29 yaşında menopoza girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzüldüm yaaa ama tıp o kadar ilerlediki elbet bir çaresi bulunur.kendini motive et stresten uzak dur.Ne yaparsa stres yapıyo özellikle kadınların adet dengelerini ve rahmini etkiliyor.

O ne bicim doktormus mal midir nedir sanki 50 yasindaki kadina menopoza girmissin diyor. Nasil receteye gerek yok alalaaa

Gerçekten böyle söyledi. Direk yüzüme daha da çok genç ve güzelsin be yavrum üzüldüm ama menopoz dedi. Beynim ugultulandi bi anda.

Üzüldüm yaaa ama tıp o kadar ilerlediki elbet bir çaresi bulunur.kendini motive et stresten uzak dur.Ne yaparsa stres yapıyo özellikle kadınların adet dengelerini ve rahmini etkiliyor.

Stresli zamanlarim oldu ama adetten kesecegini hiç düşünmemiştim. Yazık etmişim kendime

Eger menopoz çıkmazsa başka hastanede bu doktoru dava bile etmeyi düşünüyorum. Elime ne geçer bilmiyorum da ogrendigimden beri gulsem mi aglasam mi bilemiyorum
sahmat kanuniyi pek iyi bulmuyorlar,bir arkadaşım hiç memnun değildi....Kadının bebesine teşhis yanlış koyulmuştu,kadın doğumuna gitme diye bana yalvardı resmen!

Eger menopoz çıkmazsa başka hastanede bu doktoru dava bile etmeyi düşünüyorum. Elime ne geçer bilmiyorum da ogrendigimden beri gulsem mi aglasam mi bilemiyorum
Haklisin canim ama icin rahat olsun hem fsh hormonu dusup cikabiliyor stresle cok alakali sen evlimiydin canim.Evliysen alttan yumurtalarina baktirsaydin orda gorunurdu

Gerçekten böyle söyledi. Direk yüzüme daha da çok genç ve güzelsin be yavrum üzüldüm ama menopoz dedi. Beynim ugultulandi bi anda.

Banada cildimde çıkan bazı lekelerden dolayı kanser araştırması yaptır demişti bir dr. Halbuki alerjikmiş. Bu doktorlar bazen karşısındakini hiç düşünmeden konuşabiliyor.

sahmat kanuniyi pek iyi bulmuyorlar,bir arkadaşım hiç memnun değildi....Kadının bebesine teşhis yanlış koyulmuştu,kadın doğumuna gitme diye bana yalvardı resmen!

Yaa. Sağol canım. Hiç gitmedim devlete. O zaman çapa veya Cerrahpaşa ikisinden birine mi gitsem

Herseyin caresi var uzulmeyin moralinizide bozmayin insanlar kanseri atlatiyor biraz sabredin dogru tedaviyle duzelir dualarimdasiniz

Haklisin canim ama icin rahat olsun hem fsh hormonu dusup cikabiliyor stresle cok alakali sen evlimiydin canim.Evliysen alttan yumurtalarina baktirsaydin orda gorunurdu

Evliyim. Alttan muayene dahi istemedi sadece karnimdan baktı. Ya insan bi smear ister bişey ister ne biliyim anlamadım ki 1 saatte teşhis konuldu

Yaa. Sağol canım. Hiç gitmedim devlete. O zaman çapa veya Cerrahpaşa ikisinden birine mi gitsem
Ne guzel iste istanbuldaysan universite hastanelerine gidebilirsin ama insallah randevu alabilirsin yogun olabilir

Stresli zamanlarim oldu ama adetten kesecegini hiç düşünmemiştim. Yazık etmişim kendime
Aynen yaaa bir kadının stresten 10 yıl çocuğu olmamış çok etken çok şimdi Relax ol sürekli araştırma halinde derdine derman bul ama kendini kasmadan senden ricam

bende olsam dava ederdim eline ne geçicek cnm rahatlıcaksın bir ikincisi başka insanlaı böyle şoka uğratamıcak daha ne olsun herşeye bir yana diyelimki doğru insan hiç mi ilaç vermez hiç mi yolu yokmuş baştan aşağa çok saçma geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…