3 Ay sonra

evet cok zor ama Zaman herseyin ilaci.. zamanla gececek.. güzel günler görecegiz.. ben düsünüyorum, insanlar evlatlarini kaybediyor, analarini babalarini kaybediyor da yasamaya calisiyolar, hayata tutunuyolar, ben bir gereksiz icin bu kadar yipratiyorum kendimi..

ve bazen güzel seyler düsünüyorum buda beni huzurla dolduruyor.. bu kötü günleri yasamadan, güzel günlerimin kiymetini bilemem heralde diyorum, belki ileride cocuklarim olacak, mini mini, bir insana Hayat verecegim.. güzel anilarim olacak, güzel yerler görecegim, güzel tatlar alacagim.. bunlari düsünmeye calisiyorum, sonucta bir ömür karanlik gecmez heralde degilmi? bu böyle sürüp gitmez bence..

İnşallah hayallerine kavuşursun tabiki doğru düşünüyorsun bir ömür karanlık gitmez hayatı insana değil insanı hayata yüklemek lazımdı ben hata yaptım kendim gbi sandım yürekten sevdim. Dediğin gbi anne baba acısı evlat acısı hiç bi şey yerini tutmaz. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

arkadaş aynı duayı bana da etti.... üstelik acımasız ya da kaba bir yorum da yapmamıştım... anladığım kadarıyla tüm dünyayı kendi inandığı doğrulardan ibaret sanan insanlardan birisi kendisi... bu sebeple sevgilisi o kızla evlense bile bizimkisi" bana nispet evlendi" diyecek..... olabilir,,,dünya hali bu..herkesin başına aynı şey gelebilir... beni de sevgilim yarın, seni sevmiyorum artık diyerek bırakabilir... ama bunun ardından beni güzellikle teselli etmek isteyen ve gerçeği görmemi sağlamay çalışan insanlara "sizin başınıza da aynısı gelsin emiiiiii?" tarzında beddularda bulunmazdım ben...

Merhaba canım ilk evvel kendini bu kadar sorgulama . çünkü kabuslar vs hepsi ondan .. eskileri ver yeniyi al. bırak kalsın bitsin .hayat güzel yaşamaya değer .hiçbir güzellik bitmedi tamam belki senin söylediğin sözden bitti zira bilmezmisin erkekler çok da sevse çabuk unuturlar hele ki tavır yapan sürekli tartışan birini deli gibi de sevse fedakarlık bir yere kadar onlar için. senden ümidi bitmiş . onu suçlama olay böyle gelişmiş. Ama güzel yanından bak belki olsa daha kötü çıkmazlar olacak tı. ne biliyim belki daha mutlu bir hayatın olacak.. ama unutma insan irade ile hayatına yön verir elbet eme Allah bu yazgıyı biliyor. belkide geri san dönecek ama sen ona tüm kapıları kapatmışken mi? ilk evvel ne isteyip istemediğine karar ver ondan önce şu sorguları bırak. Allahını sversen ne kadar daha geçmişte yaşayacaksın. bugünü yaşa ne istiyorsun iki elinin arasına başını al ve düşün.

Boyle ayrilip hemen evlenenler de var.benim bir arkadasim sevgilisinden ayrilmis.ve hemen bir baskasiyla sirf ona inat kacmis.ve simdi kocaman cocuklari var.kactigi icin de babasi halen konusmuyor.
Sevdigi kiside evlenmis.kendi de mutsuz.
Birkez dunyaya gelve bir hic ugruna hayatini mahvet.olurmuu boyle.of offf.

İnsanları galyana getirmeye çalışan tip .. Konumun altında geyik yapan kim ben miyim..Artık yorum yapmasan bunu istemiştim başka bir şey bul kendine uğraşcak..

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim yorumun için sanki biraz taze 3 ay kadar oldu kafam karışık anılar aklıma geliyor bir doktora gitcem belki rahatlatıcı hap falan alabilirim tek istediğim onu unutmak haklısın geçmişe asla bakmak istemiyorum kendime çok kızıyorum..

Bunun örneği çok canım kesinlikle bu hatayı yapmamak için beklicem sırf unutmak için birine evet demek kendine ve o insana yazık etmekle eş değer ne yazık ki çok teşekkür ederim yorumun için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…