29+3 günlük hamilelikte böbrekte genişleme ve beyinde kist oluşumu :(:(

a.sahin

annen seni bekliyorrrrrrr
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
579
2
96
40
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

dün renkli dopplere girdim bebeğim 29+2 günlükmüş kilosu 1,275 gr boyuda 37 cm miş.
doktor bana bebeğimin böbreğinde genişleme ve beyninde kist olduğunu söyledi.her ikisini de tek olarak görseymiş söyleme gereği olmazmış ama ikisi bir arada olduğu için söylemek zorundaymış ikili ve üçlü test sonuçlarına bakarak amniyosenteze gerek kalmadığını söyledi ki zaten o dönemi çoktan geçmişiz.24. haftada yapılıyormuş.
böbreğindeki genişleme için ya doğuma kadar yada doğumdan sonra 1 yaşa kadar kaybolur dedi
beynindeki kist içinde 32. veya 33. haftada kaybolması lazım dedi.
bunların dışında hiçbir problem yokmuş çok şükür
sizce endişelenmelimiyim??????????????????????????

öncelikle geçmiş olsun...bence dr güven.... hiç üzülüp kendini strese sokma ....görümcemin hamileliğindede bebeğin beyninde kist vardı doğuma yakın bi zamanda geçti...maşallah 8 yaşında şimdi...

tşk ederim cnm cvbın için nedense benimde içim rahat çok şükür zaten bu durumda doktora güvenmekten başka çarem yok ama 3-4 hafta sonra tekrar kontrol ettirmeyi düşünüyorum 32. yada 33.. haftada kaybolabilir demişti

canım geçmiş olsun beyindeki kistler o aşamada görülebiliyor ve zamanla yok oluyorlar dert etme geçer..böbrek genişlemesi de erkek çocuklarında genelde oluyor 2 yaşınakadar geçiyor dua et rabbime bebeğin sapasağlam doğacak göreceksin çok zor oluyor benim başıma d ageldi ağladık karı-koca gecelerce rabbime sonsuz hamdolsun dünyalar tatlısı sağlıklı bir oğlum var şmdi

çok sağol cnm benim benimki kız ama erkek değil. bakalım artık bekleyip görcez tek çaremiz bu sanırım.sana da oğlunla eşinle sonsuz mutluluklar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…