Bende soğan kürümü yaptım.Sabah yıkadım.Bence soğan kürü saç dökülmesini azaltıyor.Ayrıca saçı yumuşatıyor.Günaydın kızlar sün gece yaptığım soğan kürümü sabaha kadar saçımda bekletrim ve az önce yıkadım. Dökülme var ancak önceye oranla daha az çok şükür :) bakımın 5. Günü ve şimdilik iyi gidiyor
Bu gün bir bakım yapmayacağım.Dinlemme günü yarına Allah kerimdir.Bende soğan kürümü yaptım.Sabah yıkadım.Bence soğan kürü saç dökülmesini azaltıyor.Ayrıca saçı yumuşatıyor.
Bu gün bir bakım yapmayacağım.Dinlemme günü yarına Allah kerimdir.
Canim sen.hergunmu yikiyorsun sacini eger öyleyse cok yorarsin saçınıİyi akşamlar... az önce entele losyonu ve biraz hint yağı sürdüm ve 2 saat bekleticem. Yine karışımlı şampuanımla yıkayıp jazırladığım lavanta ve karanfilli suyum ile durulıcam. Bakımlara tam gaz devam ve 6. Günüm
Canim sen.hergunmu yikiyorsun sacini eger öyleyse cok yorarsin saçını
Entele losyonunu kendinmi hazirladin canim ben birr turlu tohumunu bulamadimda :)))
O zaman yarın için mis bakımlar arkadaşımBen bu gün de bir şey yapmıyorum.Yarın soğan kürü yapacağım.
Evet zehirli oldugu icin bende tırsıyorum :) losyonuda 30 ml genellikle cok az geliyor banaHergün yıkamıyorum gün aşırı canım. Bazen uçlarda yağ ile birmgün bekletiyorum. Entele otu zehirli olduğu için açıkçası kendim hazırlamaya güvwnemedim hazır losyanını aldım onu kullanıyorum. Bu akşam da bi foto koyıcam moral kazanalım :)
Bende 30 ml aldım 2. Kez yaptım daha da var arkadaşım. Bitince zaten ilik kürüne yada daxa başlamayı düşünüyorum. Saçımı yıkadım ama foto çwkecek kimse yok. Yarına artıkEvet zehirli oldugu icin bende tırsıyorum :) losyonuda 30 ml genellikle cok az geliyor bana
İlik kurunu yapmadim bilmiyorum ama daxi,tavsiye ederim ben içerisine ekstradan yaglarda ekliyordum hem daha bereketli oluyor hemde yogunlugunu biraz hafifletiyorimBende 30 ml aldım 2. Kez yaptım daha da var arkadaşım. Bitince zaten ilik kürüne yada daxa başlamayı düşünüyorum. Saçımı yıkadım ama foto çwkecek kimse yok. Yarına artık
Bende soğan kürü yaptım sabaha kadar bekleteceğim.
Katların çok belirginmiş ilk fotoda şimdi o kadar değil gerçekten 3 ayda sırtına iner bu gidişle inş.Eki Görüntüle 1819072
23.04.2016
Evet soğan kürü ile dökülmesi azaldı.Ayrıca yumuşacık oluyor saçlarım.Günaydın. Arkadaşım kürlerden sonra saçlarında değişiklik farkediyor musun? Soğan kürü yumuşatıyor benimkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?