3 aylık evliliğim bitiyor, hayalkırıklığı içerisindeyim..

3 aylık evlilikte hangimiz daha baskın güçlü moduna gırmıssınız. Ikınızde yanlıs davranışlarda bulunuyorsunuz. İlk buyuk kavga da evden göndermek vs düzelmesi olgunlaşması gereken ıkı ınsan var. Şimdi dogru konuşmak gerekirse bende gecırdım bu dönemleri karşındaki insanın sınırlarını öğreniyorsun bu şekılde ama süreklide geçmişe açmak sızı de eşinizede zarar verir. Bırde sınırı bilmek karşılıklıdır. Ikınızde saglıklı degılsıniz.

Kendisinde hata görmediği sürece her geçen gün iğneler daha farklı yol alacak maalesef..

Verdiğiniz kararların o kadar arkasında durmuyorsunuz ki hatasını anlayıp pişman maaşını istiyorsunuz o evden blöf için gitmişsinz birkaç gün sonra da döneceksiniz konu açmaya degmez
Ben zaten kesin karar vererek annemi aradim. Fakat bu yaptığını zaten sindiremiyorum, şoktayım. Gercekler yüzüme çarpa çarpa geldiği için hayal kırıklığı içerisindeyim ki diğer yorumlarimda da belirttim her şeyi. Teşekkür ederim

3 aylık evlilikte hangimiz daha baskın güçlü moduna gırmıssınız. Ikınızde yanlıs davranışlarda bulunuyorsunuz. İlk buyuk kavga da evden göndermek vs
Benim omzumdan çok sert şekilde tuttuğu için yaptım. İkincisi de bu olunca gitmek istedim evet. Çünkü çok sert bir şekilde itti, ayağımı yatağa veya dolaba çarptım bilmiyorum ayağım çizildi. Konuşmak varken kaba kuvvete neden ihtiyaç duyalım ki şimdiden bunu yapıyorsa ilerisini kestiremedim. Hoş zaten kendisi de pişman degil

Ama seninde hataların var, bıktım kavga dan ve geçmişi açmadan demiş. Kendın yazmıssın .

Adaptasyon sorunu yaşıyordur diye itmeleri gözden gelmek olur mu hiç? İtmeyi şiddet olarak görmüyor bile adam ne kadar normalleştirdiyse kafasında. Boşanarak en iyisini yapacaksın. Sana değer veren insanla birlikte ol lütfen.

Siz konuşmuyorsunuz adamı cıldırtmışsınız. Yazınızdan anlaşılıyor. Annenınızı aramıssınız ,eşim korktu gıttı yazmışsınız. Adamın uzerınde nasıl bır baskı var böyle . Annenın evındesın ama aramasını bekliyorsun. Şiddet tabıkı dogru degıl ama sizde şiddet uyguluyorsunuz. Psıkolojık şiddet.

Ama seninde hataların var, bıktım kavga dan ve geçmişi açmadan demiş. Kendın yazmıssın .
Normal kavgalardi neden ev işine yardım etmiyorsun tarzında mesela. Geçmişi açma konusu da araba yüzünden tartıştık. Araba hakkında konusamazsin sen dedi. Ben de sen kredisini rahat öde diye ben evlenirken çoğu şeyi kendim aldım, seni zor duruma sokmadim. Ben yapmasam sen arabayı satacaktin, benim de emeğim var dediğim için

Eşinizin itmesi kesinlikle doğru değil. Burda her ikinizide haksiz gördüm açıkçası. Sizde hakaret ederek siddet uygulamis oluyorsunuz.
Hastaneye tek basina gidip gelmenize neden bu kadar anlam yuklediniz ki ?
Açıkçası annenizi aramniz , aranizdaki kredi meselesini dile getirmeniz, yada maasinizin ondan üstün olduğunu soylemenizde bakış acinizin sıkıntılı olduğunu gösteriyor.
Eger evliliğe devam edilecekse mutlaka terapi şart.
Kendi hatalarinizida göz onunde bulundurun.

Ne gerek var böyle şeyleri konuşmaya. Ikınızde olgunlaşması gerekıyor. Ikınızde kendinize göre haklısınız çünkü. Olgunlaşınca evliliklerde böyle şeyler konuşulmuyor inanın.

Korkup gitmesinin sebebi annem ne oldu neden birden gel al dedin diye sorduğunda olanları anlattigim zaman annemin kendisine göstereceği tepki için kaçtı. Çünkü beni ittikten sonra gayet sogukkanliligiyla gitti yemeğini yedi,annemin geleceğini duyunca çıktı gitti. Ben kendim için diyorum zaten dik başlı olduğumu,ve dilimin kemiğini olmadığını. Fakat hiçbir şey şiddete teşvik edemez aynı güçte degiliz

Dil de şiddettir. Sizde narsıst gibi şiddet kullanıyorsunuz. Eşiniz fiziksel siz de sözlerinizle .

Şiddet katlanarak artıyor gibi görünüyor ve daha kötüsü bu yaptıklarında bir sorun görmüyor.
Ne var yani iki itip kalktıysam erkeğim yaparım kafasında
Ayrılın ayrılmıyorsanız bile adam akıllı tedavi olmadan yanınıza bile yaklaştırmayın.

İkinci kez bana bu davranışı yaptığı için annemi aradım, ve ittikten sonra hakaret ettim. Çünkü annemi aradiktan sonra bana küfür etti, ben de adamlik küfürle şiddet uygulamakla olmuyor dedim. Ama evet haklısınız ben de kolay insan değilim

Ne yazıkkı narsist bır kişilik var kadında. Ben oyle anlıyorum yazılarında. Buradan da şiddet uzerınden kendine destek arıyor. Böyle seyler kendisine zarar verir sadece .

konu sahıbıne ama sende hata var sen kavga etmıssın adam ıtmıs dıyenlerı gorunce cok cok uzuldum ve cıddı hayal kırıklıgısınız hanımlar

ınsanlar tartısabılır sonra uzlasır uzlasamazsa bı taraf altdan alır bır sekılde ortak paydada bulusulur
burada adam kaba kuvvete basvuruyor ve bundan pısman degıl?

bazı anneler vardır ya kızlar anneye gıder anne kocam benı dovuyor aldatıyor dedıgınde annesı hangımız yasamadık kı der veya sende sussaydın der sızınkı ona cıkıyor konu sahıbı ıtılmeyı tartaklanmayı hak etmıs gıbı konusmus bazılarınız lutfen ya lutfen ...

sımdıden elını kaldırıp ıten kakan adam ılerıde gercekten cıddı bır sorun oldugunda kadını kaldırır yere vurur

Açıkçası benim 3 aylik.evlilglimde sorunlar olsa ilk aklima.kredi cekmistim hesapi kapatalim tarzinda seyler düşünmem. Nasil kurtarırım bu ilişkiyi diye.dusunurum.
Siz adama gel konusalim bu meseleyi kapatalim dedikten sonra napmasini bekliyorsunuz.

Ne gerek var böyle şeyleri konuşmaya. Ikınızde olgunlaşması gerekıyor. Ikınızde kendinize göre haklısınız çünkü. Olgunlaşınca evliliklerde böyle şeyler konuşulmuyor inanın.
Adamla telefonda konuşurken bana sen kendini acindiriyorsun, hep kendini haklı görüyorsun ben senin bu kandirmalarindan yoruldum dedi. Yani ben açıklamaya çalıştıkca tek taraflı düşünüyor bencilce. Ben de yalvaracak değilim, madem öyle tamam rahatsız etmem hayatından da çıkarım dedim. Ben de seninle bunu konuşacaktim zaten iyi oldu tamam dedi. Benim üstüme çekilen kredi olduğu için ben de seninle bunu konuşacaktim tamam diyen birisine de işimi şansa bırakmak istemedim açıkçası krediyi konuşalım dedim. Yorgunum yatıcam yarın konuşalım dedi. Hiçbir şey yazmadım. Bugün kendisi de yazmadım WhatsApp falan girmedi zaten ben de ustelemedim.

Verdiğiniz kararların o kadar arkasında durmuyorsunuz ki hatasını anlayıp pişman maaşını istiyorsunuz o evden blöf için gitmişsinz birkaç gün sonra da döneceksiniz konu açmaya degmez
eger bu olacaksa konu sahıbı yanı blof yaparsanız sız kaybedersınız haberınız olsun
gıdıp gıdıp doneceksenız hıc blof yapmayın kararınızın gercekten arkasında durun aksı halde gercekten en cok sız zarar gorursunuz bır sure sonra adam sızı hıc cıddıye almaz

barısacaksanız sımdı aıle terapıstı sartıyla ıkınızde terapı alın duzelmezse bıter ama donusu olmaz

Kadın annesini aradığı için küfür yiyor ama kadın narsist oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…