Enteresan !!hadi yaaa..ben bayılırım ayşen grudayatahminim doğru çıkmış demek neyse konuyu kaynatmayayım ben
hadi yaaa..ben bayılırım ayşen grudayatahminim doğru çıkmış demek neyse konuyu kaynatmayayım ben
ben de buna takıldım... sanırım konu sahibi kendini avutmak için buna tutunmuş... olabilir maalesef böyle şeyler..benden önce tanıyodu şimdi aşık olamaz gibi bi kural yok yani....
..........................
yani demem o ki : önceden tanıodu, aşık olsa o zaman olurdu diye bişey yok...sen varken aklına gelmemiştir elbette ama senden sonra tanımak istemiş,hoşlanmış olabilir maalesef...(tabiii bu laflarım konu sahibine
Üzüntü duyan bir insan için çok sert olmamış mı ? Başınıza yaşadıklarım gelsin aynı yorumun benzerini size yazmak için sabırsızlanıyor olcam..
Tanımadan yargılamanıza şaşırmadım kinci ne komik... rahat rahat söyleyip ardından konumun altında geyik yapıyosun koyun can kasap et derdinde hassas davranmak bu mu? Alıngan olsamda olmasamda normal değilmi bir derdim var konu başlığı altındayız neyse iyi geceler size... "kıskanç kız"bence üzüntünüzden alıngan davranıyorsunuz... yazdığım yorumda koyu ile yazdığım yerlere ve özellikle kırmızı ile yazdığım yerlere bakarsanız durumunuzdan zevk alma ya da sert bi üslup kullanma gibi bir durumum yok... ayrıca kinci bir kişilik taşımanız da sizin adınıza üzücü....
Neden komşu kızı adamın hastasıymış da, adam şuan acısını gömmek için kızı kullanıyormuş gibi bakıyorsunuz olaya anlamadım?
Belki kız yüz vermiyordu önceden.
Belki daha önceden de güzel kız, iyi kız diye beğeniyordu da eski nişanlınız, o zamanlar kızın niyeti yoktu, siz ayrıldıktan sonra kız da beğenisini belli edince bir şeyler oldu?
Tamam, madem ayrılığı bu kadar kolay kabul edebilecek kadar soğumuş sizden, o zaman daha önceden bitirmeliymiş, size saygısı adına. Ama şimdiki ilişkisini de hafife almayın, kıza hemen sevilmeyen kız damgası vurmayın.
Merhaba kızlar yazma ihtiyacı hissettim..Daha öncede konu açmıştım ama okumayanlara özetleyim kısaca...Yaklaşık 3 ay oldu biz ayrılalı, hala rüyalarımda ailesini ve onu görmek istemediğim halde görüyorum.. Neden anlamıyorum kabus oldu güne kötü başlıyorum dua ediyorum ama aynı değişmiyor.. Severek ayrılmıştım kızgınlık anıydı sıradan bir tartışmaydı... Aramızda geçen her şeyi ailesine anlatmasından ve istemediğim şeylerde bana baskı yapmasından bıkkınlık geçirmiştim sinir anımda bitti yazmış ayrılmıştım, ama neden bitti dedin diye kızmamış sormamıştı... 2 senelik nişanlı insanlar bu kadar mı kolay ayrılırdı her şeyi paylaştığım gözümün ondan başka kimseyi görmediği.. Seviyordu emindim hemde çok yoksa insan nasıl merkezi yapardı bir başka insanı nasıl üstüne düşerdi bu kadar çok? sonra ayrıldık ondan bekledim bir kaç kelime ertesi gün yakınıma benden ayrılmak istemediğini söylemiş haberim olmamasını söylemişti. Bekledim hiç bir tepki vermedim bilmiyormuş gibi yaptım.. Aradan 4-5 gün geçti bana takılan altınları istedi.. 4-5 günde ne değişti bilmem.. 1 ay sonra da facende olan eskiden tanıdığı benimde tanıdığım kızla çıkmaya başladı .. Beni tanımazken onu tanıyordu komşu kızıydı benimle değil onunla nişanlanabilirdi hem o kızında hayatında biri yoktu yani gayet müsaitti herşey.. Yani ona aşık olsa zaten ben hiç olmazdım hayatında.. Yani hiç sevmediği bir insanla benden ayrıldıktan 1 ay sonra çıkmaya başladı Allah'a sevk ettim.. O kadar değer kıymet sevgi emek verdim ki bu kadar kolay vaz geçilmeyi beklemezdim 1 adım atsa koşardım ona.. Belkide ben görmek istemedim belki o böyle bir insan.. 3 ay sonra bu gün gittiğim kurstan birisi bana aşık olduğunu artık içinde tutamayacağını söyledi.. Anlattım ona kalbim kangren olmuşken sana yaklaşamam seni üzmek istemiyorum olmaz dedim.. Nişanlımın yaptığını ben asla yapamazdım sevmezken bir insanı kullanamazdım..Nişanlım hangi insan olduğu fark etmez deyip çivi çiviyi söker sözüne mi inanmıştı yoksa acı ama hep ben sevildiğimi mi sanmıştım yoksa onunda mı canı acıyor bi şekilde mecbur mu hissediyor kendini bilmiyorum hayat ihtimallerle dolu bense bu acının benim için imtihan olduğunu düşünüp ne kadar içim çok ama çok yansa da sabrediyorum..Umarım açıklayıcı olmuştur..Belki gönülden sevenlerde bir gün mutlu olur.. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim güzel bayanlar...
Acisi bu kadar yeni olup, derdini paylasan birine neden boyle yorum yaptin anlamadim. Daha cok canini acitmaya calisir bir halin var. insan dert anlatmaya korkar olur boyle yorumlarla. Bir insan nisanlisindan hemen ayrilip baska biriyle bi iliskiye baslayabiliyosa, insanin ilk aklina gelen "civi civiyi soker" oluyor, yani bir nevi karsidakini kullanmak. Konu sahibinin bunu dusunmesi cok normal, ustelik nisanlisini da taniyodur bu sonuca varmak icin. Sen bu duz mantigin nesini anlamadin, ben de onu anlamadim.
"O esmer, ben sarışınım. Benim nişanlım sarışın severdi, o yüzden o kızı sevemez."
Konu sahibinin düz mantığı, bu argümanlarla destekleniyor.
Mantığın düzlüğü, doğru orantılı değil ne yazık ki.
Ben yapamıyorum, siz kendinizi "bu adam bunları sırf benim acımı unutmak için yapıyor. Yoksa başkasını sevemez o" diye kendini kandırabilenlerdensiniz buyurun, kandırın. Zaten argümanlarınız bu kadar sağlamsa benim söylediklerim de bir şey değiştirmeyecektir.
Ben gerçekçilik taraftarıyım. "Beni seviyor aslında, onu değil" diye kendini kandırıp, sonradan canı yanan insanları görünce daha çok üzülüyorum ben.
Yarın bir gün eski nişanlısı geri dönüp de "ben o kızı hiç sevmedim, senin acını unutmak için birlikte oldum" derse, bu kız da inanırsa, siz mutluluklar dilersiniz, ben ise üzülürüm.
İnsan bir an önce gerçeklerle yüzleşecek ki, değmeyecek biri için, ve gerçek olmayan şeyler için hayal kurmayacak, daha fazla acı çekmeyecek.
Hiç gelmeyecek birini beklemek, sizi sevmeyen birinin sizi seviyor olduğuna kendinizi inandırmak çok daha acı sonuçlar doğurur.
Gerçekler insanı bir kez, kafasında kurdukları binlerce kez öldürür.
Son olarak, dediğim gibi, zaten argümanlarınız herkesten önce kendinizi inandıracak kadar sağlamsa, karşınızdakilerin söyledikleri kurduğunuz mantığı zedeleyemez.
Beni kullandığı sonucuna varıyoruz öyleyse ? Benimle işi neydi evet nişanlanacak kadar?Canim bence unutmak istemiyorsun ve bu yüzden aci cekiyorsun..inan erkekler bizim kadar komplike değil o kişi senden önce taniyormus olsa o zaman olurdu vs mantigiyla sadece kendini kandirirsin..boyle ornek o kadar çok ki..ayrıca herkesin basina gelebilir bi zamanlar arkadaş gördüğü birine asik olan milyon tane insan var..
Seven insan bu kadarcik şey için ayrilmayi asla kabul etmez bunu anladigin gün sen de onu unutup yoluna bakarsin..aslında beni seviyor ama o kizi kullanıyor diye kendini inandırmaya devam edersen yillar geçer unutamadigin gibi adamin evlendiğinde vs şahit olup daha ck uzulursun...
"O esmer, ben sarışınım. Benim nişanlım sarışın severdi, o yüzden o kızı sevemez."
Konu sahibinin düz mantığı, bu argümanlarla destekleniyor.
Mantığın düzlüğü, doğru orantılı değil ne yazık ki.
Ben yapamıyorum, siz kendinizi "bu adam bunları sırf benim acımı unutmak için yapıyor. Yoksa başkasını sevemez o" diye kendini kandırabilenlerdensiniz buyurun, kandırın. Zaten argümanlarınız bu kadar sağlamsa benim söylediklerim de bir şey değiştirmeyecektir.
Ben gerçekçilik taraftarıyım. "Beni seviyor aslında, onu değil" diye kendini kandırıp, sonradan canı yanan insanları görünce daha çok üzülüyorum ben.
Yarın bir gün eski nişanlısı geri dönüp de "ben o kızı hiç sevmedim, senin acını unutmak için birlikte oldum" derse, bu kız da inanırsa, siz mutluluklar dilersiniz, ben ise üzülürüm.
İnsan bir an önce gerçeklerle yüzleşecek ki, değmeyecek biri için, ve gerçek olmayan şeyler için hayal kurmayacak, daha fazla acı çekmeyecek.
Hiç gelmeyecek birini beklemek, sizi sevmeyen birinin sizi seviyor olduğuna kendinizi inandırmak çok daha acı sonuçlar doğurur.
Gerçekler insanı bir kez, kafasında kurdukları binlerce kez öldürür.
Son olarak, dediğim gibi, zaten argümanlarınız herkesten önce kendinizi inandıracak kadar sağlamsa, karşınızdakilerin söyledikleri kurduğunuz mantığı zedeleyemez.
Amin inşallah teşekkür ederim.İnsan can acısıyla uzaktan bakamıyor olaylara , farkedemiyor.
İnşallah Allah yüreğinize yeniden sevebilme gücünü verir .
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Beni kullasevmiştir is ciddiye binipucuna varıyoruz öyleyse ? Benimle işi neydi evet nişanlanacak kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?