Eki Görüntüle 1847715 Eki Görüntüle 1847714 Bugün saçlarımı düzleştirdim.
Teşekkürler Can'ım.İnan ben bu bakımların hiç fayda etmeyeceğini düşünmüştüm.Ama doğru bakımlar yapılınca inan yol alınıyor.Ben en son saçlarımı bekarlık yıllarımda çok boyattım.Sarıya boyuyordum.Herkeste çok yakıştırıyordu.Evlenince eşim istemedi kendi rengime döndüm.Bendede haşimato var.Bu nedenle saçlarım dönem dönem çok dökülüyor.Nerede eski saçlarım nerede şimdi ki saçlarım.Ama şu var.35 yaşındayım ve saçımda beyaz yok.Bence saçında beyaz olmadığı sürece kimse boyatmasın.Şimdi bana çoğu kişi rengini değiştir diyor.Fakat ben kulak bile asmıyorum.Bazılarıda saçın boyamı diye soruyor.Hiç beyaz olmamasına şaşırıyorlar.Sende başla bakımlara bak faydasını göreceksindir.Saçlarınız çok güzel uzamışBen de ayın 26 sından sonra başlayacağım, umarım aynı etkiyi görürüm. Ayrıca benim saçlarım fazlasıyla yanık, 3 yıldır 2-3 hafta da bir saç boyatan birisiydim(ki her ay açtırma oluyordu) saç dayanmadı tabi ki. Umarım hem besler, hem de uzar. Çok yararlı bir başlık olmuş teşekkürler
Can'ım bende bugün watsonstan avakado özlü saç kremini aldım.Mesajını yeni gördüm.Teşekkürler.Saçlarım yanıklardan kurtulsun diye 2-3 hafta da bir saçlarımın uçlarından kestiriyorum 1,5 yıldır. Ayrıca kuaförlerin önerdiği loreal keratin şampuanını kullanıyordum ama dün dax supergro ve watsons ta satılan argan oil of monocco bakım kremini kullandım. Uzamasını falan unuttum o kadar yumuşak oluyor ki anlatamam size ve kokuları da mükemmel. Denk gelirseniz muhakkak almalısınız bence
Bakım güzelde saçtan arındırması zor.Bu sabah 5 defa yıkadıktan sonra yine yağlıydı.Bugün ki saç bakımım;
Bugün 1 tatlı kaşığı dax
1 tatlı kaşığı badem yağı
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
1 çay kaşığı çamterebenti yağını benmari usülü ısıtıp saçlarıma sürdüm ve streçledim.Yarın sabah yıkayacağım.
Öyle daha çok yıpranır saçın, nasıl yıkıyorsun ?Bakım güzelde saçtan arındırması zor.Bu sabah 5 defa yıkadıktan sonra yine yağlıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?