29 yaşında menopoza girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bi ablamızın cok büyük üzüntü üzerine adetten kesildiğini sonra da menopoz olduğunu biliyorum.

her ne olursa olsun tedaviye başlayınca mutlaka moralini yüksek tut. Psikolojiyle çok alakalı olduğunu düşünüyorum. geçmiş olsun, yaş itibariyle bir sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum.

bir de adet döneminde kan vermiştim ben ve kan kanseri olanların kan değerlerinin böyle çıktığını söyledi doktor. dünya başıma yıkıldı. meğer adet hormonlarının etkisiymiş.

seninde bir süre adet olmadığın için ilgili hormonunun yüksek çıkması normal geldi..

evet gitmelisin. grip gibi hastalıklar dışında, böyle önemli konularda en az iki doktora gitmek gerek.

Evet kesinlikle gidilmeli. Ve hatta yakın zamanda acile gidip grip enfeksiyonu , bağırsak enfeksiyonu tesisi konulan bir hastanın gecesinde apandisti patladı.

Doktorlarda yanlış karar verebiliyor , yanlış tedaviler uygulayabiliyor maalesef

Gitmelisin. Ben de kullandığım ilaç sebebiyle 4 ay adet göremedim. Kendi doktorum izindeydi, başka doktora gittim. Erken menopoz dedi, tedaviye başlatmaya çalıştı. Başka doktora gittim, takip edelim, ilaç sorun yaratmış olabilir, ilacı bıraktıktan sonra belli olur dedi.
Kendi doktorum, hiçbir sıkıntın yok, bünyen alerjik ilaca tepki veriyorsun dedi. Kısacsı şimdi doğruganlığım yaşım için iyi seviyede.
Mutlaka birkaç uzmana birden danışın.

Çok sağolun. Erken menopoz genetik diye duymuştum yani aile faktörü önemli. Ama daha annem bile girmedi sanırım ben stresten girdim. Tabi gerçekten girdiysem
Kesinlikle endokrin doktoruna gitmelisin bu konu onların uzmanlık alanı

Can'ım benim fsh 14.9 oldu 4 doktor gezdim .bir buçuk yılın üstüne hamileyim şimdi . Doktorum asla umutsuz olma dedı hersey allahdan .80 fshla hamile kalanlar varmış

Kullandığım bir ilaç yok ama bundan 6 ay önce ginera doğum kontrol hapı kullandım ondan sonra leke oldu ve kesildi adetim. Acaba onun mu etkisi oldu ki

Masallah canim Allah sana bagislasin bence ihmal etmeden iyi bir doktor arastirip tedavini ol merak etme fsh tek basina yumurta rezervini gostermez

Amin canım çok sağol. 3 ay da 6 ay da bir adet görenler varmış araştırıyorum netten

Malesef cnm ,orada hiç yaşamadım,akrabalar orada ben de paluhemşerim neyin var?hangi doktor öğrenebilirim ama kuzenlerim doktor orada!
Tatlim benimde fsh degerim yuksekmis 10.9 cikti benim ailemde malatyada biz orda buyuduk ondan tanidigim bir doktor yok.ben suan maden de ogretmenlik yapiyorum esimde polis memuru burda Allah nasip ederse cocuk dusunuyoruz ozellikle tedavi alaninda basarili bir doktor ariyorum.

Can'ım benim fsh 14.9 oldu 4 doktor gezdim .bir buçuk yılın üstüne hamileyim şimdi . Doktorum asla umutsuz olma dedı hersey allahdan .80 fshla hamile kalanlar varmış

Evet onu duymuştum. Çocuk istemiyorum zaten ama menopozlu olmak da istemiyorum

Benim kuzenim de orda polis Elazığ da yani suan. Istersen doktorunu sorabilirim baya doktor arastirdi o da

Allahım resmen hormonlar bizimle kafa buluyor yahu. Zaten çok stresli bir zamandan geçiyorum dert üstüne dert ne zaman bitecek

Yani bana takip edelim falan demedi ilaç vs de reçete etmedi. Menopoza girmissin kızım dedi. Reçeteye gerek yok dedi gönderdi

Bu ne bicim doktor! Kesinlikle baska doktorlara danis. Tabiki diger doktorun teshisini hic anlatma. Bakalim kendileri hangi teshis koyacaklar. Artik günmüzde doktorlar para icin, hastayi onlara baglamak icin herseyi yapiyorlar. Herseye ameliyat yada tedavi öneriyorlar. Yasadigin sehirin en iyi doktorlarini ara ve hemen randevü al.

Hic panik yapma canim bu arada. Bu teshis binde bir cikar, ki olsa bile tedavileri vardir. Iyi düsün ki iyi olsun.

Evet diplomasinda almanya da bi okul ismi görmüştüm. Dedim heralde iyi bir doktor yaşı da var ne biliyim başından savacak. Sinirlerim ziplamasiyla kaldım inanin

Evet diplomasinda almanya da bi okul ismi görmüştüm. Dedim heralde iyi bir doktor yaşı da var ne biliyim başından savacak. Sinirlerim ziplamasiyla kaldım inanin

Tabi, nasil morelim bozulmustur senin canim. Hic sikinti etme, derhal baska doktora danis. Kim bilir hicbirsey yok ve sana adet söktürücü verecek. Kesinlikle burda yaz doktorun söylediklerini tamam mi canim?

Tabi, nasil morelim bozulmustur senin canim. Hic sikinti etme, derhal baska doktora danis. Kim bilir hicbirsey yok ve sana adet söktürücü verecek. Kesinlikle burda yaz doktorun söylediklerini tamam mi canim?

Devletten bir sıra alabilsem gidecem de. Tabiki gidersem mutlaka yazicam sizlere

Pko belirtilerim için 3 farklı doktora gitmiştim
2 si pko 1 i multikistik over demişti

Diyeceğim şu: eğer belli bir test sonucu varsa bu doktordan doktora pek değişmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…