Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3.aya girdim ama hayal kırıklığı yaşıyorum. (Resimli)
Aslinda bu basligi artik degistirmem lazim, cünkü Tam 6 ayim doldu ve burnumu artik begeniyorum, seklini aldi ama burun ucum hala cok sert . Yeni resimlerimi yakinda burda sizlerle paylasicam.
Yorumlariniz icinde cok tesekür ederim okudukca burnumu dahada begeniyorum. :lepi:
bende beğendim.Tam istediğim gibi olmadi demissin ama görüyoruz . burunlari mahvedilip ne zor günler geciren bayanlarin burda dert yanmasini görmek cok üzücü şahsen...Kipriklerinde güzel estetik olan kisiler bi sonra memnunıyetsiz olurmuş dikkat et farkinda olmadan o yola girme .1ini yaptiktan sonra arkasi kesilmiyormuş ,sonrasi da fiyasko oluyor maşallahi var bence hiç kipraşma :) :lepi:
xxGONOxx benimde henüz 3.5 ay oldu bende maalesef şu 6 ayı merak ediyorum bakalım ne olacak ama aslında aynı dertten yakınıyoruz en sinir olduğum şey doktorlara sölüyoruz ve bizim yerimize bişeyleri nasıl karar veriyolar anlamıyorumm 6 ayım dolunca görüşmeye gidicem olayı anlıycam
canım resimlerine baktım. dogruyu soylemek gerekirse yani önceki burnun zaten çok güzelmiş hiç bir kusur yokmuş tabi bana göre. sen şuan memnun degilsin sebep burnun güzel yada çirkin olması degil bence tamamen senin istedigin gibi olmaması. ama buda yüzünde gayet iyi zaten çok şanslısınki bence daha kötü bişey olmamış. revizyon ameliyatından kesinlikle vazgeçmelisin rvizyon düzeltme ameliyatı olacak bir burun göremiyorum ben sen özgü namal burnu isterken elindekindende olmak var bunu unutma. bide aynaya bakarken yüzünü bir bütün olarak düşün sadece burnuna bakma biraz zor olacak bende takılıyorum ama mantıklı olan bu yoksa hep mutsuz olacagızz...
merhaba arkadaşlar sitede yeniyim bu bölümdeki mesajları tam olarak okuyamadımm xxGONOxx foto albümlerini inceledim de hangisi yeni hangisi eski amelıyatın anlayamadım .. ama ilk görünen albümdeki resimler süper .. bana bi arkadaş izah edebilir mi sempatiksalakcinni