Premature Bebekler 29 haftalık doğum yaptım benim gibi prematüre annesi olanlar var mı?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Merhaba canım bende 29+5te doğum yaptım çok zor bi durum allahım.kimseye yaşatmasın 38 gün kaldı küvezde banada 2 kilo olmadan vermeyiz ama her şey yolunda giderse 1800-1900kgda da çıkarabiliriz demişlerdi bir hafta önce 1910 grken aldık oğlumu şu anda çok iyi iki kilo oldu çok zahmetli bi bebek ama çok tatlı oluyolar küçüklünüde hiç yadırgamıyorum çünkü okadar tatlı görünüyoki sende üzme canını günler çok zor geçiyo karnının bi anda boşalması çok kötü bi duygu ama hastaneden çıkarken onu kucakladığın an hepsi geçip gidiyo emin ol allah yardımcın olsun sütünüde devamlı sağki ona yarasın

Allah yardımcınız olsun prematüre annesi olmak çok zor ama rabbim sabrını veriyor
Benim üçüz kızlarım da 33 haftalık doğdular 5 hafta kaldık kvözde allaha şükür sağlık sorunları yoktu ama kilo alabilmek için kaldılar
Çok zordu onları orda bırakıp gelmek ama onların sağlığı için katlanıyordum şimdi cadı kızlarım üç yaşında ve kreşe başladılar şükür hiç bir sağlık sorunları yok o kadar zekilerki maşallah hemen öğreniyorlar
Senin güçlü olman gerek ki bebeğinde güçlü olsun şimdi senin dua etmekten başka birşey gelmez elinden rabbim dualarını kabul etsin ve sütünü mutlaka sağ 3 saatte bir inşallah bol bol sütün olur kuzun içer kocaman adam olur hemen
Drlar ne diyorlar kendi nefes alabiliyor mu kuzun

sağolasın canım iyi dileklerin için inşallah bende sağlıklı birşekilde çocuğumu kucağıma alıp evime getirebilirim, sağıyorum şimdilik sütümü umarım bebeğim gelene kadar sütüm gitmez de emziririm (

allah kolaylık versin biz bir taneyi düşünürken sen 3ünü birden düşünüyorsun allah yardımcın olsun, ama atlatmışsın maşallah okula da başlamışlar benimki de büyüyüp okullara gider inşallah:)) doktorlarımız sağlık durumu iyi diyor, nefes içinse sadece küvez içinde oksijen alıyor dediler. kilo alması çok yavaş ilk zamanlar sürekli verdi şimdi bi alıp bir veriyor toparlamasını bekliyoruz.

Tolga'm Antalya'dan hatırladınmı çok sevindim . Iyi olmasına bizde büyüdük ama zayıfız .

Tolga'm Antalya'dan hatırladınmı çok sevindim . Iyi olmasına bizde büyüdük ama zayıfız .

Sizimde Allah yardımcınız olsun benim 26 haftalık 900 gr doğdu çok zor bi 80 gün geçirdik çok zordu 2 kg hastaneden çıktı şimdi 1 yaşında şükürler olsun . Çok zor günler senin için çok iyi anlıyorum dua etmekten başka yapacak birşey yok hastane iyi ise biraz rahat ol Allah yardımcın olsun

Merhabalar ben de 29 haftalik dogum yaptim bebegim hala kuvezde 25 gun olacak... benim sizlere sirmak istedigim şeyler var inşallah görürsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar. Ben de 25 gun once 29 5 te dogum yaptım bebeğim hala kuvezde. Su an ne durumdasiniz acaba aylar geçmiş bebeginiz siz Nasılsıniz

Benim kızım 25 haftalik dünyaya geldi 595gr idi 2 gun sonra 420gr düştü ama kurban oldugum Allah ol dedi oldu. Suan 3,700 hamd olsun. Cok ama çok zor zamanlar geçirdik hala arada sorunlar yasıyoruz. Ama üzülme hersey geçiyor ve yoluna giriyor. Allahım evlatlarımızı bize bagislasin❤️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok şükür cnm kuvezden çıktı mi peki maşallah kuzucuga amin cnm inşallah...

Sagolasin. 90 gun kuvezde kaldık tabi yogun bakım kısmında dahil. Yaklaşık 1 aydır evimizdeyiz. Kilo Almaya'da başladık.

Ben şu an 20 haftalık hamileyim okudum yazdıklarınızı içim gitti Rabbim yar ve yardımcınız olsun bu günlerde geçer tosuncuk tosuncuk olur yavrularınız inşallah Rabbim size bağışlasın hamile kadının duası kabul olur derler dualarım sizinle

Sagolasin. 90 gun kuvezde kaldık tabi yogun bakım kısmında dahil. Yaklaşık 1 aydır evimizdeyiz. Kilo Almaya'da başladık.

Cok Şükur... bizim de bugun 28. Günümüz tam 4 hafta once bugun doğdu bnm kuzucugum. Şimdi evde bakimda nelere dikkat ediyosun peki
Ne bileyim ekstra diger bebeklerden farkli olarak...

Cok tesekkur ederim canım inşallah sağlıkla hicbir problemleri olmadan buyurler yavrularimiz... sana da
Rabbim hayırlı kolay dogum nasip e
Etsin inşallah...hamilelik harika bir sey hele de senn oldugun haftalardan sonra. Keyfini çıkar. Bnm kızım hala icimde olacakti doguma daha yaklasik 1 ay olacakti... Rabbim böyle yazmış olmadı kızımı erken gördüm saglikli olacaksa katlanilmaz değil ama her gun onu orada birakip donmek deli gibi ozlemek... Rabbim kimseye yasatmasin bu durumu.

Senin bebeğinin acelesi varmış demek ki bi an önce annesine kavuşmak istemiş benimde dün bi sancım tuttu doktora gittim çok şükür iyiymiş bebeğim ama ömrümden ömür gitti evlat çok büyük imtihan...
Bu imtihanı hayırlısıyla layığıyla yerine getircez inşallah derdi veren Rabbim dermanı da verir elbet çok şükür bebeğin hayatta sımsıkı sarılmış yaşamaya sende koyverme sakın kendini annesi onun sana çok ihtiyacı var daha uçaklar ucurcaksınız araba yarışları yapcaksınız ama az sabır bu zor günlerde geçer her karanlığın bi aydınlığı vardır elbet

Rabbim evladını sana bağışlasın canım kardeşim dualarım hep seninle

Cnm ben 6. Haftada 1250 gr doğmuşum valla bir ay kuvez sonunda eve gelmisim evde annenin şutu yaramis cabuk toparlanmisim. Çok şükür 30 yasindayim sagligim sihhatim elhamdülillah yerinde. Hic endisrlenme.

Çok pardon oğlun olcak diye hatırlıyorum kafam gitti bnmde hastanelerde ne okudum onun bile farkında değilim kızçenle daha bebekler giydirceksiniz o sana masuscuktan kekler çaylar yapcak büyüyüp koca kız olduğunda da canyoldaşı dert ortağın olcak inşallah

Inşallah canim cok sag ol güzel dualarin için moral oldu hayaller kurdum kiz olsun fark etmez araba yarisi da yaparim kizimla ben :) o iyi olsun da... cok mj nazlayacagim acaba oyle gorunuyo sanki.

Selam arkadaslar ben 1 temmuzda 33 haftalık dogum yaptım bebegım 16 gündür kuvezde dogdugunda 1 740 gram dı su anda 2 kıloya yaklastı saglık durumunun ıyı oldugunu soylüyorlar neden beklettıklerını anlamıyorum bu konuda fikri olan varmı artık bebegımın cıkmasını istiyorum dua edin ne olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…