- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
Hal hareketlerinden anlaşılır. Acemice olur yatakta. Ama gün geçtikçe farkı görürsün. Cok guzel birsey. Bakir olmayan yalan söylese bile anlaşılır.acaba bu erkeklerede bekaret testi mi yapiyorla bakir oldugunu hayatta anlayamam
benim eşimde 29 yaşındaydı ve bakirdi evleneli 1 yıl oldu gerçekten o kadar acemiydik ki ikimizde başlarda beceremiyorduk şimdi herşey çok güzel iki tarafında bakir olması mutluluk vericiHal hareketlerinden anlaşılır. Acemice olur yatakta. Ama gün geçtikçe farkı görürsün. Cok guzel birsey. Bakir olmayan yalan söylese bile anlaşılır.
kesinlikle katılıyorum o kadar güzel özet geçmişsin ki...Devir o kadar değişti ki kasadaki saglam domatesi almıyoruz vardır bir sorunu diye yanındaki çürükleri beğenip alıyor insanlar. Sorun bu iste. Piyasadaki erkeklerin yüzde doksan dokuzu bakir degilse o zaman piyasadaki kadinlarin da yüzde doksan dokuzu bakire değil. Erkekler sonucta kadinlar ile beraber oluyor.
Bence bakir erkek cok. Efendi erkek ragbet görmüyor.
Aynen öyleNe güzel kendini haramdan korumuş işte. Nesi kötü ?
Bakir olmayan zaten çapkın olduğunu kanıtlamış daha nasıl guveneceksiniz. Diğerinde yüzde 50 şansın var bari.Kesinlikle haklısınız. Hem daha sonra gözü açılıp diğer kızlara bakma ihtimali çok yüksek
Hem ne demişler ;
Kadına doymus adamın adamlıgına doyulmaz
Bakire kız istemeye hakkı olduğunu dusunesiniz diyeNeden yalan söylesinki
tontriko güldümValla erkekler bakire kiz isteyince kendisi bakir mi acaba deniyor? Belki oylesine bakirdir istemedigi icin? Yaw napsalar suc :)
:) biz kadinlarda demekki 2 yuzluyuz yeri geldiginde:))tontriko güldüm
:) biz kadinlarda demekki 2 yuzluyuz yeri geldiginde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?