Eyüp Sabri Tuncer zeytin yağlı şampuan aldım.Saçımı ilk bunla yıkayıp arındıracağım.Son olarakta Matrix'in keratin dose şampuanıyla yıkayıp durlayacağım.İnşallah arınır yağlar.Öyle daha çok yıpranır saçın, nasıl yıkıyorsun ?
Ben önce kuru yer kalmayacak kadar ıslatıyorum masaj eşliğinde yağın bir kısmı akıyor, sonra arındırıcı tuzlu bir şampuandan 3 kez 1er fındık kadar alıp sulandırıp, enseme, alnıma ve kulak artlarıma yayıyorum azcık köpürtüp hafif akıtıp 1 fındık kadar daha alıp tepeden başlayıp uyguluyorum bu sefer sonra iyice durulayıp aynı işlemi tuzsuz şampuanla yapıyorum tertemiz oluyor
bu sıcaklarda 1 gün boyunca nasıl saçında duracak :/ nasıl uyuyacaksın ? ben en fazla 6 7 saat bekletiyorum o yüzfen mi uzamıyor saçlarım ?Bugün ki saç bakımım;
Bugün 1 tatlı kaşığı dax
1 tatlı kaşığı badem yağı
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
1 çay kaşığı çamterebenti yağını benmari usülü ısıtıp saçlarıma sürdüm.Yarın sabah yıkayacağım.
harikaaaaaa maşallah benim neden uzamıyorEki Görüntüle 1846444 Eki Görüntüle 1846445 Eki Görüntüle 1846446 Nasıl uzamış mı kızlar tam 2 ay oldu.
Can'ım bende bekletirim diye düşündüm.O kadar sıcak ki hava rahat uyuyayım diye az önce yıkadım.bu sıcaklarda 1 gün boyunca nasıl saçında duracak :/ nasıl uyuyacaksın ? ben en fazla 6 7 saat bekletiyorum o yüzfen mi uzamıyor saçlarım ?
Darısı senin başına teşekkürler.harikaaaaaa maşallah benim neden uzamıyor(
Doğru söylemiş güçsüz ve uzamiyacak saclari döker bütün bakımlardan böyledirKızlaaaaarrrrrr bana yardım ediiiinnnnEntele otu, badem yağı ve bephanten ampül kullanıyorum saçlarım hem uzasım hem de gürleşsin diye. Ama ne zaman sürmeye başlasam bu karışımı, saçlarımı dökmeye başlıyor. Aktara sordum "Entele karışımı saçımı döküyor neden?" O da bana "Kuvvetsiz saç tellerini döker sonra yenisi çıkacaktır." Dedi ama pek inanasım gelmedi. Saçım zaten ince daha da inceldi hem de 2 defa kullanışımda. Entele otu kullananlar sizde de böyle oluyor mu??? Nolursunuz bana yardım edin. Saçımı ne gürleştirir kızlaaarrrr ((((
Doğru söylemiş güçsüz ve uzamiyacak saclari döker bütün bakımlardan böyledir
Bo kaç bakımda daha az dökülen saç görürsün ama çok fazla rahatsız ediyosa birakÖyle miii çokkk sevindim inşAllah öyledir çok sağolun içim rahatladııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?