3 aylık çocukla marmaris

Klimali araba bulun konu sahibi bebegide goturup esinle sirayla bakin. Ek gidada yok arkadasin dedigi gibi..gida konusu rahat olur.. tabii esine bu sartlari kabul ettirmen gerekir. Sabahtan beri senin icin kafa yoruyo millet.. kararini acikla artik:)

Konu sahibi biraz keyfine düşkün sanırım bence uyumustur.

4 yaşındaki çocuğumu daha 1 gece bırakıp bi yere gidemedim. Tatili, şehirdışını geçtim konsere ya da sinemanın akşam seansına bile gitmiyoruz uyku saatinde yanında olalım diye.

Biz biraz fazla evhamlıyız da siz de fazla mı rahatsınız acaba, 3 aylık bebeği bırakıp tatile gitmekten bahsediyorsunuz.

Ya gitmeyin ya da uçakla gidin.

Sizin tatil ihtiyacınız için 40 günlük bebek sütten mi kesilsin?? Kusura bakmayın ama daha doğmamış bebeğinizi bırakma planları yapıyorsunız üstelik daha 40ı yeni çıkmış emzikliyken..

İlk 6 ay bebek kendi ile annesini tek vücut sanıyor.. anneden ayrılmak tramva onlara..

Konu sahibi bebekli farkettiyseniz. Çocukla ilgili konularda mantıklı düşünmek için çocuk sahibi olmak gerekiyor olsa bu konu burada olmazdı zaten.
Ben sirf ilk sayfayi okudum oradan okuya bildigim kadar bilgi cikara bildim :) herkes tafsiyesini verebilir ana dedigim gibi sacma :)

para biriktirip klimalı araba alın derim acilen .bebekle daima zor olur sadece tatilde değil

3 aylık bebek hastalık gibi bir durum yoksa anneden 3 gün ayrı kalmak için çok küçük.
Imkanınız varsa siz başka araçla gidin , orada buluşun ve yine başka araçla dönün.
O da olmuyorsa basit yapımlı klimalar var. Fan buz filan kullanılarak yapılıyor oturup yapın eşinizle yolun bir kısmını idare eder. Bebeği bırakmayın diye bu kadar proje üretebildim.

Bencede biraz evhamlisiniz, hatta çocuk içinde sağlikli değil. Kendi başina kalmayi ögrenmeli. Bağimsiz olmayi. Birey olmayi. Evet bu yaşta bile. Çünkü bu yaşlar ilerideki karakteri için çok önemli.

Hiç mi olaniğiniz yok çocugu biraksiniz kari koca bir yemeğe çiksaniz? Bu gidiş ile evliliğinizde çok yipranir.

Yani çocuk saat kaçta uyuyor? Uyuduktan sonra gitseniz, çocuk anlamaz ki.

Ben sirf ilk sayfayi okudum oradan okuya bildigim kadar bilgi cikara bildim :) herkes tafsiyesini verebilir ana dedigim gibi sacma :)

O zaman sileyim tavsiyemi
Burada çocuk sahibi olmayıp doktor olan, çocuk doktoru olan, bu konularla başka şekilde bağlantılı meslek sahibi olan insanlar da olabilir. Ya da sadece fikir beyan etmek isteyenler olabilir.
Çoğu konuda "evli misiniz bilmiyorum ama..." ya da "çocuğunuz var mı bilmiyorum ama..." diye başlayan cümleler görüyorum, hoş değil bence. Tabii saçma bulmak da sizin fikriniz bir şey diyemem.

kış günü bırakmaya kıyamadım emziriyorum diye. ki benim işim max 24 satte hallolurdu. yanımda götürdüm. çok zor oldu soğukta aldı biraz ama emen çocuk da nasıl bırakılır ki. benimki bir günlük işti süt sağıp bıraksam daha iyi olurdu yolda sefil olurdu çocuk. eşiniz gitsin siz ve bebek kalın. bebeğin sefil olmasından iyidir verdiğiniz para. sizin adınıza biri gidebiliyorsa o gitsin eşinizle. kardeşi falan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…