Deva03 Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2016 258 163 23 37 21 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ozbarceis #81 29haftalık doğan ikizlerimden oğlum işitme testini geçemedi.kıza daha yaptırmadık.moralim çok bozuk.haftaya tekrar yapılacak.böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
29haftalık doğan ikizlerimden oğlum işitme testini geçemedi.kıza daha yaptırmadık.moralim çok bozuk.haftaya tekrar yapılacak.böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
H Hayirlisikismet Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2016 1.271 952 53 39 21 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ozbarceis #82 Cnm bi fikrim yok ama dha cok kucukler belki brz zmn snr herse duzelicek Allah yardimciniz olsun,insallah insallah duzelir
Cnm bi fikrim yok ama dha cok kucukler belki brz zmn snr herse duzelicek Allah yardimciniz olsun,insallah insallah duzelir
Songul Tayga Prematüre serebral palsi bir erkek annesi Kayıtlı Üye 11 Kasım 2013 28 25 88 22 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ozbarceis #83 prematurebebekannesi .!.: Merhaba, 27+5'te dogum yaptım ben de canım. istediğin zaman bana her konuda soru sorabılırsın. Ayrıca blogumda her yasadıgımız olayı paylasmaya calısıyorum. Prematüre Bebek Annesi Olmak: Dünyanın Sonu ya da Yeniden Doğuş? sevgıler Genişletmek için tıkla... Ben incelemeyi çok istedim ama giremedim sanırım beceremedim
prematurebebekannesi .!.: Merhaba, 27+5'te dogum yaptım ben de canım. istediğin zaman bana her konuda soru sorabılırsın. Ayrıca blogumda her yasadıgımız olayı paylasmaya calısıyorum. Prematüre Bebek Annesi Olmak: Dünyanın Sonu ya da Yeniden Doğuş? sevgıler Genişletmek için tıkla... Ben incelemeyi çok istedim ama giremedim sanırım beceremedim
Zeynosrkn84 Hoş geldin nefesimm tuğbamm Kayıtlı Üye 25 Ekim 2016 2.558 4.236 63 41 19 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ozbarceis #84 26 haftalık ama 23 le uyumlu doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda 470 gram dua edin yavrum da sağlığına kavuşsun
26 haftalık ama 23 le uyumlu doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda 470 gram dua edin yavrum da sağlığına kavuşsun
H Hayirlisikismet Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2016 1.271 952 53 39 19 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ozbarceis #85 Zeynosrkn84 .!.: 26 haftalık ama 23 le uyumlu doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda 470 gram dua edin yavrum da sağlığına kavuşsun Genişletmek için tıkla... Cnm oncelikle gecmis olsn,zor gunler geciriosndr suanda.sana sunu demek isterim bnmde bebegim erkn geldi seninki kadr degildi ama kuvozdeydk orda bircok kisiyle tanistm.senin gbi biri dr.cok umutlu konusmuomus hergun herseye hazrlikli olun demis sutum kesildi hatta diodu.3ay kuvozdeymis.ayni gun taburcu oldk.kimin ne olacagini Rabbim bilir.Allahim hakkinda hayirlisni versin,insallah sana tutunur dua et cok.
Zeynosrkn84 .!.: 26 haftalık ama 23 le uyumlu doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda 470 gram dua edin yavrum da sağlığına kavuşsun Genişletmek için tıkla... Cnm oncelikle gecmis olsn,zor gunler geciriosndr suanda.sana sunu demek isterim bnmde bebegim erkn geldi seninki kadr degildi ama kuvozdeydk orda bircok kisiyle tanistm.senin gbi biri dr.cok umutlu konusmuomus hergun herseye hazrlikli olun demis sutum kesildi hatta diodu.3ay kuvozdeymis.ayni gun taburcu oldk.kimin ne olacagini Rabbim bilir.Allahim hakkinda hayirlisni versin,insallah sana tutunur dua et cok.