Selam arkadaslar ben 1 temmuzda 33 haftalık dogum yaptım bebegım 16 gündür kuvezde dogdugunda 1 740 gram dı su anda 2 kıloya yaklastı saglık durumunun ıyı oldugunu soylüyorlar neden beklettıklerını anlamıyorum bu konuda fikri olan varmı artık bebegımın cıkmasını istiyorum dua edin ne olur...
Selam arkadaslar ben 1 temmuzda 33 haftalık dogum yaptım bebegım 16 gündür kuvezde dogdugunda 1 740 gram dı su anda 2 kıloya yaklastı saglık durumunun ıyı oldugunu soylüyorlar neden beklettıklerını anlamıyorum bu konuda fikri olan varmı artık bebegımın cıkmasını istiyorum dua edin ne olur...
daha emzırmeye baslamadım doktor 20 sonra falan dıyor cok degılmı kı ya hem solunum sıkıntısı falanda yok artık dayanacak gucum kalmadı bır kere kucagıma bıle alamadım kokusunu bıle duyamadım 2 gunde bır gomeye gıdıyorum 1 2 dakıka gosterıyorlar o kadar en zoruda o odadan elı bos cıkmak her gıtmeme bugun cıkar umıdıyle gıdıyorum cok zormus ancak yasayanlar bılır bunu rabbım herkese sabır versın dua edelım bırbırımıze
daha emzırmeye baslamadım doktor 20 sonra falan dıyor cok degılmı kı ya hem solunum sıkıntısı falanda yok artık dayanacak gucum kalmadı bır kere kucagıma bıle alamadım kokusunu bıle duyamadım 2 gunde bır gomeye gıdıyorum 1 2 dakıka gosterıyorlar o kadar en zoruda o odadan elı bos cıkmak her gıtmeme bugun cıkar umıdıyle gıdıyorum cok zormus ancak yasayanlar bılır bunu rabbım herkese sabır versın dua edelım bırbırımıze
cok zor canım yapacagın tek şey sabırla beklemen ben tam 55 gun bekledım aynı duyguları bende yasadım kı belkı daha fazlasını kızm 1 kılo doğdu 850 grama duştu sonra 35. haftayı tmmladıgında ıyı olursa cıkarırım dedı doktor 27. haftada dogum yaptım o haftaları gectım gunler gecmek bılmıyodu hiç dokunamadan bırkac dkka görup cıkıyorduk tabı doyamıyorduk takı 35. haftaya gırdıgımızda yıne gıttık kızımı kuvezden çkarmışlar yıne yogun bakım unıtesınde ama ustu acık dış ortama alışsın dıye su hastanelerdekı dogumdan sonra odada yatırdıkları şeylere yatırmışlar kızımı öle görunce ölduk mutluluktan ılk defa dokunmuştum o gun sonra kızımı emzırmemı istedıler dırek emdı 1750grmla 35. haftada taburcu ettıler cok şükür kızım duzeltılmış 10 aylık oldu sızınde emmesını beklıyordur doktor emmeden göndermıyolar bunun ıçın 1 gece hastanede kaldık kızıma bakamasaydık emmeseydı eve göndermıceklerdı daha
Cnm sen hangi hastanedeydin bebeginle? Bence bebegin 27 haftada 1000 gr iyi gelismis maşallah... bizim 1 ay oldu 28 gunde hala solunumunu duzenleyemedigi icin bi iğne vuruyolar simdi sizinkine de vurmuslar miydi hatirliyo musun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben seni cok iyi anlıyorum bugun tam 1 ay oldu ve benim bebegim solunumunu duzeltemedi malesefigne vuruyolar toparlamasi icin. Dua edelim bebeklerimize. Benm bebegim özel gop hast. De yatio seninki Nerede istanbulda misin
evet istanbuldayım benım bebeğimde zeytinburnu santeplus hastanesinde.Bugün güzel bir haber aldım çok az kaldı dedi doktor toparlanmış bebeğim.Rabbim btün bebeklere şifa versin .Zor günler inşallah geçecek hepsi.
ben uşak medıcal parkta yaptım dogumu kızımda orda kaldı ben ığne vurduklarını faln bılmıyorum hıç söylemedıler yaptıkları tedavıyı ama bı 10 gun sonra faln solunum destegını kestıler kızım kendı nefes almaya baslamıştı
Tamamen mi kesildi yani masallah eger öyleyse süper yani kuvez icine bile oksijen vermiolar miydi? Benim kizim kuvez icinden alıyo oksijeni.ama düzensiz işte nefesi...
yok kvezın içine verıyolar dı dıe hatırlıyorum sadece agzında beslnmesı için hortum vardı inş. duzene gırer
29 haftalık doğum yaptım 1.200 gr ağırlığında erkek bebek dünyaya getirdim 3 gündür küvezde kalıyor zor durumdayım psikolojim çok bozuk benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum yaşadıklarınızı yazmanızı istiyorum bana ışık olsun. günlerim dua edip ağlamakla geçiyor erken doğum zor, prematüre annesi olmak zor allah nerde varsa herkesin yardımcısı olsun...
Amin canım inşallah. Benim kizimda da sadce agzinda sonda var işte beslenmesi için. Ama kuvez icindeki oksijenden de kurtulabilmesi için igne vuruyolar inşallah düzelir... günler gectikce dayanilmaz oluyo ayrılık bağlanıyorum her geçen gün kavusmak istiyorum daha çok ama sonra en sağlıklı zamanda ciksin diye beklemem gerektiğini hatırlatiyorum kendime. Hayırlısı artık inşallah...
inşallah gececek canım bu gunler kuzım taburcu olduktan sonra bagışıklık sıstemı için 6 ay ıgne vuruldu herkese vurulmamış taburcu olurken sor ıstersen adı synagıstı bebegıın kılosuna göre dozu ayarlanıyordu bılgınız olsun
Cok sag ol canım önemli bişi onu sorarım... bizim igneler solunumu düzene girsin diye...cok korkuyorum her anım korku dolu bebeğimi iyi görüyorum aslinda ama hep korkacak bişiler cikariorum kendime... yaptigimin yanlis oldugunu biliyorum ama elimde değil. 2 3 yil atlayip gitmek istiyorum gelecege...
canım bende 29 haftalık ddünyaya getirdim kızımı 1,130gram.tabi biraz daha düşmüştü küvezde...çokzorlu bir süreç geçirdim her pre annesi gibi ama sen güçlü olmalısın ona bakacak olan sensin tatlım birtek sen rabbiminde izniyle bugünleri aşarsın ve hatta hiçyaşamamış gibi oluverirsin...şimdi dünya tatlısı benimle beraber makyaj yapmaya çalışatttn ufacık boyuyla bana laf yetiştirmeye çalışan nazlımınazlı ikibuçuk yaşında benim küçük mucizem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?