Saç Uzatma Yöntemleri 3 Ay saç uzatma adım adım fotoğraflarla...

Şu an Barcelino+Hindistan cevizi yağı sürdüm.Sabaha kadar bekletip sabah yıkayacağım.

Bende dün akşam yaptığım yağ bakımını bu sabah yıkadım.Akşamada soğan kürü yapacağım.
Canim cok sik bakim yapıyorsun bu,sacina daha fazla zarar verir en azindan bir gun bekle bence yinede tabiki sen bilirsin

Canim cok sik bakim yapıyorsun bu,sacina daha fazla zarar verir en azindan bir gun bekle bence yinede tabiki sen bilirsin
Aslında bir gün arayla yapıyorum.Sadece araya bir Çarşamba gününü sıkıştırdığımda 3 gün üst üste geliyor.Zaten benim saçımı soğan kürü hiç dökmüyor.Ama yağ bakımları döküyor.Teşekkürler Sevdacım.

Şu an soğan kürü yaptım sabah yıkayacağım.

İyi gecelwr arkadaşlar p.tesidwn beri şehirdışındaydım ve bakımlar hikaye oldu. Şuan yoldayım ve yarın tekrar başlıcam. Çok fazla ara verdim hastalık misafir seyahat derken bakalım ne olacak

Kızlar benimde saçımı uzatmam lazım. Önceden saçlarım çok gür ve uzundu. Şimdi saçlarım omuzlarımda. O kadar üzülüyorum ki bazen ağlıyorum bu durumuna ne yapmam lazım kızlar. Saçlarımın dibi kendi rengim uçları başyaj. Ve saçlarım öyle bir yandı ki kısacık kestirmek zorunda kaldım. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama çok işe yaramıyor. Başka neler yapmam lazım . Saçlarım yine uzun olsun istiyprum

Can'ım Hindistan cevizi yağını düzenli kullan mutlaka işe yarayacaktır.

Ben bu gün 1 çorba kaşığı zeytin yağı 1 çorba kaşığı badem yağı 1 çorba kaşığı Hindistan cevizi yağı ve 1 tatlı kaşığı pul biberini ısıtıp saçlarıma sürdüm.Yeni bakımım bu hadi hayırlısı.

Şu an soğan kürümü yaptım sabaha kadar bekletip öyle yıkayacağım,

Bu gün rüyamda saçlarım bir uzamış bir uzamış.Savuruyorum öne arkaya maşallah saçlarım ne güzel uzamış diyorum.

Bugün 1 çorba kaşığı zeytin yağı,1 çorba kaşığı badem yağı ve 1 çorba kaşığı Hindistan ceviz yağını benmari usulü ısıtıp saçıma sürdüm.Yarın sabah yıkayacağım.

Arkadaşlar ben saçlarıma defalarca kaynak ve 6 ay içinde 6 renk değiştiren biriyim maalesef ve saçlarım aşırı döküldü çok azaldı ve en kötü uçları maf olduğu için kuaförüm ensemde kesti şuna uzatmak için bir çok yol deniyorum bunlar arasında aklınıza gelmeyecek şeyler var daha bir sonuç alamadım bende 1 buçuk aydır deniyorum

Cuma akşamı yağ ölçülerini değiştirerek saçıma bakım yaptım.Bu sabah yıkadım.1 tatlı kaşığı zeytin yağı,1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 çorba kaşığı Hindistan cevizi yağı sürdüm.Ama bu gün mutsuzluğum mu etkiledi ne sanki saçlarım hiç uzamamış gb geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…