Canim cok sik bakim yapıyorsun bu,sacina daha fazla zarar verir en azindan bir gun bekle bence yinede tabiki sen bilirsinBende dün akşam yaptığım yağ bakımını bu sabah yıkadım.Akşamada soğan kürü yapacağım.
Haklısın ama artık şu katlardan kurtulmak istiyorum.Canim cok sik bakim yapıyorsun bu,sacina daha fazla zarar verir en azindan bir gun bekle bence yinede tabiki sen bilirsin
Aslında bir gün arayla yapıyorum.Sadece araya bir Çarşamba gününü sıkıştırdığımda 3 gün üst üste geliyor.Zaten benim saçımı soğan kürü hiç dökmüyor.Ama yağ bakımları döküyor.Teşekkürler Sevdacım.Canim cok sik bakim yapıyorsun bu,sacina daha fazla zarar verir en azindan bir gun bekle bence yinede tabiki sen bilirsin
Ay bende daha tık yok serdim iyice. Kendime gelemedim başlamam lazım bi gaz verin arkadaşlarBen bugün yine yaptım soğan kürünü.Sabah yıkayacağım.Uzayın artık.....
Can'ım Hindistan cevizi yağını düzenli kullan mutlaka işe yarayacaktır.Kızlar benimde saçımı uzatmam lazım. Önceden saçlarım çok gür ve uzundu. Şimdi saçlarım omuzlarımda. O kadar üzülüyorum ki bazen ağlıyorum bu durumunane yapmam lazım kızlar. Saçlarımın dibi kendi rengim uçları başyaj. Ve saçlarım öyle bir yandı ki kısacık kestirmek zorunda kaldım. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama çok işe yaramıyor. Başka neler yapmam lazım . Saçlarım yine uzun olsun istiyprum
Haydi silkelen bakıma devam pes etmek yok.Ay bende daha tık yok serdim iyice. Kendime gelemedim başlamam lazım bi gaz verin arkadaşlar
Güzel uzamış saçların Can'ım maşallah.İşte bu da benim bir yıllık çilem kızlar. Albümüme bi bakın isterim. :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-olsun-bir-yillik-sac-uzatma-albumum.930850/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?