Ben kocamı uyardığımda hemen bağırıp çağırıyor gelecekler diye. Tamam dediğinde de içine atıyor haftalar sonra ortada böyle bir konu yokken bana insanların önünde hakaret ediyor. Anlatmaya çalışıyorum anlamıyor sonra söylemediğim yapmadığım şeylerle suçluyor. Psikoloğa gidelim dedim onu da kabul etmiyorEhh işte şöyle böyle düzeldik, canım bnde senin gibi 3 aylık evliyim benim sıkıntımda haftanın 5 günü kv gtmek ve onların sürekli habersiz bize gelmeleri. Ben 2 haftalık evliyken başladı bu olaylar, çok ağladım çok nefret ettim herşeyden. Sonra işe başladım, çok fazla takmıyorum olanı biteni, eşimle de hiç bu yapılanları konuşmuyorum, ve hiç bsy olmamış gibi davranıyorum. ve kv lerin yüzüne söylemeye başladım bana bşyi zorla yaptırmamaları konusunda. Bol bol dua edip sabır çekiyorum tabi eşimi de ailesinin gelip gitmesi konusunda da uyardım, haber versinler öyle gelsinler, bize de emribaki yapmasınlar dedim. Oda onlara bsyler uyduruyor gitmek istemediğimizde :)
Haklısınız onlar yüzünden ayrılacağız. Ama ne olursa olsun insanlara benim karım kötüdür deyip, bana bağırıp çağırıp, bela vermemeliydiBence daha çok yeni evlisiniz..nedenini bende bilmiyorum ama erkekler evini -yeni ailesini - evliliğini ve hayat arkadaşını biz kadınlara göre çok daha geç kavrıyor.. Durum böyle olunca siz de ustune gittiniz mi ister istemez tepki veriyor.. Ne de olsa iyi veya kötü onlar eşinizin ailesi bunu değiştiremiyoruz..Bence üstüne varmayın ve tepki vermeyin , elbet o da rahatsız olacaktır...
Kesinlikle eğer eşinizi seviyorsanız hiçbir kişi bu eşinizin ailesinden biri bile olsa evliliğinizi noktalatacak kadar değer olmamalı bence hayatınızda..
Bakmak isterseniz görürsünüz , ilgilenirseniz etkilenirsiniz...
Evlilik 2 kişiliktir.. her ne olursa olsun başkalarına bu kadar önem verme fazla...çok fazla...
hakkınızda hayırlısı olsunn , mutluluklarrr
bence sen hatalsın kaynanan kotu biri olsa krını gezmeye gotur demez iyi olmak istiyorsan kocana annesini kotulemeSadece annesi değil ki kardeşinin eşini bile bana karşı koruyor. Gerçekleri bitmesine rağmen. Ben gezmeye gidelim desem Hayır diyor ama annesi karını gezmeye götür dediğinde gidiyoruz
Haklısınız onlar yüzünden ayrılacağız. Ama ne olursa olsun insanlara benim karım kötüdür deyip, bana bağırıp çağırıp, bela vermemeliydiBence daha çok yeni evlisiniz..nedenini bende bilmiyorum ama erkekler evini -yeni ailesini - evliliğini ve hayat arkadaşını biz kadınlara göre çok daha geç kavrıyor.. Durum böyle olunca siz de ustune gittiniz mi ister istemez tepki veriyor.. Ne de olsa iyi veya kötü onlar eşinizin ailesi bunu değiştiremiyoruz..Bence üstüne varmayın ve tepki vermeyin , elbet o da rahatsız olacaktır...
Kesinlikle eğer eşinizi seviyorsanız hiçbir kişi bu eşinizin ailesinden biri bile olsa evliliğinizi noktalatacak kadar değer olmamalı bence hayatınızda..
Bakmak isterseniz görürsünüz , ilgilenirseniz etkilenirsiniz...
Evlilik 2 kişiliktir.. her ne olursa olsun başkalarına bu kadar önem verme fazla...çok fazla...
hakkınızda hayırlısı olsunn , mutluluklarrr
Eşim beni biraz önce aradı ve esas benim onu rezil ettiğimi söyledi. Bende ağzıma ne geldiyse söyledim. Hiçbir şeyi anlamıyor.ayrılmayı düşünmek için çok erken degil mi
daha 3 ay olmuş evleneli
ama birsüre çocuk düşünme korun
bu zamanda eşini düzeltmeye sorunlarınızı çözmeye çalışısın
eşin elbet senin haklı oldugunu birgün görecek ama
önemli olan o güne kadar sabretmek
burda bu sorunu yaşamayan çok azkişi vardır emin ol
bu sorunları bende yaşadım ama zamanla görecek eşin dogruyu yanlışı
Aynı durum bendede var.Ben her yolu denedim hatta açtığım konuya göz atabilirsiniz.Bu tür erkekler hiçbir şekilde değişmiyor.Kendileri bir aile olduğunu idrak edemiyor çünkü.Erkek ailesi biraz farklı oluyor, eşini seviyorsan bazı şeyleri görmezden gelmek zorundasın, yavaş yavaş dile getirmeden uzaklaştırırsın, böyle açık açık söylenerek yaparsan eşin daha çok inat eder. Olan evliliğinize olur.
Neden böyle düşünüyor eşiniz?Haklısınız onlar yüzünden ayrılacağız. Ama ne olursa olsun insanlara benim karım kötüdür deyip, bana bağırıp çağırıp, bela vermemeliydi
Eşim beni biraz önce aradı ve esas benim onu rezil ettiğimi söyledi. Bende ağzıma ne geldiyse söyledim. Hiçbir şeyi anlamıyor.
Veren bağırıp çağırHaklısınız onlar yüzünden ayrılacağız. Ama ne olursa olsun insanlara benim karım kötüdür deyip, bana bağırıp çağırıp, bela vermemeliydi
Eşim beni biraz önce aradı ve esas benim onu rezil ettiğimi söyledi. Bende ağzıma ne geldiyse söyledim. Hiçbir şeyi anlamıyor.
Neden böyle düşünüyor eşiniz?
Size bağırmaya başlama sebebi neydi
İşinden bahsediyorduk iyi falan ama özel hayatımız kalmadı yeni evliyiz ama bir yerlere çıkamıyoruz dedim. Bunun üstüne bağırıp çağırmaya başladı. Bende sinirlenecek ne var dedim. Sonra konular saptı. İnsanların önünde bu kötüdür, belasını versin bunu dedi. Ve hala daha o bişey yapmamış ben onu rezil etmişim diyorBeka
Veren bağırıp çağır
3 yıllık ilişkimi sırf ailesi yüzünden bitirdim..Merhaba arkadaşlar!
3 aylık evliyim ama ayrılmak istiyorum. Kocam ailesine çok düşkün, ne olsa onlar haklı ben kötüyüm. Bende ona haklı olduğumu ıspatlamaya çalıyorum ama ne desem boş! Annesi ne derse doğrusu o! Düğün Günümüzden 1 gün sonra üc akşam arkaya arkaya evimize misafir getirdiler. Balayına gideceğiniz gecenin akşamı yine misafir getirmek istediler olmaz dedim diye eşim bana bağırdı çağırdı. Dün misafirlerin önünde hakaret etti, kötüsün dedi durup dururken. Arkadaşı niye böyle yapıyorsun dediğinde ailemi istemiyor dedi. Yol gösterin lutfen! Ailesi yüzünden ne sevgimiz kaldı ne hayatımız.
Merhaba arkadaşlar!
3 aylık evliyim ama ayrılmak istiyorum. Kocam ailesine çok düşkün, ne olsa onlar haklı ben kötüyüm. Bende ona haklı olduğumu ıspatlamaya çalıyorum ama ne desem boş! Annesi ne derse doğrusu o! Düğün Günümüzden 1 gün sonra üc akşam arkaya arkaya evimize misafir getirdiler. Balayına gideceğiniz gecenin akşamı yine misafir getirmek istediler olmaz dedim diye eşim bana bağırdı çağırdı. Dün misafirlerin önünde hakaret etti, kötüsün dedi durup dururken. Arkadaşı niye böyle yapıyorsun dediğinde ailemi istemiyor dedi. Yol gösterin lutfen! Ailesi yüzünden ne sevgimiz kaldı ne hayatımız.
Yorumları okumadım konunun gidişatı nedir bilmiyorum ama bence çocuğunuz falan da yokken yolun başındayken bırakın bu herifi. Zaten yalvar yakar peşinizde koşar muhtemelen. Bu nedir ya hepimizde aynı dert. Şu aileler yüzünden kimsenin evliliğinde huzur göremiyorum. Herkes aynı dertten muzdarip. Kabahatin en büyüğü de ailesi karşısında kuzu, bizim yanımızda aslan kesiliveren kocalarımız. Adam adam olsa ailesini karıştırmaz kendi yuvasına.Merhaba arkadaşlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?