Yalnız söz nişan nikah bir arada yaptılar acele acele.düğün gibi parti yaptılar çünkü eltim çok kıskançCanim bak daha yeni evlisiniz. Sana tavsiyelerim;
1. Kesinlikle ilk 1.5-2 sene cocuk dusunme en azindan evliligin oturana kadar
2. Esinin ailesi dunyanin en kotu insanlari bile olsa, esin herseyi bilse bile ona karsi ailesi hakkinda yorum yapma. Hic bir erkek ailesine laf soylettirmez.
Keske dugun oncesi gorumcenin nisanina bisey demeseydin sonucunda ortada sorun yok. Ama sen annen boyle kardesin soyle dersen adam ne seni benimser, ne ailesinden vazgecer ve sende hep huzursuz olursun. Gorupte gormemezlikten geliceksin. Benimde basimda var ama esime en kucuk bisey bile demiyorum kendisi goruyor gorulmesi gerekeni.
hiç düzelmez böyle anasından ayrılamayan danalar....Merhaba arkadaşlar!
3 aylık evliyim ama ayrılmak istiyorum. Kocam ailesine çok düşkün, ne olsa onlar haklı ben kötüyüm. Bende ona haklı olduğumu ıspatlamaya çalıyorum ama ne desem boş! Annesi ne derse doğrusu o! Düğün Günümüzden 1 gün sonra üc akşam arkaya arkaya evimize misafir getirdiler. Balayına gideceğiniz gecenin akşamı yine misafir getirmek istediler olmaz dedim diye eşim bana bağırdı çağırdı. Dün misafirlerin önünde hakaret etti, kötüsün dedi durup dururken. Arkadaşı niye böyle yapıyorsun dediğinde ailemi istemiyor dedi. Yol gösterin lutfen! Ailesi yüzünden ne sevgimiz kaldı ne hayatımız.
Merhaba arkadaşlar!
3 aylık evliyim ama ayrılmak istiyorum. Kocam ailesine çok düşkün, ne olsa onlar haklı ben kötüyüm. Bende ona haklı olduğumu ıspatlamaya çalıyorum ama ne desem boş! Annesi ne derse doğrusu o! Düğün Günümüzden 1 gün sonra üc akşam arkaya arkaya evimize misafir getirdiler. Balayına gideceğiniz gecenin akşamı yine misafir getirmek istediler olmaz dedim diye eşim bana bağırdı çağırdı. Dün misafirlerin önünde hakaret etti, kötüsün dedi durup dururken. Arkadaşı niye böyle yapıyorsun dediğinde ailemi istemiyor dedi. Yol gösterin lutfen! Ailesi yüzünden ne sevgimiz kaldı ne hayatımız.
Yalnız söz nişan nikah bir arada yaptılar acele acele.düğün gibi parti yaptılar çünkü eltim çok kıskanç
Canım zaten ben bişey yapsaydım böyle Üzülmez hakettim derdim. Eltime gelince benden önce düğün yapsın diye çırpındı. Apartman dairesine oturacağız derken gelip bizim evi gördü ve eşimin ailesinin durumu yokken o da havuzlu villa isterim diye tutturdu. Bana sen beyaz tenlisin sana gelinlik yakışmaz dedi. Daha anlatayım mı? Çok şey var... ama yağcılıkta yalancılıkta bir numara. Sen ben mi yafta yapıştırdım?Geçer bunlar hepsi yoluna koyulur.Yeterki sabırlı olun ve önyargılı olmayın.Evlilik kolay bir olgu değil. İnsanın tüm geçmiş yaşantısı gelenekleri,öğrenmişliklerini soyutlayıp kendiniz gibi davranmasını isteyemezsiniz. Siz şu anda eşinizin herşeyi geride bırakmasını istiyorsunuz ama birden olmaz işte onlar.
Eşiniz insanların yanında sizi azarlamışsa muhtemeldirki sizde insanların yanında onların yanlış anlayacağı hareketlerde bulunmuşsunuzdur.Belki surat astınız belki agresif davrandınız yada insanları iğnelediniz. Durup dururken söylenceğini sanmıyorum bu lafın.
Birde eşinizin ailesinin kötü olduğunu ispatlamaya çalışmak ne demek, Demekki sürekli eşinize bunları anlatıp ,kızıyor dırdır ediyorsunuz. daha üç ayda benim ailemi sürekli diline dolasa eşim bende sanane ya kötüyse benim kötüm derim yani..eltimle arası iyi çünkü oda onun gibi diyosunuz..Hemen onada yaftayı yapıştırıyorsunuz..Her zaman kusuru başkasında aramayın kendinizede öz eleştiri yapın ,birazda politik davranın.
Asla öyle gocundunmu gibi turden yorumlara girmem. Ama bu asktan gözü kör olanlara gerçekleri duyurmaya çalıştım. Ben kimseyi yaftalamiorum insanlarin böyle yaptığını söyledim. Elbette bosanma olabilir biliorum ki hayat cok zorlamistir. Ama ben daha 3 ayda ne oldu az bide oncesinde dogru karar versek sonra bunlarka ugrasmasak demek istedim. Yanlis anlaşılmisim. Yani evlenilmicek, evlilige hazir olmayan adamlarla evlenip once adamla anasiyla danasiyla ugrasioruz, birde üstüne bosandiktan sonra Türk insaninin muhteşem tavriyla ugrasioruz. Bu yuzden keske oncesinde biraz daha dusunseydin demek istemistim konu sahibineeÜslubunuz çok çirkin. Boşanmış kadının hiç biri bu kararı keyfinden vermez. Kadınlar bile böyle yafta yapıştırılır diye düşündükçe çok eziyet çeker gelinler ço..k.
Not: Gocundun mu yaran mı var türünden bir yorum gelme ihtimaline karşı hayır evliyim.
Asla öyle gocundunmu gibi turden yorumlara girmem. Ama bu asktan gözü kör olanlara gerçekleri duyurmaya çalıştım. Ben kimseyi yaftalamiorum insanlarin böyle yaptığını söyledim. Elbette bosanma olabilir biliorum ki hayat cok zorlamistir. Ama ben daha 3 ayda ne oldu az bide oncesinde dogru karar versek sonra bunlarka ugrasmasak demek istedim. Yanlis anlaşılmisim. Yani evlenilmicek, evlilige hazir olmayan adamlarla evlenip once adamla anasiyla danasiyla ugrasioruz, birde üstüne bosandiktan sonra Türk insaninin muhteşem tavriyla ugrasioruz. Bu yuzden keske oncesinde biraz daha dusunseydin demek istemistim konu sahibinee
İşte bunu soyledim yada söylemek istedim. Daha 3 ay olmuş bisanmak istior. Bende 3 aylik evliyim daha evin düzenine alisamadik nerde kaldi kavga esip bosanmayi düşünmek. Ben esimdem bi gece ayri kalamam daha 3 ayda bosanmayi düşünüyorlar. Şimdi bu duruma gelincegine bastan bakilsatdi diorum. Tamm tabiki herseyini öğrenmezsin ama adam anaciysa nisaiykende mutlaka göstermiştir. Evlenince düzelir deyip yanlış yanlış işler yapilior sonra yine basta dediğim gibi dul kadin yaftasi yiyip ömür billah sıkıntı cekior yada bosanmayip o kocadan cekior.Bu konuda çok haklısınız işte. Beyaz gelinlik düğün hevesiyle kızlar bir çok şeyi görmezden geliyorlar. Düzelmiyor evlenince kadın kaderimdir çekerim diyor ama ömür bitiyor. Saçınızın ucu kırılsa dert edinecek insanları sevin. Hakaret eden, ailesine aşırı düşkün insanlar evlenince daha da fazla bu huylarını ortaya koyuyorlar.
Ben rahatsızım çünkü amaçları evi görmek ve ben daha birkaç günlük evliyken öğlene kadar işe gittim sonrasında da temizlik yaptım.balayına gideceğimiz gün bile gelmek istediler. Düğünün yorgunluğunu atmadan hergün saha da yoruldum.Yeni evliyken misafir gelmesi konusunda neden sadece sin rahatsızsınız? O rahatsız değilse bu durumdan siz neden rahatsız oluyorsunuz ki? Takmayın buyursun gelsin deyin. O da sizinle başbaşa olmak istemiyor mu? Siz sabredince o sinirlenir. Siz tepki vermeyin.
Siz düzeldiniz mi? Nasıl düzeldiniz?Kendimi okudum sanki, aynı dert bnde de var. ALLAH yardımcın olsun, canım inş düzelir eşin sana karşı
Kocam ailesi en uzak akrabası bile olduğunda bana laf söylüyor. Kavga ediyoruz. Kaldı ki insan içinde böyle davranmasının sizce affedilir bir tarafı var mı? Siz olsaydınız sever miydiniz böyle birini hala daha? Kaldı ki o günden sonra gelip konuşmadı bile? Ne yapayım ben? Haklısın deyip af mı dileyim? Sizce bana kolay geliyor mu boşanmak?İşte bunu soyledim yada söylemek istedim. Daha 3 ay olmuş bisanmak istior. Bende 3 aylik evliyim daha evin düzenine alisamadik nerde kaldi kavga esip bosanmayi düşünmek. Ben esimdem bi gece ayri kalamam daha 3 ayda bosanmayi düşünüyorlar. Şimdi bu duruma gelincegine bastan bakilsatdi diorum. Tamm tabiki herseyini öğrenmezsin ama adam anaciysa nisaiykende mutlaka göstermiştir. Evlenince düzelir deyip yanlış yanlış işler yapilior sonra yine basta dediğim gibi dul kadin yaftasi yiyip ömür billah sıkıntı cekior yada bosanmayip o kocadan cekior.
Bakin ben size haklisin de ayağına kapan demedim. Baska bir mesajimda henuz cok yeni oldugunuzu, esinizin biraz suyuna gidip kendi tarafiniza cekmenizi, bu süreçte kaynananizi biraz daha idare yoluna gitmenizi soyledim. He baktiniz olmuyor tabiki boşanin asla cekmeyin. Ama cok erken diorum sadece. Birde soyledigim yani bunlar 3ay icinde olmus olamaz esiniz mutlaka nisanliykrn bu halinj göstermiş olmali keske daha iyi dusunseydiniz simdi bosanmayi dusunmezdiniz dedim. Bugun benim mi anlatimimda sorun var anlamadim kimseye ne demek istediğimi anlatamiorumKoc
Kocam ailesi en uzak akrabası bile olduğunda bana laf söylüyor. Kavga ediyoruz. Kaldı ki insan içinde böyle davranmasının sizce affedilir bir tarafı var mı? Siz olsaydınız sever miydiniz böyle birini hala daha? Kaldı ki o günden sonra gelip konuşmadı bile? Ne yapayım ben? Haklısın deyip af mı dileyim? Sizce bana kolay geliyor mu boşanmak?
Evet 2 ay öncesinde farkettim, düğün stresi olabilir düzeliriz dedim. Herşey hazırdı tüm organizasyonlar, ev eşya... yapmadım. Günden güne kin nefret doldu adamın içi. O ailesini savundukça ben onlardan nefret eder duruma geldim neredeyse! Ve ortada hiçbir şey yokken geçen akşam böyle yapınca canıma tak dedi. Oysa son haftalarda ailesi ile ilgili ne bişey söyledim ne yaptım. Onları yemeğe çağıralım dedim, sık sık gittik. Daha ne yapayım anlamadım?!Bakin ben size haklisin de ayağına kapan demedim. Baska bir mesajimda henuz cok yeni oldugunuzu, esinizin biraz suyuna gidip kendi tarafiniza cekmenizi, bu süreçte kaynananizi biraz daha idare yoluna gitmenizi soyledim. He baktiniz olmuyor tabiki boşanin asla cekmeyin. Ama cok erken diorum sadece. Birde soyledigim yani bunlar 3ay icinde olmus olamaz esiniz mutlaka nisanliykrn bu halinj göstermiş olmali keske daha iyi dusunseydiniz simdi bosanmayi dusunmezdiniz dedim. Bugun benim mi anlatimimda sorun var anlamadim kimseye ne demek istediğimi anlatamiorum
Siz düzeldiniz mi? Nasıl düzeldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?