Can'ım Biotin GNC ama bir zamanlar solgar da kullanmıştım.Solgar iyiydi.İnşallah GNC den de memnun kalırım.Şampuanıma sarımsak eklemedim.Sarımsaklı şampuan aldım.Beyaz bi kıyafetle daha net görebiliz arkadaşım saçlarını. Evwt şampuanıma bende sarımsak eklicem bide hint ve çörekotu yağı. Daha önce yapmıştım memnun kalmıştım. Biotin solgar mı? Benim vitamin depolarım boşaşmış elevit vitaminde kullanıyorum canım
Bence haftada 1 foto koyalım.Çünkü her gün foto koyarsak farkı pek anlamayız.Bu akşam entele losyonumu yapıcam yıkadıktan sonra yine bi foto yüklerim. Bol foto çok moral
Can'ım Biotin GNC ama bir zamanlar solgar da kullanmıştım.Solgar iyiydi.İnşallah GNC den de memnun kalırım.Şampuanıma sarımsak eklemedim.Sarımsaklı şampuan aldım.
Evet Biotin gerçekten işe yarıyor.Ben dönem dönem kullanıyorum.Bugün kuzimle fazla konuştuk sarımsak eklemeyi şampuna ondan dolayı yanlış anladım sanırım arkadaşım... biotin her şartta vücuda faydalı önceki kullandığım dönemlerde tırnaklarım kemik gibi olmuştu ki çok ince ve cılızdır. En azından bu işe yarar diye düşünüorum
Beyaz bi kıyafetle fotonu bekliorum bakalım süreç nasıl işlicek. Benim de katlar var ama katlar uzayınca ve kahküllerim şekli şeması kaydı. Herbiri ayrı telden çalıyo gibi uzasın düz kestiricem bıktım tepeden toplamaktan arkadaşım2Evet Biotin gerçekten işe yarıyor.Ben dönem dönem kullanıyorum.
Bende hep topluyorum.İşyerinde arkadaşlar çok beğendi.Düzleştirince güzel duruyor.Gel gör ki ben beğenmedim.Beyaz bi kıyafetle fotonu bekliorum bakalım süreç nasıl işlicek. Benim de katlar var ama katlar uzayınca ve kahküllerim şekli şeması kaydı. Herbiri ayrı telden çalıyo gibi uzasın düz kestiricem bıktım tepeden toplamaktan arkadaşım2
Bende hep topluyorum.İşyerinde arkadaşlar çok beğendi.Düzleştirince güzel duruyor.Gel gör ki ben beğenmedim.
İşe giderken fotoğrafı hızlı hızlı eşime çektirdim.Nelerle uğraştırıyorsun beni diyor.
1 paket yaş mayayı sıcak suda eritip saçıma sürdüm.Sonra havluyla sardım.Sabaha kadar bu şekilde bekleteceğim.
Eki Görüntüle 1816835 selam arkadaslar dun aksam gliserin surdum uclarina ,bu sabahta protein maskesi yaptim,yumurta sarisi ve 2 kasik zeytinyagiyla karistirip sacima surdum,30 dk bekletip yikadimsonuclara bakalim
Ben şu an bir baş büyük soğanı kabuğu ile beraber 8 parçaya bölüp suda haşladım.Ilıdıktan sonra iyice saçlarıma yedirdim.Havluyla sıkıca sardım.Sabaha kadar böyle bekleyeceğim.Aslm canım hoşgeldin topiğe. Saçlarına maşallah diyelim yaza kadar belini aşmış olur rapunzel
İyimakşamlar arkadaşım. Valla ben bunakşam ara verwcektim ancak soğandan zarar gelmez diye bende swnin dediğin gibi yaptım sabaha yıkıcam. Bakımların 4. Günü olmasına rağmen dökülme azaldı çok şükürBen şu an bir baş büyük soğanı kabuğu ile beraber 8 parçaya bölüp suda haşladım.Ilıdıktan sonra iyice saçlarıma yedirdim.Havluyla sıkıca sardım.Sabaha kadar böyle bekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?