29 yaşında menopoza girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evliyim. Alttan muayene dahi istemedi sadece karnimdan baktı. Ya insan bi smear ister bişey ister ne biliyim anlamadım ki 1 saatte teşhis konuldu
Canim bence kesinlikle bir daha oyle bir doktora kesinlikle gitme o nasil doktor oyle benimde karnimdan bakti gormedi sonra alttan bakti.Sanki seni basindan savmis,cocugun varmiydi canim?

Hiçbirşey reçete etmedi. Sanki tıp tükendi

Sen testleri tekrar yaptir. Amh testini de iste arkadasin dedigi gibi. Baska doktora tekrar bir sor.
Bir de adetinin kacinci günü bakildi? Söyle bir sey okudum

Adetin diğer zamanlarında bakılırsa daha yüksek çıkabilir ve sonuç yanıltıcı olabilir bu nedenle özellikle foliküler fazın başlangıcında yani adetin ilk günlerinde ölçüm yapılmalıdır.

Canim bence kesinlikle bir daha oyle bir doktora kesinlikle gitme o nasil doktor oyle benimde karnimdan bakti gormedi sonra alttan bakti.Sanki seni basindan savmis,cocugun varmiydi canim?

Kesinlikle araştırıp gidicem doktorlar da bi alem yahu insan sağlığı ne basit

Canim ben adet görmüyorum ki

ona gitmedim, ama elif hnm gerçekten çok maddi olarak yardımcı oldu,araya aldığı oldu,derdi para değildi çoğunda;riskli gebelik vardı bende ondan biliyorum!

Evet elif hanımı biliyorum 1 kez ona gitmiştim hamileyken aslında iyi ama artık çok pahalı olmuş o hastane

Var canım 1 tane

Evet elif hanımı biliyorum 1 kez ona gitmiştim hamileyken aslında iyi ama artık çok pahalı olmuş o hastane
Yani malum ult.la karar verilecek bişey değil bu,bir sürü test isteyecektir!çapayı düşün o vakit!cerrahpaşada aslında düzelme çok ama ne bileyim yinede itici geliyor, hep volkan konak ın yüzünden

Hemserimsin ozaman Elazig baskilliyim:)canim peki Elazigda bildigin cok iyi bir doktor varmi onerebilecegin benimde ihtiyacim var,gerci sanirim Elaizgda yasamiyorsun ama yinede var mi bildigin?
Malesef cnm ,orada hiç yaşamadım,akrabalar orada ben de paluhemşerim neyin var?hangi doktor öğrenebilirim ama kuzenlerim doktor orada!

Fsh değişen bişey lütfen AMH testi yaptır öZelde yaptırılıyor 150-200 tl civarı o sana net bilgiyi verir fsh yerine böyle durumlarda AMH sonucu esastır.

Detayını bilmiyorum ama bi tanıdık amh testi yaptırmıştı çocuğu olmadığı için.kaliteli yumurta rezervi çok azmış ve bikaç tahlilde erken menepozu desteklemiş.doktor hemen yumurtalarını dondurmalıyız demiş.zaten çocuk istiyordu tüp bebek yaptı hemen ve tuttu.kalanlarıda dondurdular.ilerde olmayabilir demiş çünkü doktor.gerçi evlimisiniz çocuğunız varmı bakmadım ama yinede bu yaş menapoz için erken tabi...

Bezmi alemi öneririm illa devlet olacaksa. Grçen hafta tahlillerimi yaptırdım 2. Bebek için sukür sıkıntı yokmuş. Özede de medicana bahçelievler dr düzgün korkmazı. Bir testle nasıl anlar şaka gibi belki bi ilaç o değerini fırlattı. Doktorluk gibi mesleklerin özel üni. Okutulmasına aşırı karşıyım.

Kesinlikle bende çok karşıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…