Saç Uzatma Yöntemleri 3 Ay saç uzatma adım adım fotoğraflarla...

Bugün ki saç bakımım;
Bugün 1 tatlı kaşığı dax
1 tatlı kaşığı badem yağı
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
1 çay kaşığı çamterebenti yağını benmari usülü ısıtıp saçlarıma sürdüm ve streçledim.Akşama yıkayacağım.Uyurken sıcakta çekilmiyor.

Eyüp Sabri Tuncer zeytin yağlı şampuan aldım.Saçımı ilk bunla yıkayıp arındıracağım.Son olarakta Matrix'in keratin dose şampuanıyla yıkayıp durlayacağım.İnşallah arınır yağlar.

Kızlar Bayram'dan itibaren saçıma bakım yapmıyorum.1 hafta Muğla'ya gittim. Şimdi geldim.Bende madem 1 hafta ara verdim.Bari 15 güne tamamlayayım bu arayı dedim.

Bugün ki saç bakımım;
Bugün 1 tatlı kaşığı dax
1 tatlı kaşığı badem yağı
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
1 çay kaşığı çamterebenti yağını benmari usülü ısıtıp saçlarıma sürdüm.Yarın sabah yıkayacağım.

bu sıcaklarda 1 gün boyunca nasıl saçında duracak :/ nasıl uyuyacaksın ? ben en fazla 6 7 saat bekletiyorum o yüzfen mi uzamıyor saçlarım ?

bu sıcaklarda 1 gün boyunca nasıl saçında duracak :/ nasıl uyuyacaksın ? ben en fazla 6 7 saat bekletiyorum o yüzfen mi uzamıyor saçlarım ?
Can'ım bende bekletirim diye düşündüm.O kadar sıcak ki hava rahat uyuyayım diye az önce yıkadım.

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım 3 aydır kullanıyorum ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Kızlar dün saçlarıma kuaförde keratin bakımı yaptırdım.90 ₺
Saçlarım böyle bir dolgunlaştı.

Kızlar saçımın şimdi ki hali...Bakımlara bayağıdır ara verdim.Çok üşeniyorum.

Kızlaaaaarrrrrr bana yardım ediiiinnnn Entele otu, badem yağı ve bephanten ampül kullanıyorum saçlarım hem uzasım hem de gürleşsin diye. Ama ne zaman sürmeye başlasam bu karışımı, saçlarımı dökmeye başlıyor. Aktara sordum "Entele karışımı saçımı döküyor neden?" O da bana "Kuvvetsiz saç tellerini döker sonra yenisi çıkacaktır." Dedi ama pek inanasım gelmedi. Saçım zaten ince daha da inceldi hem de 2 defa kullanışımda. Entele otu kullananlar sizde de böyle oluyor mu??? Nolursunuz bana yardım edin. Saçımı ne gürleştirir kızlaaarrrr ((((

Doğru söylemiş güçsüz ve uzamiyacak saclari döker bütün bakımlardan böyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…