3 Ay sonra

Cnm burdaki[/QUOTE]

Öyle bir insanla ömrüm geçmeyeceği için evet şanslıyım şu an acı çekiyorum ne kdar sürer bilmem ama seviyorm sevdim ben bunun için suçlu değilim. O kızı sevmediğini düşünüyorsam da bu onu tanıdığım içindir sizce 1 gün sonra o benim eşim ben ondan ayrılamam diyen 5 gün sonrada altın isteyen bir insan değer kıymet bilmeyen başkasını nasıl sever bir kahvenin bin yıl hatırı var ben ona her şeyden çok değer verdim nerde kıymet? onu tanıdığım için buna inanmıyorum. Umarım geçer acım üzüntümde evt söyleyn inandığınızı yalnız çok yumuşak olmalıyız insanların sorunları var büyük küçük içinden çıkamadığı bende sevgimin içinden çıkamadım

Çok gerginsiniz. Kimse sizi üzmek yada canınızı acıtmak için yorum yapmıyor. Olabilecek şeyleride söyleyip size o yöndende bakmanızı sağlamaya çalışıyorlar. Biraz zaman geçsin sizde farkına varacaksınız. Üzüntünüze saygı duyuyorum elbetteki ama başına gelsin diye beddua etmenizi doğru bulmadım. Dilerim bir an önce unutursunuz.

E
2 sene nişanlı kaldık arkadaş hiç olmak istemedi yarn evlenelim desem evlenirdik. Neyse tamam bitsin bu konu burda çok yardımcı oldunuz

Ne kadar üstüme gelindiğini görmedinz sanırm ztn gergin üzgünüm anlayış yok

bazi seyleri kafanda bitirmen gerek, bak bana.. ne Zaman kabullendim, kafamda bitirdim, huzurla doldum.. onunla ilgili hic bir umudum kalmadi, umut cok kötü birsey.. ufacikda olsa umut ettigin Zaman ne aklindan nede kalbinden silemiyorsun.. birak gitsin bosver.. zaten Dogru kisi olsaydi yasadiklarini yasamazdin.. baska erkek mi yok??

Formulu neyse söylerseniz sevinirim

İnsanin sizi anliyorum inşallah aynisini yasayin diyorsun ama emin ol çoğumuz benzerini yasamisizdir..bu sizin ustunuze gelmek değil tecrubelerimizi paylaşmak..

Üstünden uç ay geçmiş o hayatına devam ediyorken siz hala ayni yerdeyseniz sizi birinin kendinize getirmesi lazim..bazen dogrulari acik bi şekilde dile getirmek lazim..BN desem ki ayy cnm seni unutmamistir vs bu daha kolay ama sizin kotulugunuze olur..

Belki meslegim yüzünden gereğinden fazla gercekciyim size sert geldiyse ozur dilerim
ama inanin özel hayatta da sizi koruyor gerçekçilik, bi kere aci çekerim ama aylarca kendimi kandiramam..

Siz de umarim en kisa sure de bu ruh halinizden kurtulursunuz yanliz sunu unutmayin bu sureyi uzatmak da kisaltmak da sizin elinizde..

Öyle bir insanla ömrüm geçmeyeceği için evet şanslıyım şu an acı çekiyorum ne kdar sürer bilmem ama seviyorm sevdim ben bunun için suçlu değilim. O kızı sevmediğini düşünüyorsam da bu onu tanıdığım içindir sizce 1 gün sonra o benim eşim ben ondan ayrılamam diyen 5 gün sonrada altın isteyen bir insan değer kıymet bilmeyen başkasını nasıl sever bir kahvenin bin yıl hatırı var ben ona her şeyden çok değer verdim nerde kıymet? onu tanıdığım için buna inanmıyorum. Umarım geçer acım üzüntümde evt söyleyn inandığınızı yalnız çok yumuşak olmalıyız insanların sorunları var büyük küçük içinden çıkamadığı bende sevgimin içinden çıkamadım[/QUOTE]

Son düzenleyen: Moderatör:

Cnm bak bn

Öyle bir insanla ömrüm geçmeyeceği için evet şanslıyım şu an acı çekiyorum ne kdar sürer bilmem ama seviyorm sevdim ben bunun için suçlu değilim. O kızı sevmediğini düşünüyorsam da bu onu tanıdığım içindir sizce 1 gün sonra o benim eşim ben ondan ayrılamam diyen 5 gün sonrada altın isteyen bir insan değer kıymet bilmeyen başkasını nasıl sever bir kahvenin bin yıl hatırı var ben ona her şeyden çok değer verdim nerde kıymet? onu tanıdığım için buna inanmıyorum. Umarım geçer acım üzüntümde evt söyleyn inandığınızı yalnız çok yumuşak olmalıyız insanların sorunları var büyük küçük içinden çıkamadığı bende sevgimin içinden çıkamadım[/QUOTE]

İnsanin sizi anliyorum inşallah aynisini yasayin diyorsun ama emin ol çoğumuz benzerini yasamisizdir..bu sizin ustunuze gelmek değil tecrubelerimizi paylaşmak..

Üstünden uç ay geçmiş o hayatına devam ediyorken siz hala ayni yerdeyseniz sizi birinin kendinize getirmesi lazim..bazen dogrulari acil bi şekilde dile getirmek lazim..BN desem ki ayy cnm seni unutmamistir vs bu daha kolay ama sizin kotulugunuze olur..

Belki meslegim yüzünden gereğinden fazla gercekciyim ama inanin özel hayatta da sizi koruyor gerçekçilik, bi kere aci çekerim ama aylarca kendimi kandiramam..

Siz de umarim en kisa sure de bu ruh halinizden kurtulursunuz yanliz sunu unutmayin bu sureyi uzatmak da kisaltmak da sizin elinizde..

Peki tşk ederim

Ne zaman kabullendin kafanda bitirdin ve nasıl?

benim hikayemi biliyor musun, bilmiyorum ama hic güzel seyler yasamadim.. Yurt disinda yasiyorum ve yabanci birini sevdim, ailem kabullenmedi bizde evlenirsek, sevgimizin büyügünü kanitlariz onlarda yumusar diye düsündük(sacmaligin daniskasi) ailemin sirt cevirmesi beni mahfetti, hircsinlastim, aglama krizleri fln derken, kendisi basta cok sefkatliydi, cok destek oldu ama tam ben düzeliyorum, esime sahip cikiyorum derken, 180 derece degisti, sogukluk girdi araya, sesi tonu yükselmeye basladi, hakaretler havada ucustu, yinede sakiz gibi yapistim buna, herseyi düzeltirim sandim ama o coktan baska asklara yelken acmisti bile.. ara verelim dedi, ok dedim, hala umudum vardi, sonra baska biriyle yasamaya basladi, kiz benden cok cok güzel (Facebook saolsun) biz eylül ayinda bosaniyoruz ve onlar faceden iliskilerini ilan bile ettiler.. gayet mutlular.. inan ama kiskanmiyorum bile.. cünkü bendeki bütün güzel duygulari sildi atti, onun adi sadece bende pismanlik hissi uyandiriyor.. tabiki kolay gecmedi Zaman, halada gecmiyor.. ama onu beklemiyorum..

onu nasil bekleyebilirim, beni bu Kadar hayal kirikligina ugratti, beni bu Kadar yalniz birakti..

haydi geldi diyelim, bir sürü sey yapti beni kazanmak icin diyelim, eskisi gibi olabilir mi? asla.. o yüzden birak gitsin.. yollar onun olsun, yillarim bana kalsin..

Çok üzüldüm ya inşallah gönlünce birini verir Allah .. Ama atamadım galiba ne kadar acıda duysam zamanla geçer inşallah bilmiyordum hikayeni çok zormuş göğüslemek ..Ne kadar zaman oldu üstünden?

Ben sana seni seviyordur, sana nispet yapıyordur, o kız numaradır demedim, demeyeceğim de.
Seninle tartışmak gibi bir niyetim yoktu, ama kızdırdıysa mesajlarım, kızdırsın.
Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona yanlış umut vermektir.
Belki yazdıklarım yüzüne atılmış tokat gibi hissettirdi, öyledir çünkü gerçekler acıtır.
Bu arada aynı şey başıma gelsin diye dua etmişsin.
Aynı şey benim başıma geldiğinde, ben senin gibi kendimi kandırmadım. Karşımdaki kızın da bir suçu yok, Allah mesut etsin dedim, geçtim.
Yine de sen bedduanı gönül rahatlığıyla edebilirsin, rahatlatacaksa buyur et. Ne diyeyim?

Sormadım gerçekten..

Çok üzüldüm ya inşallah gönlünce birini verir Allah .. Ama atamadım galiba ne kadar acıda duysam zamanla geçer inşallah bilmiyordum hikayeni çok zormuş göğüslemek ..Ne kadar zaman oldu üstünden?

cok olmasada taze daha hersey, haziran sonundan beri ayridik evleri, temuzun baslarinda ögrendim yeni birisini hayatina aldigini.. evet zor.. delirecek gibi oldum, ictigim gecelerde oldu evde tek basima, abdest alip dua okudugum namaz kildigimda, basta cok saldim, bütün sucu kendime yükledim, böyle yapsaydim söyle olurdu, onu demeseydim böyle olurdu.. ama hayir tek suclu ben degilim.. tabiki onu tamamen unutmadim, nasil 2günde silebilirim herseyi bu mümkün degil, ama onu düsününce özlem degil duydugum..sadece pismanlik.. insallah hepimizin karsisina güzel insanlar cikarir allahim.. yalniz kalmak kolay degil..

sen bence bunu düsün: seni gercekten sevseydi, isteseydi kimse onu tutamazdi, seni sevmiyorsa yapacak birseyin yok, sonucta zorla güzellik olmuyor.. giden gider, giden kafasina koymussa, kal desende, 2 gün kalsa 3cü gün gidecek, durmaz cünkü o .. birde insani kimseyi bulamam edemem korkusuda sariyor, bunuda yasamadim ben.. ama dünyada kac milyar insan var..

Aynı duyguları paylaşıyorum ilaç mı kullansam diyorum namaz kılmaya çalışıyorum sırf hatırlarım diye dua bile etmeye korkuyorum Allah yardımcımız olsun inşallah tek çare dua ama Allah aşkı kimseyle olup kimseye zaten zarar veremem aklımdan bile geçirmem evet yalnızlık onun sürekli gözünün önüne gelmesi çok zor..

Haklısın kesinlikle hayallere dalmak gibi bir niyetim yok ama hayalinden hayatından bir anda vaz geçmek çok zor geldi asıl yaşadığım gerçek şuan,, dediğin gibi kesin bugun halletsek yarın sorun çıkardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…