Hayırlı olsun topıgınız tavsıyem Cızgılı bır t_shırt gıyseydınız uzamayı net anlardınızİlk kürümüz soğan kürü demiştim. Ve başlangıç fotosu olarak bu fotoyu bazalıcam arkadaşlar bakalım kürler işenyarayacak mı?
Çok teşekkür ederim. Evet haklısın yarın sabah ilk işim bu olsun hatta kuru haliyle de bi foto çekilmiş olur. Takip kolay olurHayırlı olsun topıgınız tavsıyem Cızgılı bır t_shırt gıyseydınız uzamayı net anlardınız
Merhaba arkadaşım...hafi sırma saçların şimdiden hayırlı olsunBende bu gün soğan kürü ile başladım.1 büyük soğanı kabuğu ile 8 parçaya bölüp 3 bardak suda kaynattım.Sonra ılıyınca suyunu süzdüm.Bütün suyu saçıma iyice yedirip havluyla sardım.Şu an hala saçımda bekletiyorum.
Ben bu akşam yıkamayı düşünmüyorum.Sabah işe gitmeden önce yıkayacağım.Bir ara bende resim eklerim.Merhaba arkadaşım...hafi sırma saçların şimdiden hayırlı olsunyıkadıktan sonra fotosunu paylaş senin sürecinide takip edwlim
Ah sorma kuaför gazabına çok uğruyoruz. Bide kendi faza gelişlerimiz yok mu...fotoyu mutlka ekle çünkü ilerde karşılaştırma yaparız canımBen bir hışımla uzun saçlarımı omuzlarımda kestirdim.Bu da yetmezmiş gibi daha o saçları kullanmama fırsat kalmadan tekrar gidip kısaltarak bir sürü kat vurdurdum.
Hiç sorma ben kendi kendimi gaza getirdim.Sonuç ne mi kısacık saçlar ve mutsuz bir kadın.Ah sorma kuaför gazabına çok uğruyoruz. Bide kendi faza gelişlerimiz yok mu...fotoyu mutlka ekle çünkü ilerde karşılaştırma yaparız canım
Hiç sorma ben kendi kendimi gaza getirdim.Sonuç ne mi kısacık saçlar ve mutsuz bir kadın.
Biotin 6000 mg
Çinko 25 mg kullanıyorum.
Marka GNC
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?