- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
Çıkışmakta gayet haklısın bence. Ne acelesi varmış? Dengesizler. Ben eşimle evlenmek için bekar olan iki büyük abisini bekledim 2,5 yıl.Düğüne 2 ay kala böyle oldu. Küçük kardeşi bizim düğünümüze 2 ay kala söz nişan nikah yaptı. Bende ne gereği vardı bekleseydiler diye çıkıştım. O günden sonra hep kavga. Ben kıskanç, fesat ve kötüymüşüm
Aynı benim kaynanam.Yaptığı son terbiyesizlik gururuma dokundu. Bela verdi herkesin içinde bana. Annesine gittiğinde böyle oluyor hep. Ama kadını görmeniz melek sanırsın. Alttan alttan sokuyor hep
Kız biz aynı ailenin gelinleri miyiz? Aynı benim koca.Sadece annesi değil ki kardeşinin eşini bile bana karşı koruyor. Gerçekleri bitmesine rağmen. Ben gezmeye gidelim desem Hayır diyor ama annesi karını gezmeye götür dediğinde gidiyoruz
Ay yok kesin aynı ailedeniz, hangi eltimsin çabuk söyle.Kay
Kaynana şikayet etmiyor. Güzel güzel söyleyip alttan alttan sokuyor. Bir de şeker hastası bunu kullanıyor. Acıtasyon yapıyor
bence sen hatalsın kaynanan kotu biri olsa krını gezmeye gotur demez iyi olmak istiyorsan kocana annesini kotuleme[/QUOTE
Hemen suçlamayın kızcağızı. Benim kaynanam da arada eşime şirin gözükmek için öyle laflar söyler ama bi saat bi yere gitsek nerde kaldınız diye trip atar.
mesajimi tamamlayamadim birturlu.neyse demek istiyorum ki olayi kavgaya yacize dokunce alinacak tepkilerde cigrindan cikiyor.soylemek var soylemek var. . karsi tarafida dinlemek lazim .uslubunuzu gozdem gecirin lutfenagzina geleni soylemekde yeni moda herhalde,
burada esini sikayet edenlerin buyuk cogunlugu agzina geleni soyluyo, eve gelme bosanalim diyo, kapilar
mesajimi tamamlayamadim birturlu.neyse demek istiyorum ki olayi kavgaya yacize dokunce alinacak tepkilerde cigrindan cikiyor.soylemek var soylemek var. . karsi tarafida dinlemek lazim .uslubunuzu gozdem gecirin lutfenagzina geleni soylemekde yeni moda herhalde,
burada esini sikayet edenlerin buyuk cogunlugu agzina geleni soyluyo, eve gelme bosanalim diyo, kapilar
tatlim seni benden iyi anliyan olamaz ben 5 aylik evliyim ve 3 aydirda ayriyiz bosanicaz ama sana sabirli ol derim benimkide cok ana kuzusuydu ama benimki kadar olamaz seninki sabret eve sakin anasini babasini kotuleme ayrilmak inan cok zor sonra cok pisman olursun lutfen beni dinle ve bu hataya dusme yuva kolay kurulmuyor yipratma kendini daha fazla oldugu gibi kabul et zamanla duzelir merak etme dedim ya benim duzelicek gibi imkan olsa sonuna kadar giderim ama bizim ipler koptu cok fena lutfen sana yalvariyorum esinle kavga etme alttan al anasini babasini kotuleme cunku seni anlamiycak ve yine sen suclu olucaksin bosanmak inan olum gibi bisey cok fena bisye ben yasiyorum bunu ve sanki etimi kopariyorlar inan cok zor her acidan sabret ve saril kocanaMerhaba arkadaşlar!
3 aylık evliyim ama ayrılmak istiyorum. Kocam ailesine çok düşkün, ne olsa onlar haklı ben kötüyüm. Bende ona haklı olduğumu ıspatlamaya çalıyorum ama ne desem boş! Annesi ne derse doğrusu o! Düğün Günümüzden 1 gün sonra üc akşam arkaya arkaya evimize misafir getirdiler. Balayına gideceğiniz gecenin akşamı yine misafir getirmek istediler olmaz dedim diye eşim bana bağırdı çağırdı. Dün misafirlerin önünde hakaret etti, kötüsün dedi durup dururken. Arkadaşı niye böyle yapıyorsun dediğinde ailemi istemiyor dedi. Yol gösterin lutfen! Ailesi yüzünden ne sevgimiz kaldı ne hayatımız.
Merhaba arkadaşlar!
3 aylık evliyim ama ayrılmak istiyorum. Kocam ailesine çok düşkün, ne olsa onlar haklı ben kötüyüm. Bende ona haklı olduğumu ıspatlamaya çalıyorum ama ne desem boş! Annesi ne derse doğrusu o! Düğün Günümüzden 1 gün sonra üc akşam arkaya arkaya evimize misafir getirdiler. Balayına gideceğiniz gecenin akşamı yine misafir getirmek istediler olmaz dedim diye eşim bana bağırdı çağırdı. Dün misafirlerin önünde hakaret etti, kötüsün dedi durup dururken. Arkadaşı niye böyle yapıyorsun dediğinde ailemi istemiyor dedi. Yol gösterin lutfen! Ailesi yüzünden ne sevgimiz kaldı ne hayatımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?