3 aylık evliliğim bitiyor, hayalkırıklığı içerisindeyim..

Zaten bana bunu yaptığı için o kadar utanıyorum ki. Siz ne kadarlık evlisiniz? Ayrılıktan ne kadar süre sonra kendinizi iyi hissetmeye başladınız

İnanin kendime çok kızgınım. Neden diyorum mesaj attım. Ve hala beni suçluyor şaka gibi. Zaten bugün konuşacaktik fakat kendisi yazmadı, ben de yazmayacağım. Avukata bu konuyu taşımak istemedim aileler krediyi bilmediği için. Sadece bir avukatla görüştüm geçerli sebepler olmadan anlaşmalı bosanilmiyor henüz 1 senemiz dolmadigi için. Diğer türlü de cekismeliye donermis. Ben sessiz sedasız bıçak gibi kestirip atmak istiyorum. Cekismeliye çevirip yılımin geri kalanıni da ona harcamak istemiyorum. Ama evet haklısınız, sağlıklı karar veremiyorum. İlk önce kendime gelip,olayın sokundan çıkıp ondan sonra adımlar atmam gerekiyor

Zaten bana bunu yaptığı için o kadar utanıyorum ki. Siz ne kadarlık evlisiniz? Ayrılıktan ne kadar süre sonra kendinizi iyi hissetmeye başladınız
Bizim daha yeni bir yıl oldu ama daha evliliğimizin 3.-4. Aylarında sorunlar başladığı için sizi çok yakın buldum kendime. Yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum. 3 ay önce evi terkettim ben. Başlarda o kadar tepkisizdi ki kendi isteğimle tıpış tıpış geri döneceğimi düşünüyordu. Saçma sapan gurur yapıyordu evden gittiğim için. Asla geri adım atmadım hatta son zamanlarda boşanma kararına daha yakındım ben. Sonra tabi kapımda bitti işler ciddiye binince. Şimdi ne yaparsam yapim kabul edecek halde yeter ki beni bırakmasın kafasında. Bu hale gelene kadar da iyi çektirdi bana yalnız. Annesi whatsapptan siler, gerizekalı ablası hiçbişey yokken engeller niye böyle yapıyorlar diyince de ben suçlu olurum. Yeri geldi o sinsileri savundu bana karşı. Annemle ablamla uğraşmayı bırak dedi. Bütün o lafı sözü yedirdim ona tabi. Şuan dediğim gibi 3 aydır ayrıyız ve ipler bende . Ben istersem devam edecek, istemezsem bitecek. Diyeceğim o ki, ipleri elinize alın. Bunun en iyi yolu da ona kaybetme korkusunu yaşatmak. Tabi artı şiddet var sizde, o son bulmadıkça evlilik düzelmez ne yazık ki.

Eşim bana sen kadın mısın dese bende kendimi tutamam eğer önümdeyse itebilirim.Kalkıp Tokat atmam vurmam ama refleksle itebilirim.

Ben de çok benzer süreçler yaşadım maalesef. Eşiniz çok bencil öncelikle bunu söyleyeyim ve karakteri bu, onu değiştiremezsiniz. Zaten bir çabası da yokmuş bu saatten sonra tek çare boşanmak bence.

Bende senden farklı değilim bu ayın 12sinde 3 ay olacak evleneli midem bulanıyor kendisinden ben 35 yaşında menapoza girdim buda 43 yaşında 22 yaşında oğlu var oda bizle beraber yaşıyor yeminle burnumdan getirdiler pazartesi ailemin yanına donuyorum o ise gidince polis çağırıp onların gözetimi altında eşyalarımı alıp gidicem inan bana 2. Haftada yanımda gaz yapmaya gegirmeye başladı her yaptığım yemeğe oğluyla elestirdiler evlendigim gece ogrendim erkekliği sadece ilaçla oluyormuş ve ilaçta fayda etmiyor macun aldı artık macunu başkaları için yer ters ilişki istiyor beni aldatabilirsin diyo benden önceki ilişkileri evli grup iliskileriymis bunu evlenince ogrendim midem bulandı ona söyle bisey dedim pazardan çorap alicaktim sana ama param yoktu dedim haysiyetsiz kendini opturseydin dedi evlene kadar tüp bebek olmazsa evlatlık aliriz dedi evlendik verdiği sözleri yedi taki paralarını alıp kredi kartına yatırdı benden önceki borçlarını valla bende sen gibi doluyum daha çok şey varda midem almıyor anlatırken ben iğreniyorum Allah seninde benimde yardimcib olsun bacim

Gerçek misiniz siz?
Nolur fake konu deyin.

keske yasamasaydınız bu uzuntuyu hayal kırıklıgını kesınlıkle hak etmedınız
kesınlıkle oyle suan cok uzuldugunuz bu konu sayesınde ıyıkı bu adamdan kurtulmusum dıyeceksınız bu sekılde hasarlı kalbı olan adamdan kurtulupda sonrasında mutlu olamayan bırını hıc gormedım ben

ikisi de hatalı bencede. birlikte yada ayrı ayrı terapi alsınlar. çünkü ayrılsalar bile bir sonraki ilişkilerinde de benzer durumları yaşarlar. ders alınmazsa yaşananlardan alana kadar 1,2,3 ....7 eş değiştirir insan.

bu yüzden boşuna ilk olarak evliliğinizi bozmayı düşünmeyin ve ikiniz de kendinizi düzeltmekle başlayın işe. iletişim böyle devam ederse ayrılmak kaçınılmaz olacak zaten eninde sonunda. sadece süreç uzamış olur.

ben suan neye ugradıgımı sasırdım

Adam kendini haklı görüyor, kadını itip kakiyor ama sorsan el kaldırmadim diyor. El kaldırmadim dediği heralde kafa göz girmedim, morluk yok kanama yok, dudak kaş patlamadı falan olsa gerek.
Alttan alta kadının da gözünü korkutacak, bak ben seni daha dovmedim. Elimi kaldirmamıș halim bu diyor alenen.
Konu sahibi de ağır konuşmuş işte. İnsan eşine sen kadın değilsin, sen adam değilsin falan niye der ki? Çok kızdıysan sus, sakinleşin öyle konuşun.

Tövbe ben ne okudum ?

Herkes ne kolay boşan falan demiş. Evet eşiniz hatalı ama belki beraber psikiyatriye aile terapisi almaya vs giderseniz kendinizi değiştirirseniz ikiniz de işler yoluna koyulabilir. Hemen gemileri yakmayın bence. Ama şu an mesaj atması gönlünüzü alması uğraşması gereken o. Siz uzun süre sessiz kalın gönlünüzü almasını bekleyin

Kolay dedik çünkü şiddetin değişme ihtimali çok düşük. Kendim de yaşadım oradan biliyorum.

Verdiğiniz kararların o kadar arkasında durmuyorsunuz ki hatasını anlayıp pişman maaşını istiyorsunuz o evden blöf için gitmişsinz birkaç gün sonra da döneceksiniz konu açmaya degmez

Ama bakın siz söylüyorsunuz oturup boşanma hakkında gece gündüz konuşsanız da 1 yıldan önce anlaşmalı boşanamazsınız ...boşanacaksanız mutlaka çekişmeli olacak..ama boşanmak istemiyorsanız da sürekli bu şekilde arayıp üstüne şart koşarsanız eşiniz kalbinizi kıracak şekilde konuşur büyük hayal kırıklığı yaşarsınız."Boşanmayı aslında düşünmüyorsanız " sürekli boşanma lafını etmeyin..3/5 gün sonra o zaten arar bir yerde buluşup akşam yemeği yer ..öpüşüp barışırsınız. Ama "yok adam değilsin..erkek değilsin " ile karşı tarafı ve ailesini müthiş kinlendirirsiniz

Ciddi misiniz
İnşallah kurtulursunuz

Ben de çok benzer süreçler yaşadım maalesef. Eşiniz çok bencil öncelikle bunu söyleyeyim ve karakteri bu, onu değiştiremezsiniz. Zaten bir çabası da yokmuş bu saatten sonra tek çare boşanmak bence.
Değişmeyecek evet belli, fakat ben nasıl fark edemedim diye kendime kızıyorum. Kafamı toparlayayim, kendime geleyim. Her şeyi halledeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…