3 aylık evliyim ama kocamın ailesi yüzünden ayrılmak istiyorum

Çıkışmakta gayet haklısın bence. Ne acelesi varmış? Dengesizler. Ben eşimle evlenmek için bekar olan iki büyük abisini bekledim 2,5 yıl.

Sadece annesi değil ki kardeşinin eşini bile bana karşı koruyor. Gerçekleri bitmesine rağmen. Ben gezmeye gidelim desem Hayır diyor ama annesi karını gezmeye götür dediğinde gidiyoruz
Kız biz aynı ailenin gelinleri miyiz? Aynı benim koca. Kardeşlerinin karılarına bile laf söyletmez. Ne gıcıklar ya.

agzina geleni soylemekde yeni moda herhalde,
burada esini sikayet edenlerin buyuk cogunlugu agzina geleni soyluyo, eve gelme bosanalim diyo, kapilar

burada esini sikayet edenlerin buyuk cogunlugu agzina geleni soyluyo, eve gelme bosanalim diyo, kapilar
mesajimi tamamlayamadim birturlu.neyse demek istiyorum ki olayi kavgaya yacize dokunce alinacak tepkilerde cigrindan cikiyor.soylemek var soylemek var. . karsi tarafida dinlemek lazim .uslubunuzu gozdem gecirin lutfen

mesajimi tamamlayamadim birturlu.neyse demek istiyorum ki olayi kavgaya yacize dokunce alinacak tepkilerde cigrindan cikiyor.soylemek var soylemek var. . karsi tarafida dinlemek lazim .uslubunuzu gozdem gecirin lutfen

eşinizle aranız ailesinden ötürü acılmamıs, onun kendi davranıslarından dolayı bozulmus...

nedeni baska yerde sırf baglantılar var diye ararsanız, sorunu cözmeniz de güç.

kusura bakmayın ancak esiniz misafirin yanında bagıracak, olmadık yerde bu konuları acacak kadar saygısız ve gozu donmus...

siz ailesine iyi davransanız da bir gun yine sizin uzerinizde baskı kuracak kavga cıkaracak konu bulur gibime geliyor...

tatlim seni benden iyi anliyan olamaz ben 5 aylik evliyim ve 3 aydirda ayriyiz bosanicaz ama sana sabirli ol derim benimkide cok ana kuzusuydu ama benimki kadar olamaz seninki sabret eve sakin anasini babasini kotuleme ayrilmak inan cok zor sonra cok pisman olursun lutfen beni dinle ve bu hataya dusme yuva kolay kurulmuyor yipratma kendini daha fazla oldugu gibi kabul et zamanla duzelir merak etme dedim ya benim duzelicek gibi imkan olsa sonuna kadar giderim ama bizim ipler koptu cok fena lutfen sana yalvariyorum esinle kavga etme alttan al anasini babasini kotuleme cunku seni anlamiycak ve yine sen suclu olucaksin bosanmak inan olum gibi bisey cok fena bisye ben yasiyorum bunu ve sanki etimi kopariyorlar inan cok zor her acidan sabret ve saril kocana

düğün gününden snra eve gelmekte nedir yaa yuhh.. ilk zamanlar eve bıle gelınmemelı bence siz ve eşinz çağrmadıkca yenı evlısınız sonucta beraber vakıt gecırmnz lazm dıye dusunuyorm..

daha cok yeni evlisiniz ..

cocuk yapma , sabret umarım düzelir ..

Evlilikten iyice sogudum :/

bende 2 aylık evliyim canım.nikahtan sonra kardeşini bize bırakıp gittiler eşimin.sana her gün misafir getirmişler bizdede bakalım diye kardeşini bıraktılar.anlıyorum seni..

çok zor çook birde eşin seni anlamıyorsa..bende çok mutsuzum..nolacak sonumuz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…