[QUOTEburadaki çoğu kişi tecrübeli ve yardimci olmaya calisiyor..biz sana desek ki evt adam sana asil o krizi kesin kullanıyor bu gün için kendini iyi hissedersiniz ama iki gün sonra adam evlenince daha çok yikilirsin.
Senin ihtiyacin olan bu değil ki..bence ihtiyacın olan durumu kabullenip yoluna bakmak bu da kendini kandırarak olmaz..
Dost aci söyler derler sen platin içinde olduğun içingoremiyordun ama bu adamin seni ssevmediği kabak gibi ortada ..bgn bize kizarsin ama yrn tesekkur edeceksin bozumu acmasaydiniz BN yıllarca kendimi kandiracaktim diyeb
er_, post: 36529827, member: 606106"]Derdim vardı daha da dert sahibi oldum bir daha da yazmayacağım biraz olsun destek aradım iyi hissetmek ..Ama daha da kötü oldum..
2 sene nişanlı kaldık arkadaş hiç olmak istemedi yarn evlenelim desem evlenirdik. Neyse tamam bitsin bu konu burda çok yardımcı oldunuzNe alakasi var adam illa birini kullanmak zorunda mi..seni sevmistir is ciddiye binip sorumluluklar sorunlar agir gelince sogumustur..bi ay sonrada baskasina karsi birşeyler hissetmiştir eski tanidigi bile olsa..teoriler üretmeye gerek yok ki
Ne kadar üstüme gelindiğini görmedinz sanırm ztn gergin üzgünüm anlayış yokÇok gerginsiniz. Kimse sizi üzmek yada canınızı acıtmak için yorum yapmıyor. Olabilecek şeyleride söyleyip size o yöndende bakmanızı sağlamaya çalışıyorlar. Biraz zaman geçsin sizde farkına varacaksınız. Üzüntünüze saygı duyuyorum elbetteki ama başına gelsin diye beddua etmenizi doğru bulmadım. Dilerim bir an önce unutursunuz.
Ne kadar üstüme gelindiğini görmedinz sanırm ztn gergin üzgünüm anlayış yok. Beddua mı yaşadıklarım çok basit gibi bahsetti bende sende yaşa gör dedim hepsi bu
Formulu neyse söylerseniz sevinirimbazi seyleri kafanda bitirmen gerek, bak bana.. ne Zaman kabullendim, kafamda bitirdim, huzurla doldum.. onunla ilgili hic bir umudum kalmadi, umut cok kötü birsey.. ufacikda olsa umut ettigin Zaman ne aklindan nede kalbinden silemiyorsun.. birak gitsin bosver.. zaten Dogru kisi olsaydi yasadiklarini yasamazdin.. baska erkek mi yok??
Formulu neyse söylerseniz sevinirim
Ne zaman kabullendin kafanda bitirdin ve nasıl?neyin formulu?
Cnm burdaki
Öyle bir insanla ömrüm geçmeyeceği için evet şanslıyım şu an acı çekiyorum ne kdar sürer bilmem ama seviyorm sevdim ben bunun için suçlu değilim. O kızı sevmediğini düşünüyorsam da bu onu tanıdığım içindir sizce 1 gün sonra o benim eşim ben ondan ayrılamam diyen 5 gün sonrada altın isteyen bir insan değer kıymet bilmeyen başkasını nasıl sever bir kahvenin bin yıl hatırı var ben ona her şeyden çok değer verdim nerde kıymet? onu tanıdığım için buna inanmıyorum. Umarım geçer acım üzüntümde evt söyleyn inandığınızı yalnız çok yumuşak olmalıyız insanların sorunları var büyük küçük içinden çıkamadığı bende sevgimin içinden çıkamadım
Ne zaman kabullendin kafanda bitirdin ve nasıl?
Çok üzüldüm ya inşallah gönlünce birini verir Allah .. Ama atamadım galiba ne kadar acıda duysam zamanla geçer inşallah bilmiyordum hikayeni çok zormuş göğüslemek ..Ne kadar zaman oldu üstünden?onu nasil bekleyebilirim, beni bu Kadar hayal kirikligina ugratti, beni bu Kadar yalniz birakti..
haydi geldi diyelim, bir sürü sey yapti beni kazanmak icin diyelim, eskisi gibi olabilir mi? asla.. o yüzden birak gitsin.. yollar onun olsun, yillarim bana kalsin..
Sormadım gerçekten..Ben sana seni seviyordur, sana nispet yapıyordur, o kız numaradır demedim, demeyeceğim de.
Seninle tartışmak gibi bir niyetim yoktu, ama kızdırdıysa mesajlarım, kızdırsın.
Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona yanlış umut vermektir.
Belki yazdıklarım yüzüne atılmış tokat gibi hissettirdi, öyledir çünkü gerçekler acıtır.
Bu arada aynı şey başıma gelsin diye dua etmişsin.
Aynı şey benim başıma geldiğinde, ben senin gibi kendimi kandırmadım. Karşımdaki kızın da bir suçu yok, Allah mesut etsin dedim, geçtim.
Yine de sen bedduanı gönül rahatlığıyla edebilirsin, rahatlatacaksa buyur et. Ne diyeyim?
Çok üzüldüm ya inşallah gönlünce birini verir Allah .. Ama atamadım galiba ne kadar acıda duysam zamanla geçer inşallah bilmiyordum hikayeni çok zormuş göğüslemek ..Ne kadar zaman oldu üstünden?
Aynı duyguları paylaşıyorum ilaç mı kullansam diyorum namaz kılmaya çalışıyorum sırf hatırlarım diye dua bile etmeye korkuyorum Allah yardımcımız olsun inşallah tek çare dua ama Allah aşkı kimseyle olup kimseye zaten zarar veremem aklımdan bile geçirmem evet yalnızlık onun sürekli gözünün önüne gelmesi çok zor..cok olmasada taze daha hersey, haziran sonundan beri ayridik evleri, temuzun baslarinda ögrendim yeni birisini hayatina aldigini.. evet zor.. delirecek gibi oldum, ictigim gecelerde oldu evde tek basima, abdest alip dua okudugum namaz kildigimda, basta cok saldim, bütün sucu kendime yükledim, böyle yapsaydim söyle olurdu, onu demeseydim böyle olurdu.. ama hayir tek suclu ben degilim.. tabiki onu tamamen unutmadim, nasil 2günde silebilirim herseyi bu mümkün degil, ama onu düsününce özlem degil duydugum..sadece pismanlik.. insallah hepimizin karsisina güzel insanlar cikarir allahim.. yalniz kalmak kolay degil..
Haklısın kesinlikle hayallere dalmak gibi bir niyetim yok ama hayalinden hayatından bir anda vaz geçmek çok zor geldi asıl yaşadığım gerçek şuan,, dediğin gibi kesin bugun halletsek yarın sorun çıkardı..sen bence bunu düsün: seni gercekten sevseydi, isteseydi kimse onu tutamazdi, seni sevmiyorsa yapacak birseyin yok, sonucta zorla güzellik olmuyor.. giden gider, giden kafasina koymussa, kal desende, 2 gün kalsa 3cü gün gidecek, durmaz cünkü o .. birde insani kimseyi bulamam edemem korkusuda sariyor, bunuda yasamadim ben.. ama dünyada kac milyar insan var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?