Saç Uzatma Yöntemleri 3 Ay saç uzatma adım adım fotoğraflarla...

Can'ım Biotin GNC ama bir zamanlar solgar da kullanmıştım.Solgar iyiydi.İnşallah GNC den de memnun kalırım.Şampuanıma sarımsak eklemedim.Sarımsaklı şampuan aldım.

Can'ım Biotin GNC ama bir zamanlar solgar da kullanmıştım.Solgar iyiydi.İnşallah GNC den de memnun kalırım.Şampuanıma sarımsak eklemedim.Sarımsaklı şampuan aldım.

Bugün kuzimle fazla konuştuk sarımsak eklemeyi şampuna ondan dolayı yanlış anladım sanırım arkadaşım... biotin her şartta vücuda faydalı önceki kullandığım dönemlerde tırnaklarım kemik gibi olmuştu ki çok ince ve cılızdır. En azından bu işe yarar diye düşünüorum

Evet Biotin gerçekten işe yarıyor.Ben dönem dönem kullanıyorum.

Şu an ki hedefim koltuk altıma kadar uzasın ve katlardan kurtulayım.

Evet Biotin gerçekten işe yarıyor.Ben dönem dönem kullanıyorum.
Beyaz bi kıyafetle fotonu bekliorum bakalım süreç nasıl işlicek. Benim de katlar var ama katlar uzayınca ve kahküllerim şekli şeması kaydı. Herbiri ayrı telden çalıyo gibi uzasın düz kestiricem bıktım tepeden toplamaktan arkadaşım2

Bende hep topluyorum.İşyerinde arkadaşlar çok beğendi.Düzleştirince güzel duruyor.Gel gör ki ben beğenmedim.
İşe giderken fotoğrafı hızlı hızlı eşime çektirdim.Nelerle uğraştırıyorsun beni diyor.

Bende oğluma çektiriyorum fotoları sanırsın çocuğu falakaya yatryorum. O derece sıkılıyor ah bu erkekler

Şimdi kalkıp maya maskesi yapacağım.Sabaha kadar bekleteceğim.

1 paket yaş mayayı sıcak suda eritip saçıma sürdüm.Sonra havluyla sardım.Sabaha kadar bu şekilde bekleteceğim.

Ohh şimdide şia olsun canım. Bende entele yaptım 2 saat sonra çam terebentinli sarımsak çörekotu kattığım şampuanımla yıkıcam. Son olarak da gliserin yağımı sürüp bu gecelik işimi bitiricem

Unutmadan durulama suyu olarak lavanta suyu hazırladım onu kullanıcam...bostamıma hoşgeldiniz

Entele kürümden sonra saçımın ıslak hali ile fotosu. Çizgilerden takip edicem artık boyunu. Ama en güzel haber şu ki tutam tutam dökülen saçlarım yerine 3-5 tel döküldü bu bile beni havalara uçurmaya yetti

Eklentiler

• 2016-04-18 23.18.45.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 266
selam arkadaslar dun aksam gliserin surdum uclarina ,bu sabahta protein maskesi yaptim,yumurta sarisi ve 2 kasik zeytinyagiyla karistirip sacima surdum,30 dk bekletip yikadimsonuclara bakalim

Aslm canım hoşgeldin topiğe. Saçlarına maşallah diyelim yaza kadar belini aşmış olur rapunzel
Ben şu an bir baş büyük soğanı kabuğu ile beraber 8 parçaya bölüp suda haşladım.Ilıdıktan sonra iyice saçlarıma yedirdim.Havluyla sıkıca sardım.Sabaha kadar böyle bekleyeceğim.

Ben şu an bir baş büyük soğanı kabuğu ile beraber 8 parçaya bölüp suda haşladım.Ilıdıktan sonra iyice saçlarıma yedirdim.Havluyla sıkıca sardım.Sabaha kadar böyle bekleyeceğim.
İyimakşamlar arkadaşım. Valla ben bunakşam ara verwcektim ancak soğandan zarar gelmez diye bende swnin dediğin gibi yaptım sabaha yıkıcam. Bakımların 4. Günü olmasına rağmen dökülme azaldı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…