- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
marmariste cocuk doguranin evi marmariste. 9 saat yolda kalmiyor.Tatil ihtiyaç da, Marmariste çocuk doğuranlar ne yapıyor o zaman yavSıcağın önlemi yok mu?
Bunı tatili ayatlamadan düşünecektinizFirin gibi araba diyorum.5.5 saat yol celicez
Ama inan cocugun olunca cok baska ... bilmedigin birsey icin tafsiye verilmesi biraz sacma
9 saat değil, 5 buçuk saatmiş amamarmariste cocuk doguranin evi marmariste. 9 saat yolda kalmiyor.
Konu sahibi biraz keyfine düşkün sanırım bence uyumustur.Klimali araba bulun konu sahibi bebegide goturup esinle sirayla bakin. Ek gidada yok arkadasin dedigi gibi..gida konusu rahat olur.. tabii esine bu sartlari kabul ettirmen gerekir. Sabahtan beri senin icin kafa yoruyo millet.. kararini acikla artik:)
aradaki 3.5 saat icin de fikrim ayni.9 saat değil, 5 buçuk saatmiş ama
Sizin tatil ihtiyacınız için 40 günlük bebek sütten mi kesilsin?? Kusura bakmayın ama daha doğmamış bebeğinizi bırakma planları yapıyorsunız üstelik daha 40ı yeni çıkmış emzikliyken..belki de.. şu an konuşması kolaydır. ama gerçekten bizim inanılmaz tatile ihtiyacımız var eşimle. denize girdirebilecek olsak kesin götürürdüm. hayırlısıyla bir doğsun belki bambaşka düşüneceğim. ama şu an gerçekten herkesin verdiği tepki biraz aşırı geliyor bana
Ben sirf ilk sayfayi okudum oradan okuya bildigim kadar bilgi cikara bildim :) herkes tafsiyesini verebilir ana dedigim gibi sacma :)Konu sahibi bebekli farkettiyseniz. Çocukla ilgili konularda mantıklı düşünmek için çocuk sahibi olmak gerekiyor olsa bu konu burada olmazdı zaten.
Yok yok az once mesajimi begenmis:)uyumus olamaz:)Konu sahibi biraz keyfine düşkün sanırım bence uyumustur.
Aşağıda adı yok, konuya bakmıyor o kesin :)Yok yok az once mesajimi begenmis:)uyumus olamaz:)
Hmm gizli girenleride gorebiliyo musunuz siz zengin uyeler:)))Aşağıda adı yok, konuya bakmıyor o kesin :)
49 ziyaretçi var şuan :) zenginlik başa bela hahahahaHmm gizli girenleride gorebiliyo musuuz siz zengin uyeler:)))
:) yani gizli uyelerde ziyaretci olarak mi gozukuyor?49 ziyaretçi var şuan :) zenginlik başa bela hahahaha
4 yaşındaki çocuğumu daha 1 gece bırakıp bi yere gidemedim. Tatili, şehirdışını geçtim konsere ya da sinemanın akşam seansına bile gitmiyoruz uyku saatinde yanında olalım diye.
Biz biraz fazla evhamlıyız da siz de fazla mı rahatsınız acaba, 3 aylık bebeği bırakıp tatile gitmekten bahsediyorsunuz.
Ya gitmeyin ya da uçakla gidin.
Ben sirf ilk sayfayi okudum oradan okuya bildigim kadar bilgi cikara bildim :) herkes tafsiyesini verebilir ana dedigim gibi sacma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?