- 1 Mayıs 2017
- 766
- 562
- 53
- 37
Kendisinde hata görmediği sürece her geçen gün iğneler daha farklı yol alacak maalesef..Herkes ne kolay boşan falan demiş. Evet eşiniz hatalı ama belki beraber psikiyatriye aile terapisi almaya vs giderseniz kendinizi değiştirirseniz ikiniz de işler yoluna koyulabilir. Hemen gemileri yakmayın bence. Ama şu an mesaj atması gönlünüzü alması uğraşması gereken o. Siz uzun süre sessiz kalın gönlünüzü almasını bekleyin
Ben zaten kesin karar vererek annemi aradim. Fakat bu yaptığını zaten sindiremiyorum, şoktayım. Gercekler yüzüme çarpa çarpa geldiği için hayal kırıklığı içerisindeyim ki diğer yorumlarimda da belirttim her şeyi. Teşekkür ederimVerdiğiniz kararların o kadar arkasında durmuyorsunuz ki hatasını anlayıp pişman maaşını istiyorsunuz o evden blöf için gitmişsinz birkaç gün sonra da döneceksiniz konu açmaya degmez
Benim omzumdan çok sert şekilde tuttuğu için yaptım. İkincisi de bu olunca gitmek istedim evet. Çünkü çok sert bir şekilde itti, ayağımı yatağa veya dolaba çarptım bilmiyorum ayağım çizildi. Konuşmak varken kaba kuvvete neden ihtiyaç duyalım ki şimdiden bunu yapıyorsa ilerisini kestiremedim. Hoş zaten kendisi de pişman degil3 aylık evlilikte hangimiz daha baskın güçlü moduna gırmıssınız. Ikınızde yanlıs davranışlarda bulunuyorsunuz. İlk buyuk kavga da evden göndermek vs
Ama seninde hataların var, bıktım kavga dan ve geçmişi açmadan demiş. Kendın yazmıssın .İnsallah hayırlısı olur, teşekkür ederim. Ben zaten ikinci kez böyle bir durum yaşadığım için hemen annemi aradım. Bu konuda ciddi bir değişiklik görmeden zaten kendisine dönme gibi bir niyetim yok( evlilik terapisti, psikolojik destek) çünkü çabuk sinirleniyor ve o an oluyor. Fakat evet bir kere iyi misin bile dememesi zoruma gitti. Ben kimle evlendim, nasıl görmedim bu zamana kadar diye uzuldum
Adaptasyon sorunu yaşıyordur diye itmeleri gözden gelmek olur mu hiç? İtmeyi şiddet olarak görmüyor bile adam ne kadar normalleştirdiyse kafasında. Boşanarak en iyisini yapacaksın. Sana değer veren insanla birlikte ol lütfen.Ne diyebileceğimi bilmiyorum, burada bir sürü kişiye akıl verdim, bir sürü kişiye de boşan dedim. Daha 3 aylık evliyken benim başıma bunun gelebileceğini asla tahmin etmezdim.
3 gün önce eşimle tartıştım. Tartışma esnasında beni kolumdan tutup itti ve ben yatağa düştüm. Ama yere de dusebilirdim, duvara da carpabilirdim. Ve 3 haftalık evliyken yine bir tartismada benim omzumu tuttu sert bir şekilde. Ben o zaman bir süre konuşmadım, evden gönderdim. Çok pişman olduğunu, birdaha asla tekrarlamayacagini soyledi. Daha yeni evli olduğumuz için belki adaptasyon sorunu var dedim, birdaha asla tekrarlanmaması şartı ile kabul barismayi kabul ettim. Fakat beni ittiği zaman annemi aradım ve gelip beni alabilir misiniz dedim. Kendim de gidebilirdim, fakat evden gitmek istediğim için dolabı açarken bunu yaptığı için annemi aradım. Aradığım için beni kışkırtmaya başladı ve bana hakaret etti. Ben de sen kendini adam mı sanıyorsun? Adamlık gücü yetemeyene zorbalık yapmak mi? Dedim. Daha sonra annemin geleceğini öğrendiği için korkarak evden gitti.
3 gündur annemdeyim, kavga ettiğimiz gün aşırı hastaydım zaten acilden gelmiştim. Eve gelir gelmez kavga etmeye başladı benimle. Hasta halimle gittim. Bir kere bile durum ne olursa olsun bir "iyi misin?" diye bile sormadı. O kadar zoruma gitti ki dün mesaj attım. İnsan sadece iyi misin bile diye sormaz mı dedim. Ben ona adam değilsin demişim, kendimi sahipsiz hissettim demişim, niye soracakmis.( Hastaneye kendi başıma iş çıkışı gittim geldim o yüzden bunu dedim. Bu sebepten başladı konu zaten.) Artık tartismalardan biktigini, sürekli geçmişi actigimi,ona çok hakaret ettiğimi söyledi. Hakaret ettim evet ama beni ittiği icindi çünkü artık benim de gözüm döndü. Tartışma ufak tefek olan tartışmalar. Bana el kaldirmadigini, sadece ittiğini söylüyor. Bırakın gönlümü almaya çalışmayı, hala kendini haklı görüyor. Peki dedim madem, hayatından çıkıyorum birdaha rahatsız etmeyeceğim. Ben de seninle konuşacaktim iyi oldu araman dedi. Tamam dedi ve kapattık. Daha sonrasında mesaj attım, kendiisi bir donem bir nisanliyken issiz kaldı ve taksitleri ödemekte zorlandık. Ben de o dönem Kredi çektim. Ailelerimiz bu krediyi bilmiyor. Dedim ki aileler konuşmadan önce biz yüzyüze gelip konuşalım. Kendi hesabimizi yapalım ve bu meseleyi kapatalım. Daha sonrasını biz konuşmadan aileler halletsin. Şu an yorgunum yarın konuşuruz dedi ve ben bir şey yazmadım.
Dünden beri baktı sanırım ben de artık tamam dedim, gözümu kararttim hiçbir şekilde WhatsApp a girmiyor ölüyü oynuyor. Ben de yazmadım açıkcasi. İki gün annesi aradı nasıl olduğumu sordu hasta oldugum için. Bugünden beri o da aramıyor. Ya da ailesi bu çocukların durumu ne olacak böyle diye ailemi aramıyor. Böyle kaldık.
Daha 3 aylık evliyken bu tarz bir olayın içinde kendimi bulmama mi üzüleyim, en mutlu zamanlarım olması gerekirken yaşadığım hislere mi bilmiyorum.. Sevgililik dönemimizde asla bu tarz hareketleri olmadı bu arada. Sadece çabuk sinirlenebiliyordu fakat hakaret veya şiddet gösterme gibi bir durum asla olmadı. Ne diyeceğinizi az çok tahmin edebiliyorum, içimi döküp rahatlamak istedim ve kendime dayanma gücü istiyorum, bunun için dua ediyorum. Sizin de desteğinizi alabilirsem ne mutlu bana.
Bu arada çalışıyorum ve maaşım Türkiye şartlarına göre iyi durumda. Hatta kendisinden bile daha yüksek maaş alıyorum.
Siz konuşmuyorsunuz adamı cıldırtmışsınız. Yazınızdan anlaşılıyor. Annenınızı aramıssınız ,eşim korktu gıttı yazmışsınız. Adamın uzerınde nasıl bır baskı var böyle . Annenın evındesın ama aramasını bekliyorsun. Şiddet tabıkı dogru degıl ama sizde şiddet uyguluyorsunuz. Psıkolojık şiddet.Benim omzumdan çok sert şekilde tuttuğu için yaptım. İkincisi de bu olunca gitmek istedim evet. Çünkü çok sert bir şekilde itti, ayağımı yatağa veya dolaba çarptım bilmiyorum ayağım çizildi. Konuşmak varken kaba kuvvete neden ihtiyaç duyalım ki şimdiden bunu yapıyorsa ilerisini kestiremedim. Hoş zaten kendisi de pişman degil
Normal kavgalardi neden ev işine yardım etmiyorsun tarzında mesela. Geçmişi açma konusu da araba yüzünden tartıştık. Araba hakkında konusamazsin sen dedi. Ben de sen kredisini rahat öde diye ben evlenirken çoğu şeyi kendim aldım, seni zor duruma sokmadim. Ben yapmasam sen arabayı satacaktin, benim de emeğim var dediğim içinAma seninde hataların var, bıktım kavga dan ve geçmişi açmadan demiş. Kendın yazmıssın .
Eşinizin itmesi kesinlikle doğru değil. Burda her ikinizide haksiz gördüm açıkçası. Sizde hakaret ederek siddet uygulamis oluyorsunuz.Ne diyebileceğimi bilmiyorum, burada bir sürü kişiye akıl verdim, bir sürü kişiye de boşan dedim. Daha 3 aylık evliyken benim başıma bunun gelebileceğini asla tahmin etmezdim.
3 gün önce eşimle tartıştım. Tartışma esnasında beni kolumdan tutup itti ve ben yatağa düştüm. Ama yere de dusebilirdim, duvara da carpabilirdim. Ve 3 haftalık evliyken yine bir tartismada benim omzumu tuttu sert bir şekilde. Ben o zaman bir süre konuşmadım, evden gönderdim. Çok pişman olduğunu, birdaha asla tekrarlamayacagini soyledi. Daha yeni evli olduğumuz için belki adaptasyon sorunu var dedim, birdaha asla tekrarlanmaması şartı ile kabul barismayi kabul ettim. Fakat beni ittiği zaman annemi aradım ve gelip beni alabilir misiniz dedim. Kendim de gidebilirdim, fakat evden gitmek istediğim için dolabı açarken bunu yaptığı için annemi aradım. Aradığım için beni kışkırtmaya başladı ve bana hakaret etti. Ben de sen kendini adam mı sanıyorsun? Adamlık gücü yetemeyene zorbalık yapmak mi? Dedim. Daha sonra annemin geleceğini öğrendiği için korkarak evden gitti.
3 gündur annemdeyim, kavga ettiğimiz gün aşırı hastaydım zaten acilden gelmiştim. Eve gelir gelmez kavga etmeye başladı benimle. Hasta halimle gittim. Bir kere bile durum ne olursa olsun bir "iyi misin?" diye bile sormadı. O kadar zoruma gitti ki dün mesaj attım. İnsan sadece iyi misin bile diye sormaz mı dedim. Ben ona adam değilsin demişim, kendimi sahipsiz hissettim demişim, niye soracakmis.( Hastaneye kendi başıma iş çıkışı gittim geldim o yüzden bunu dedim. Bu sebepten başladı konu zaten.) Artık tartismalardan biktigini, sürekli geçmişi actigimi,ona çok hakaret ettiğimi söyledi. Hakaret ettim evet ama beni ittiği icindi çünkü artık benim de gözüm döndü. Tartışma ufak tefek olan tartışmalar. Bana el kaldirmadigini, sadece ittiğini söylüyor. Bırakın gönlümü almaya çalışmayı, hala kendini haklı görüyor. Peki dedim madem, hayatından çıkıyorum birdaha rahatsız etmeyeceğim. Ben de seninle konuşacaktim iyi oldu araman dedi. Tamam dedi ve kapattık. Daha sonrasında mesaj attım, kendiisi bir donem bir nisanliyken issiz kaldı ve taksitleri ödemekte zorlandık. Ben de o dönem Kredi çektim. Ailelerimiz bu krediyi bilmiyor. Dedim ki aileler konuşmadan önce biz yüzyüze gelip konuşalım. Kendi hesabimizi yapalım ve bu meseleyi kapatalım. Daha sonrasını biz konuşmadan aileler halletsin. Şu an yorgunum yarın konuşuruz dedi ve ben bir şey yazmadım.
Dünden beri baktı sanırım ben de artık tamam dedim, gözümu kararttim hiçbir şekilde WhatsApp a girmiyor ölüyü oynuyor. Ben de yazmadım açıkcasi. İki gün annesi aradı nasıl olduğumu sordu hasta oldugum için. Bugünden beri o da aramıyor. Ya da ailesi bu çocukların durumu ne olacak böyle diye ailemi aramıyor. Böyle kaldık.
Daha 3 aylık evliyken bu tarz bir olayın içinde kendimi bulmama mi üzüleyim, en mutlu zamanlarım olması gerekirken yaşadığım hislere mi bilmiyorum.. Sevgililik dönemimizde asla bu tarz hareketleri olmadı bu arada. Sadece çabuk sinirlenebiliyordu fakat hakaret veya şiddet gösterme gibi bir durum asla olmadı. Ne diyeceğinizi az çok tahmin edebiliyorum, içimi döküp rahatlamak istedim ve kendime dayanma gücü istiyorum, bunun için dua ediyorum. Sizin de desteğinizi alabilirsem ne mutlu bana.
Bu arada çalışıyorum ve maaşım Türkiye şartlarına göre iyi durumda. Hatta kendisinden bile daha yüksek maaş alıyorum.
Ne gerek var böyle şeyleri konuşmaya. Ikınızde olgunlaşması gerekıyor. Ikınızde kendinize göre haklısınız çünkü. Olgunlaşınca evliliklerde böyle şeyler konuşulmuyor inanın.Normal kavgalardi neden ev işine yardım etmiyorsun tarzında mesela. Geçmişi açma konusu da araba yüzünden tartıştık. Araba hakkında konusamazsin sen dedi. Ben de sen kredisini rahat öde diye ben evlenirken çoğu şeyi kendim aldım, seni zor duruma sokmadim. Ben yapmasam sen arabayı satacaktin, benim de emeğim var dediğim için
Korkup gitmesinin sebebi annem ne oldu neden birden gel al dedin diye sorduğunda olanları anlattigim zaman annemin kendisine göstereceği tepki için kaçtı. Çünkü beni ittikten sonra gayet sogukkanliligiyla gitti yemeğini yedi,annemin geleceğini duyunca çıktı gitti. Ben kendim için diyorum zaten dik başlı olduğumu,ve dilimin kemiğini olmadığını. Fakat hiçbir şey şiddete teşvik edemez aynı güçte degilizSiz konuşmuyorsunuz adamı cıldırtmışsınız. Yazınızdan anlaşılıyor. Annenınızı aramıssınız ,eşim korktu gıttı yazmışsınız. Adamın uzerınde nasıl bır baskı var böyle . Annenın evındesın ama aramasını bekliyorsun. Şiddet tabıkı dogru degıl ama sizde şiddet uyguluyorsunuz. Psıkolojık şiddet.
Dil de şiddettir. Sizde narsıst gibi şiddet kullanıyorsunuz. Eşiniz fiziksel siz de sözlerinizle .Korkup gitmesinin sebebi annem ne oldu neden birden gel al dedin diye sorduğunda olanları anlattigim zaman annemin kendisine göstereceği tepki için kaçtı. Çünkü beni ittikten sonra gayet sogukkanliligiyla gitti yemeğini yedi,annemin geleceğini duyunca çıktı gitti. Ben kendim için diyorum zaten dik başlı olduğumu,ve dilimin kemiğini olmadığını. Fakat hiçbir şey şiddete teşvik edemez aynı güçte degiliz
İkinci kez bana bu davranışı yaptığı için annemi aradım, ve ittikten sonra hakaret ettim. Çünkü annemi aradiktan sonra bana küfür etti, ben de adamlik küfürle şiddet uygulamakla olmuyor dedim. Ama evet haklısınız ben de kolay insan değilimEşinizin itmesi kesinlikle doğru değil. Burda her ikinizide haksiz gördüm açıkçası. Sizde hakaret ederek siddet uygulamis oluyorsunuz.
Hastaneye tek basina gidip gelmenize neden bu kadar anlam yuklediniz ki ?
Açıkçası annenizi aramniz , aranizdaki kredi meselesini dile getirmeniz, yada maasinizin ondan üstün olduğunu soylemenizde bakış acinizin sıkıntılı olduğunu gösteriyor.
Eger evliliğe devam edilecekse mutlaka terapi şart.
Kendi hatalarinizida göz onunde bulundurun.
Ne yazıkkı narsist bır kişilik var kadında. Ben oyle anlıyorum yazılarında. Buradan da şiddet uzerınden kendine destek arıyor. Böyle seyler kendisine zarar verir sadece .Eşinizin itmesi kesinlikle doğru değil. Burda her ikinizide haksiz gördüm açıkçası. Sizde hakaret ederek siddet uygulamis oluyorsunuz.
Hastaneye tek basina gidip gelmenize neden bu kadar anlam yuklediniz ki ?
Açıkçası annenizi aramniz , aranizdaki kredi meselesini dile getirmeniz, yada maasinizin ondan üstün olduğunu soylemenizde bakış acinizin sıkıntılı olduğunu gösteriyor.
Eger evliliğe devam edilecekse mutlaka terapi şart.
Kendi hatalarinizida göz onunde bulundurun.
Açıkçası benim 3 aylik.evlilglimde sorunlar olsa ilk aklima.kredi cekmistim hesapi kapatalim tarzinda seyler düşünmem. Nasil kurtarırım bu ilişkiyi diye.dusunurum.İkinci kez bana bu davranışı yaptığı için annemi aradım, ve ittikten sonra hakaret ettim. Çünkü annemi aradiktan sonra bana küfür etti, ben de adamlik küfürle şiddet uygulamakla olmuyor dedim. Ama evet haklısınız ben de kolay insan değilim
Adamla telefonda konuşurken bana sen kendini acindiriyorsun, hep kendini haklı görüyorsun ben senin bu kandirmalarindan yoruldum dedi. Yani ben açıklamaya çalıştıkca tek taraflı düşünüyor bencilce. Ben de yalvaracak değilim, madem öyle tamam rahatsız etmem hayatından da çıkarım dedim. Ben de seninle bunu konuşacaktim zaten iyi oldu tamam dedi. Benim üstüme çekilen kredi olduğu için ben de seninle bunu konuşacaktim tamam diyen birisine de işimi şansa bırakmak istemedim açıkçası krediyi konuşalım dedim. Yorgunum yatıcam yarın konuşalım dedi. Hiçbir şey yazmadım. Bugün kendisi de yazmadım WhatsApp falan girmedi zaten ben de ustelemedim.Ne gerek var böyle şeyleri konuşmaya. Ikınızde olgunlaşması gerekıyor. Ikınızde kendinize göre haklısınız çünkü. Olgunlaşınca evliliklerde böyle şeyler konuşulmuyor inanın.
eger bu olacaksa konu sahıbı yanı blof yaparsanız sız kaybedersınız haberınız olsunVerdiğiniz kararların o kadar arkasında durmuyorsunuz ki hatasını anlayıp pişman maaşını istiyorsunuz o evden blöf için gitmişsinz birkaç gün sonra da döneceksiniz konu açmaya degmez
Kadın annesini aradığı için küfür yiyor ama kadın narsist oluyor.konu sahıbıne ama sende hata var sen kavga etmıssın adam ıtmıs dıyenlerı gorunce cok cok uzuldum ve cıddı hayal kırıklıgısınız hanımlar
ınsanlar tartısabılır sonra uzlasır uzlasamazsa bı taraf altdan alır bır sekılde ortak paydada bulusulur
burada adam kaba kuvvete basvuruyor ve bundan pısman degıl?
bazı anneler vardır ya kızlar anneye gıder anne kocam benı dovuyor aldatıyor dedıgınde annesı hangımız yasamadık kı der veya sende sussaydın der sızınkı ona cıkıyor konu sahıbı ıtılmeyı tartaklanmayı hak etmıs gıbı konusmus bazılarınız lutfen ya lutfen ...
sımdıden elını kaldırıp ıten kakan adam ılerıde gercekten cıddı bır sorun oldugunda kadını kaldırır yere vurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?