3 aylık evliyim ama kocamın ailesi yüzünden ayrılmak istiyorum

Ben kocamı uyardığımda hemen bağırıp çağırıyor gelecekler diye. Tamam dediğinde de içine atıyor haftalar sonra ortada böyle bir konu yokken bana insanların önünde hakaret ediyor. Anlatmaya çalışıyorum anlamıyor sonra söylemediğim yapmadığım şeylerle suçluyor. Psikoloğa gidelim dedim onu da kabul etmiyor

Bence daha çok yeni evlisiniz..nedenini bende bilmiyorum ama erkekler evini -yeni ailesini - evliliğini ve hayat arkadaşını biz kadınlara göre çok daha geç kavrıyor.. Durum böyle olunca siz de ustune gittiniz mi ister istemez tepki veriyor.. Ne de olsa iyi veya kötü onlar eşinizin ailesi bunu değiştiremiyoruz..Bence üstüne varmayın ve tepki vermeyin , elbet o da rahatsız olacaktır...
Kesinlikle eğer eşinizi seviyorsanız hiçbir kişi bu eşinizin ailesinden biri bile olsa evliliğinizi noktalatacak kadar değer olmamalı bence hayatınızda..
Bakmak isterseniz görürsünüz , ilgilenirseniz etkilenirsiniz...
Evlilik 2 kişiliktir.. her ne olursa olsun başkalarına bu kadar önem verme fazla...çok fazla...

hakkınızda hayırlısı olsunn , mutluluklarrr

Haklısınız onlar yüzünden ayrılacağız. Ama ne olursa olsun insanlara benim karım kötüdür deyip, bana bağırıp çağırıp, bela vermemeliydi

kaynaanayla ayrı evde oturupta nasıl kotu oluyorsunuz anlamiyorum ,kkadını kndisi evde yok ama surekli siz lafını ederek beraber yasatıyorsunuz bunu kndinize ve eşinize yapmayın annesi hakkında olumsuz seyler soylemeyin kimse annesi hakkında olumsz konuşulmasını istemez biraz empati yap annesiylede iyi geçinirsen ortada sorun klmz zaten bu kadar zormu kocanın ailesiyle geçinmekmi daha zor uç aylık evliyken boşanmakmi lutfn iyi duşun

olan olmuş artık söylediği lafları beyninizin içinde büyütmeyin bence
erkekler biz kadınlar gibi değil söyledi bitti unuttu
eğer eşinizi seviyorsanız evli kalmaya devam etmek istiyoranız
gerçek yüzünü gördünüz, onu gerçek anlamda tanıdınız ona göre adım atın
ailesiyle ilgili olumsuz yorum yapmayın
zamanla o da sizi tanıyacak, niyetinizin kötü olmadığını anlayacak
bunun için zaman ve bol sabır lazım
ne kadar kötülerseniz o onlara daha da yaklaşır unutmayın
zor adamla uğraşmak zor ama seviyorsanız mücadele edin, inatlaşmayın
bazı konularda eşiniz devreye girmeden siz kvalide ile halletmeye bakın
önleyemediğiniz durumlar için eşinize yüklenmeyin bence

yada diğer seçenek kendinizi ezdirmeyin eşinizle kavga edin
kvalideye açıkca hoşlanmadığınız davranışlarını söyleyin
evliliğimiz sizin yüzünüzden tehlikeye giriyor mutsuz ediyorsunuz biraz uzak durun diyin

böyle yazınca hangisi daha mantıklı geliyorsa onu yapın

Sadece annesi değil ki kardeşinin eşini bile bana karşı koruyor. Gerçekleri bitmesine rağmen. Ben gezmeye gidelim desem Hayır diyor ama annesi karını gezmeye götür dediğinde gidiyoruz
bence sen hatalsın kaynanan kotu biri olsa krını gezmeye gotur demez iyi olmak istiyorsan kocana annesini kotuleme

Eşin tuhaf bi insanmış, sende tabi ki gelip gitmelerini istersin ama herseyin bi yeri bi zamanı var, maalesef aileler bunu anlamıyor, sözde bnde 3 aylık evliyim ama kendimi 10 yıllık evli gibii hissediyorum. İnsallah düzelir aranız canım ALLAH sabır versin

Yuh ya düğünün ertesi günü ne misafiri allah kolaylık versin arkadaşım umarım düzelirsiniz

ayrılmayı düşünmek için çok erken degil mi
daha 3 ay olmuş evleneli
ama birsüre çocuk düşünme korun
bu zamanda eşini düzeltmeye sorunlarınızı çözmeye çalışısın
eşin elbet senin haklı oldugunu birgün görecek ama
önemli olan o güne kadar sabretmek
burda bu sorunu yaşamayan çok azkişi vardır emin ol
bu sorunları bende yaşadım ama zamanla görecek eşin dogruyu yanlışı

Haklısınız onlar yüzünden ayrılacağız. Ama ne olursa olsun insanlara benim karım kötüdür deyip, bana bağırıp çağırıp, bela vermemeliydi
Eşim beni biraz önce aradı ve esas benim onu rezil ettiğimi söyledi. Bende ağzıma ne geldiyse söyledim. Hiçbir şeyi anlamıyor.

Aynı durum bendede var.Ben her yolu denedim hatta açtığım konuya göz atabilirsiniz.Bu tür erkekler hiçbir şekilde değişmiyor.Kendileri bir aile olduğunu idrak edemiyor çünkü.

Neden böyle düşünüyor eşiniz?
Size bağırmaya başlama sebebi neydi

Beka
Veren bağırıp çağır
Neden böyle düşünüyor eşiniz?
Size bağırmaya başlama sebebi neydi

Beka

Veren bağırıp çağır
İşinden bahsediyorduk iyi falan ama özel hayatımız kalmadı yeni evliyiz ama bir yerlere çıkamıyoruz dedim. Bunun üstüne bağırıp çağırmaya başladı. Bende sinirlenecek ne var dedim. Sonra konular saptı. İnsanların önünde bu kötüdür, belasını versin bunu dedi. Ve hala daha o bişey yapmamış ben onu rezil etmişim diyor

3 yıllık ilişkimi sırf ailesi yüzünden bitirdim..
Bana göre uzak mesafeli seviyeli bir ilişki olmalı hem onun ailesiyle hem benim ailemle..
Ama her nedense erkeğin ailesi herşeye karışmak müdahale etmek istiyor..
Bu genelde böyle oluyor. Yaşadıklarımdan dolayı görümce ve kayınvalide konusunda çok ön yargılıyım.
Aramızdaki tek fark ben bekarım siz evlisiniz.. Ben kapıyı çekip çıktım ama siz..
Eşiniz madem ailesine bu kadar düşkünmüş hiç evlenmeseymiş.
İş size başkalarının yanında hakaret etmeye kadar gelmiş.
Adınıza çok üzüldüm ALLAH yardımcınız olsun .. iyi düşünün en sağlıklı en iyi kararı siz verirsiniz..

Sen ailesini uzaklastirmaya calistikca esin daha da cok baglanir ailesine. Birak zamanla kendisi karar versin, boyle yaparsan zamanla kendisi de belki anlar mesafeli olmagin iyi oldugun

bu adam bugün böyleyse yaşlansanız bile aynı olur sen yerden göğe kadar haklı olsanda hep ailesi haklıdır aynı benim babamda böyle 50 yaşına geldi hala aynı babam olduğu halde nefret ettim buhuyundan dolayı yıllardır anneme zehirettiler hayatı çok zor ve cansıkıcı birdurum
ayrıca ailesinn suçu yok tüm suç eşinde o sana yeterince saygı duymuyor meydan veriyor tüm bu olaylara boşanrsanda eşinin yüzünden olduğunu farkında ol canım allah yardımcın olsun

evlenmeden önce de böyle düşkün müydü? Öyleyse karakteri budur. Aileci. Anası ne derse oculardan.Eğer evliliğiniz sağlıklı bir şekilde sürsün istiyorsanız bence biraz sabredip, cici kızı oynayıp ailesinden uzaklaştırmaya başlıyacaksınız. Asla ama asla ailesini suçlamayacaksınız. Evlilik biraz siyaset işidir. Siyaset yapmanız lazım. Kv, k pederiniz sizi sinir ediyosa lafları çaktırmadan onlara sokun :) eşinize dır dır etmeyin, ona hep "evet canım sensin hayatım haklısın bebeğim" diye tatlı dilli olun, adamın gönlünü gözünü hoş tutun. Asla senin annende şöyle böyle diye söylenmeyin. Biraz zaman geçince senin iyi niyetli olduğunu anlayınca o ozaman döner. Ama sen susmayıp dırdıra devam edersen o asla ailesini kötülemez. Birde eşinizi ailesine tek göndermeyin, doldururlar. Fena değilim yo :) İlmin siyaseti şarttır :) Diyorsanız adamı sevmiyorum, çekilcek kahır hiç değil o zaman. Allah yardımcınız olsun.

Yorumları okumadım konunun gidişatı nedir bilmiyorum ama bence çocuğunuz falan da yokken yolun başındayken bırakın bu herifi. Zaten yalvar yakar peşinizde koşar muhtemelen. Bu nedir ya hepimizde aynı dert. Şu aileler yüzünden kimsenin evliliğinde huzur göremiyorum. Herkes aynı dertten muzdarip. Kabahatin en büyüğü de ailesi karşısında kuzu, bizim yanımızda aslan kesiliveren kocalarımız. Adam adam olsa ailesini karıştırmaz kendi yuvasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…