Ben de son iki ay girmiştim hep normal doğum hayaliyle :) çok da rahat ettim, hiç sorun olmadı. Ama normal doğum kısmet olmadı.
Iki dakka klimayi yaptiriversin o zman esiniz..Firin gibi araba diyorum.5.5 saat yol celicez
Onun disinda bebegi/cocugu birakip tatile gitme olayi bana hep garip gelmistir. Eger ki hayatimizin bir parcasi yapmayacaksak neden cocuk sahibi oluyoruz ki. Yani dusunun ki 3 arkadas ev arkadasisiniz, iki kisi tatil ayarlayip 3.ye ya sen gelmesen daha iyi olur diyorsunuz. Cok ayip degil mi. O yuzden imkanlar zorlanip ailenin her ferdi birlikte tatil yapmali. Bu oyle bir aksam anneye birakip sinema kacamagi yapmakla bir tutulmamali.
Oto koltugunun cesidine bagli. Bizimki cybex sirona. Yatis pozisyonu var. Pusetlerden daha saglikli ve guvenli.Buarada konusulmus baya..bebeklerin bu ayda oto koltugu dedigimiz seye gunde 2 saatten fazla oturmasi yasak! Yani zararli. Malum daha dik oturan koltukta oturmuyolar.
Kocam kızımızı klimasiz fırın gibi arabası ile marmarise goturmek istiyor.ben annemde kalsin istiyorum.hem bana hem kendine hemde kari koca arkadaslarina tatili zehir edecek ben marmara bölgesinde oturuyorum ege daha sıcak.kocam allah tan belasini istiyor.nasıl tehdit etsem güzel laftan anlamıyor.kafasına gibi sürükleyecek bizi
3 aylık bebeği 3 gün bırakıp gitmek nasıl içine siniyor? Hayret!.
Suda hafifliyorsun ya çok rahat oluyor. Benim de Ekim'de oldu doğum. O yüzden temmuz Ağustos iki üç güne bir girdim denize. Keşke girseydin ama olan olmuş, yanında götürürsün artık çocukları :)Pof ben de etlul ve ekimde dogum yaptim, ikisinde de yaz tatilini es gectim, ne buyuk hatanormal dogum icin bi amuda kalkmadigim kaldiydi benim de
@limonluwaffle ay ben sahilde rahat rahat denize giren hamileleri gordukce hayiflanuyorum, neden ben de gitmemisim yazimi zehir etmisim kendime diye. Benim esim de hamile hamile rahat edemezsin dediydi zamaninda. Valla baya baya ediyorlar ya
3 aylık bir bebek için en önemli şey anne kokusudur. Kimin yemek verdiği ya da ilgilendiği yemek yemesinden daha önemli. Sanırım çocuğunuz yok ya da varsa da çocuğun güvenli bağlanması olayından haberiniz yok. Eğer çocuğunuz varsa gerçekten çok üzüldüm onun adına.
Benim koca da götürmemişti hamileyken, neymiiş kocaman göbeğimi aça aça denize mi gircekmişimm Tey Allhım ya.... pfffBen de 7 aylık hamileyken gitmiştim denize. Çok iyi oluyor böyle serin serinbol bol yüzmüştüm.
Burdan tüm hamile arkadaşlara tavsiyedir. Kesinlikle imkanınız varsa denize gidin çok rahatlatıyor.
Ben de 7 aylık hamileyken gitmiştim denize. Çok iyi oluyor böyle serin serinbol bol yüzmüştüm.
Burdan tüm hamile arkadaşlara tavsiyedir. Kesinlikle imkanınız varsa denize gidin çok rahatlatıyor.
Eski konularına baktım, annen sezeryanlıyken hastanede yanında kalıp sana bakmamış bu anneye mi emanet edeceksin çocuğunu, benim eşim olsa anneni eve almazdı istemezdi zor günde yanında değildi diyeKocam kızımızı klimasiz fırın gibi arabası ile marmarise goturmek istiyor.ben annemde kalsin istiyorum.hem bana hem kendine hemde kari koca arkadaslarina tatili zehir edecek ben marmara bölgesinde oturuyorum ege daha sıcak.kocam allah tan belasini istiyor.nasıl tehdit etsem güzel laftan anlamıyor.kafasına gibi sürükleyecek bizi
Öyle keyifli ki hamilelikte deniz...Eylül ortasına kadar girdim denize ...Ekim in ilk günleri bebeğimi kucağıma aldım zaten.Ama hamilelikte denize girmek değil uzun araba yolculuğu rahatsız ediyor insanı.@limonluwaffle ay ben sahilde rahat rahat denize giren hamileleri gordukce hayiflanuyorum, neden ben de gitmemisim yazimi zehir etmisim kendime diye. Benim esim de hamile hamile rahat edemezsin dediydi zamaninda. Valla baya baya ediyorlar ya
Ben kendime 3 tane etekli mayo aldım hamileyken (normalde bikini dışında birşey kullanmam ama çok kiloluydum hamileliğimde) değiştirip değiştirip girdim denize.36 .haftaya kadar yuzdum.Zaten 38 de bebişim dogduBenim koca da götürmemişti hamileyken, neymiiş kocaman göbeğimi aça aça denize mi gircekmişimm Tey Allhım ya.... pfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?