3 aylık bebek ve tatil

Ay insallah cok heveslendim :))

Rezervasyon yaparken belirtirseniz ayarlarlar ,som gittiğimiz otelde bebek arabası bile veriliyordu

Teşekkür ederim bende bize iyi geleceğini düşünüyorum deneyim olur bizede diye düşündük :)) inş herşey güzel olur sağlıkla kucağıma aliyimde
Gerçekten güzel bir deneyim oluyor:) bir arkadaşımın bebeği kolik ve sürekli ağlayan bir bebekti çok korkarak çıkmıştı tatile ama orda çok sakinmiş o bile anlamış tatilin değerini ağlarsa da ağlar yani bebek bu sonuçta ağlayacak diye en güzel zamanlarında eve tıkılıp kalmaya gerek yok bence:))

3 aylık bir bebekle tatile çıkmak için erken değil mi şöyle yaşına falan girse sadece zor olması değil konu sonra hasta oluyorlar ortam değişikliğinden

Kizim 2017 temmuz dogumlu. 50 gunlukken kurban bayramına canakkaleye gittik. Hava sicakti sorun yasamadik. Besledim altini aldim hep pusette uyudu. Bebege gore degisir aslında

Evet bu gazla otel aramaya başladım hayat sürprizlerle dolu ağlar susar bebek bu doğru diyorsunuz :)) rahat oliyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…