29 unda malatyadayım

aminnnnnnn , sen nasıl oldun şuan? şişlik morluk kanama vs nasıl , çok ağrın var mı?

güzel burunlu melekler, sizi böyle okuyunca duygulandim valla. Baskasinin yardimina kosaninda Allah yardimina yetisir, süpersiniz opuyorumnanaktan

Canım fazla ağrım yok ama tamponlardan dolayı sıkıntılıyım, bir de dün gece hiç uyuyamadım, halen sızıntı şeklinde kanamam var ama sarımsı pembemsi bir şekilde , bazen de tükürdüğümde genzimden aynı şekilde kan geliyor, yanlış hatırlamıyorsam sen de yakın zamanlarda ameliyat olmuştun sanırım değil mi?

evet acılmıyor :(
Az önce bi video izledım burun ameliyatı.Vay anam vayy aglamak üzereyim korkudan .TERMEssos cok Korkuyorummm senağlama

korktuğun kısım o izlediğin ameliyat kısmı mı ?? şekerim een muhteşem kısmı o aslında çünkü zerree kadar bişey hissetmiyorsun .. sonrasından kork sonrasından :)))))))))
evet ..biliyorum.. çok kötüyüm :)))

özel albüm açtım..1-2 ay önceki fotolarımı faceden çekiyorum buraya. zahmetliymiş..faceden baksanız olmazmı kızlar yaa :( akannehir

korktuğun kısım o izlediğin ameliyat kısmı mı ?? şekerim een muhteşem kısmı o aslında çünkü zerree kadar bişey hissetmiyorsun .. sonrasından kork sonrasından :)))))))))
evet ..biliyorum.. çok kötüyüm :)))

özel albüm açtım..1-2 ay önceki fotolarımı faceden çekiyorum buraya. zahmetliymiş..faceden baksanız olmazmı kızlar yaa :( akannehir

Bence de kesinlikle sonrasından özellikle ilk iki gününden korkun, ama acı yönünden değil, nefes almada problem olduğu için sıkıntı oluyor bir de yatış pozisyonundan :)))

Termessos ben de bakabilir miyim resimlerine?

tabiiki , şuan eskileri koyuyorum..yarın makinedeki malatya fotolarımı , en son da bant çıkınca yeni halimi atarım inşallahh

tabiiki , şuan eskileri koyuyorum..yarın makinedeki malatya fotolarımı , en son da bant çıkınca yeni halimi atarım inşallahh

Canım ya baktım eski fotolarına, valla ben orda büyük burunlu birini göremedim, ayrıca ameliyat olmadan öncede fıstık gibiymişsin, şimdiki halini tahmin bile edemiyorum :uhm:

:)) teşekkür ederim ama burnum gerçekten dombilik aslında :)) ama çevrem hoş karşılamadılar bu olayı.. estetik amaçlı gitmediğim halde hemde..
madem bu sıkıntıya giriyorsun adriana lima ol öyle gel diyolr :))

:)) teşekkür ederim ama burnum gerçekten dombilik aslında :)) ama çevrem hoş karşılamadılar bu olayı.. estetik amaçlı gitmediğim halde hemde..
madem bu sıkıntıya giriyorsun adriana lima ol öyle gel diyolr :))

İnşallah istediğin gibi olmuştur burnun, en azından çektiğin çileye, sıkıntıya, uykusuz gecelere değmiştir.

Ben de sinüzit ve faranjitten dolayı oldum, burun kemiğim yamukmuş ama doktorumun söylediğine göre yamukluğu azmış asıl problem burun kanatlarımın gergin (yapışık olmasıymış) ben de fırsattan istifade sanırım çıkarcılık yaptım, madem öyle rahat nefes alayım dedim ama şuanda doğru mu yaptım emin değilim, şu atel denen zıkkımdan bir kurtulaydım akannehir

canım termessos İnsallah cok memnun kalırsın.Yirim seni Pikachu :) ben herseyden korkan tırsan biri oldum :D Sende de ögle korkut renkten renge giriyorum :D
Mucksss (Termessos sende ne tüyü var kız seviyorum ben seni he vış :)

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X