etkisinden mi oluyor acaba yoksa yerleşme etkisinden mi acaba nasıl ayırt edebilir ki bunuGöğüs ağrısı hariç diğerleri olmuştu bende de
Kiste çevirir diye korkuyorum ya ovülasyonda çatlamayı gördüm ama yinede tedirginim neyse artık hayırlısı bakalımİşte anlamak mümkün değilbekliyoruz sadece
Canım belirtilerin devam ediyormu beni kaşık ağrısı azaldı göğüs hassasiyeti de hafifledi birazUmudumuzu yüksek tutalımm hayırlısı olsun
Aynı şekilde aşkım kasık ağrım azaldı ama dün adet belirtim oldu ya 1 hafta içinde adet olurum sanırımCanım belirtilerin devam ediyormu beni kaşık ağrısı azaldı göğüs hassasiyeti de hafifledi biraz
Çok büyümüş. Kist olmaya yakın bir rakam. Sonucunuzu merak ettim. Nedir son durumKızlar merhaba adetimin 2. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Letu kullandım. Bugün adetin 12. günü doktor muayenesi oldum. Sağ tarafımda 28mm yumurtam varmış ve çatlatma iğnesi oldum. Bu 3. çatlatma iğnesi deneyimim eğer olmazsa bi sonraki adım aşılamaya geçeceğiz gibi görünüyor. 28mm yumurtası olan bu süreci yaşayan deneyimlerini paylaşabilir mi
Test yapmadın mı belki tutunma belirtisidir benimde 3 gün sonra adet olmam lazım bakalımAynı şekilde aşkım kasık ağrım azaldı ama dün adet belirtim oldu ya 1 hafta içinde adet olurum sanırım
Adetimi bekliyorum canım 3 gün sonra adet olmazsam test yapıcamÇok büyümüş. Kist olmaya yakın bir rakam. Sonucunuzu merak ettim. Nedir son durum
bat 8-9 mayıs henüz günüm gelmedi bekliyorum, sonucu paylaşacağım mutlakaÇok büyümüş. Kist olmaya yakın bir rakam. Sonucunuzu merak ettim. Nedir son durum
Anladım canım bende adetimi beklicektiö ama yarın test yapmayı düşünüyorumAdet günüm gecikirse eğer test yapıcam
Az önce ovülasyon testi yaptım t çizgisi tekrar koyulaşmaya başladı renk 3 gün var gebelik belirtisi olabilir mi acaba ay çok heycanlandım bir ançok heyecanlıı bizimle de paylaş mutlaka sonucu
Bu en net görüntüsü bakabilir misinizçok heyecanlıı bizimle de paylaş mutlaka sonucu
Evet sabah ilk işim test yapmak olacakAy bu şekilde öğrenenler var evet ama bilemedimm benide heyecanlandırdın yarın bi test yap bence mutlaka
Maalesef negatifAy bu şekilde öğrenenler var evet ama bilemedimm benide heyecanlandırdın yarın bi test yap bence mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?