- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 35
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
3 aylık bir bebekle tatile çıkmak için erken değil mi şöyle yaşına falan girse sadece zor olması değil konu sonra hasta oluyorlar ortam değişikliğinden
Kocaman bir (nokta)bebekken daha kolay bence buyudukce hersey zorlasıyor
Kizim 2017 temmuz dogumlu. 50 gunlukken kurban bayramına canakkaleye gittik. Hava sicakti sorun yasamadik. Besledim altini aldim hep pusette uyudu. Bebege gore degisir aslında
Akılsız bir kadının yerine de eğlenBende öyle düşünüyorum ek gıdaya geçmediği için sorun olmaz diye düşündük bide uyur emer gibi düşündük
Niye öyle dedin canımğAkılsız bir kadının yerine de eğlen
Ben yaz tatiline gittim ,oto koltuğunda uyuyorlar zaten .mola verdiğinizde de altını değiştirirsiniz olur biter hatta 3 aylıkken tatile gidin zira bir sonraki sene tatil yapamayacaksınız
Bilemiyorum bizimkiler de böyle 3-4 aylıkken gitmişlerdi Antalya’ya gittiklerine bin pişman oldular karı koca bir arada tatil yapamadıklarından şikayet ettiler biri bebekle ilgilenirken öteki tatilini yapmış karı koca hiç birlikte aynı anda eğlenip rahat tatil yapamamışlar bizim gelin çok sinirliydi bu gün hala şakadan sorsam aynı tepkiyi veriyor umarım senin böyle olmaz ama benim kendi fikrimde çocuk çok küçük havanın sıcak olması soğuk olması birden ortam değiştirmek hasta edebiliyor ayrıca bu gideceğin mesafeye bağlı kısa mesafeli bir tatilse gidebilirsin uzun yol sürecek bir tatilse gitmesen iyi olurKendi araçımızla gidicez sorun olmaz diye düşündüm havada sıcak olacağı için
0-36 olarak satılan oto koltukları var ve iç pedleri vs var ;360 derece de döndürüyorsunuz ters bir şekilde gidiyor .3 aylık bebek oto koltuğuna oturtturulmazki ama iki büklüm olur
Antalyadan rotayı balıkesire cevirdik yol kısa sürsün diyeBilemiyorum bizimkiler de böyle 3-4 aylıkken gitmişlerdi Antalya’ya gittiklerine bin pişman oldular karı koca bir arada tatil yapamadıklarından şikayet ettiler biri bebekle ilgilenirken öteki tatilini yapmış karı koca hiç birlikte aynı anda eğlenip rahat tatil yapamamışlar bizim gelin çok sinirliydi bu gün hala şakadan sorsam aynı tepkiyi veriyor umarım senin böyle olmaz ama benim kendi fikrimde çocuk çok küçük havanın sıcak olması soğuk olması birden ortam değiştirmek hasta edebiliyor ayrıca bu gideceğin mesafeye bağlı kısa mesafeli bir tatilse gidebilirsin uzun yol sürecek bir tatilse gitmesen iyi olur
0-36 olarak satılan oto koltukları var ve iç pedleri vs var ;360 derece de döndürüyorsunuz ters bir şekilde gidiyor .
Neden oturtmuyorsunuz ? Güvenlik için oturtun lütfen ..Antalya düşünüyorduk yolu kısaltmak adına Balıkesir’e gidelim dedik yolda çok yorulmayalım diye sanırım biraz gözümüz korktu :))) oto koltuğuna oturtmayız diye düşündüm
Olabilir doğru olan oysa çünkü çok bilgim yok ilk gebeliğim acıkcasıNeden oturtmuyorsunuz ? Güvenlik için oturtun lütfen ..
Bebekler doğduğundan beri arabada oto koltuğunda seyahat etmelidir .Oto koltuğu derken 9 kiloya kadar ana kucağı da denilen pusetlere taktığımız araç da oluyor .Olabilir doğru olan oysa çünkü çok bilgim yok ilk gebeliğim acıkcası
0-36 olarak satılan oto koltukları var ve iç pedleri vs var ;360 derece de döndürüyorsunuz ters bir şekilde gidiyor .
Bebekler doğduğundan beri arabada oto koltuğunda seyahat etmelidir .Oto koltuğu derken 9 kiloya kadar ana kucağı da denilen pusetlere taktığımız araç da oluyor .
Benzer durum bir dönem bizde de oldu .biz 9 kilodan sonra cybex almıştık ,biraz oturdu sonra reddetmeye başladı ve aynı sizinki gibi ayaktaydı .Sonra araştırdık ve besafe aldık ;koltuğun yandan ayarı var yükseltiliyor ve böylece camdan çok rahat dışarıyı izliyor .Cok severek oturuyorBenim oğlum şuan 27 aylık ve malesef oto koltukta oturmuyor normal kemere bağlıyım diyorum kesinlikle istemiyor bağırıp çağırıyor bide işin kötüsü arabanın içinde ayakta duruyor etrafı izliyor oturtamıyorum bile☹
Bebekken yine oturturdum ama büyüdükçe reddetti napıcam bilmiyorum bi türlü ikna edemedim sırf bu sebepten uzun yola gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?