Saç Uzatma Yöntemleri 3 Ay saç uzatma adım adım fotoğraflarla...

Günaydın kızlar sün gece yaptığım soğan kürümü sabaha kadar saçımda bekletrim ve az önce yıkadım. Dökülme var ancak önceye oranla daha az çok şükür :) bakımın 5. Günü ve şimdilik iyi gidiyor

Bende soğan kürümü yaptım.Sabah yıkadım.Bence soğan kürü saç dökülmesini azaltıyor.Ayrıca saçı yumuşatıyor.

İyi akşamlar... az önce entele losyonu ve biraz hint yağı sürdüm ve 2 saat bekleticem. Yine karışımlı şampuanımla yıkayıp jazırladığım lavanta ve karanfilli suyum ile durulıcam. Bakımlara tam gaz devam ve 6. Günüm

Canim sen.hergunmu yikiyorsun sacini eger öyleyse cok yorarsin saçını
Entele losyonunu kendinmi hazirladin canim ben birr turlu tohumunu bulamadimda :)))

Ben bu gün de bir şey yapmıyorum.Yarın soğan kürü yapacağım.

Canim sen.hergunmu yikiyorsun sacini eger öyleyse cok yorarsin saçını
Entele losyonunu kendinmi hazirladin canim ben birr turlu tohumunu bulamadimda :)))

Hergün yıkamıyorum gün aşırı canım. Bazen uçlarda yağ ile birmgün bekletiyorum. Entele otu zehirli olduğu için açıkçası kendim hazırlamaya güvwnemedim hazır losyanını aldım onu kullanıyorum. Bu akşam da bi foto koyıcam moral kazanalım :)

Evet zehirli oldugu icin bende tırsıyorum :) losyonuda 30 ml genellikle cok az geliyor bana

Bende 30 ml aldım 2. Kez yaptım daha da var arkadaşım. Bitince zaten ilik kürüne yada daxa başlamayı düşünüyorum. Saçımı yıkadım ama foto çwkecek kimse yok. Yarına artık
İlik kurunu yapmadim bilmiyorum ama daxi,tavsiye ederim ben içerisine ekstradan yaglarda ekliyordum hem daha bereketli oluyor hemde yogunlugunu biraz hafifletiyorim

Günaydın. Evet daxın methini çok duydum. Mutlaka denicem. Son dönen dökülmeler canımı çok sıktı önce dökülmeleri durdurayım o zaman uzamada olacaktır diye düşünüyorum

Fotoğraf paylaşımını ne zaman yapalım? Her pazartesi olur mu? İlk ve son foto karşılaştırmalı yaparsak sayfslar arası foto bulucaz diye de helak olmayız arkadaşlar

Günaydın. Arkadaşım kürlerden sonra saçlarında değişiklik farkediyor musun? Soğan kürü yumuşatıyor benimkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…