3 aylık evliyim ama kocamın ailesi yüzünden ayrılmak istiyorum

Efsa23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
28
5
3
Merhaba arkadaşlar!
3 aylık evliyim ama ayrılmak istiyorum. Kocam ailesine çok düşkün, ne olsa onlar haklı ben kötüyüm. Bende ona haklı olduğumu ıspatlamaya çalıyorum ama ne desem boş! Annesi ne derse doğrusu o! Düğün Günümüzden 1 gün sonra üc akşam arkaya arkaya evimize misafir getirdiler. Balayına gideceğiniz gecenin akşamı yine misafir getirmek istediler olmaz dedim diye eşim bana bağırdı çağırdı. Dün misafirlerin önünde hakaret etti, kötüsün dedi durup dururken. Arkadaşı niye böyle yapıyorsun dediğinde ailemi istemiyor dedi. Yol gösterin lutfen! Ailesi yüzünden ne sevgimiz kaldı ne hayatımız.

Nasıl böyle bir yüz bulabiliyor bu erkekler, insan gerçekten hayret ediyor.

Evlenmeden once de boylemiydi? Ah canim ya. Bu tip adamlar duzelmez ki hep botledir bunlar.

Erkekler biraz aileye düşkün olur. Sizde cok varmayin üstüne. Kusur ararsaniz bulursunuz, her küçük olayi dillendirmeyin mesela. Büyük sorun olmadikca yansitmayin esinize. Sonra boyle kötü olan siz olursunuz. Daha 3 ay da esinizle kötü olmussunuz...yazik yuvanizi bu kadar cabuk dagitmayin... Yikici degil,yapici olun.

Canim tek tarafli anlatildigi için ne yorum yapmak eksik olacak
Seni çok seven deliler gibi asikti nisanliyken, evlenince ertesi günü o buyu bozuldu başbaşa kalmamak için durmadan misafir getiren arkadaslarinin yaninda seni hiçe sayan birine mi dönüştü birden ?
Eğer öyleyse kişilik bozuklukları vardır ayril hemen derim

Keske ailemi istemiyor diyince konussaydin rahatsiz oldugun konulari.Bizde evlenen kadina 1aydan once gidilmez ..Ne dengesiz ailesi varmis.Hic susma konus onlar yaptiklarindan utanmiyorlarsa sende konusmaktan utanma.Belkiadam olurlar ailece!

Düğüne 2 ay kala böyle oldu. Küçük kardeşi bizim düğünümüze 2 ay kala söz nişan nikah yaptı. Bende ne gereği vardı bekleseydiler diye çıkıştım. O günden sonra hep kavga. Ben kıskanç, fesat ve kötüymüşüm

evlenmeseymiş madem
otursaymış anasının dizinin dibinde
sinir oldum ya 3 aylık evli çift böyle mi olur

Herkes yani bir çok büyüğümüz teyzeler filan evliliğin ilk bir yılının kavgayla geçtiğini söylüyor hemen boşanmak istemek olur mu zamanla düzelir bunlar aşılması gereken süreçler diye düşünüyorum

ah anaci beyinsiz istikrarsiz erkekler.. ah objektif olamayan sozde kocalar.. ah evliliklerini ortalik karistirici mixer analari ugruna harcayan illetler!

Son düzenleme:
Evlenmeden önce hicmi farkina varmadin Ailesine duskunlugunu??
Simdidrn ailesi yuzuden , seni baskalarinin yaninda bilr azarliyosa hic bir sekilde degismez bir erkek tipi ..

Madem ailesine bukadar duskundu , kalsaydi bir ömür ailesinin yaninda evlenmeseydi..
Sana bosan veya bosanma diyemem , ama omrhn boyunca cekemesin bu adami..
Ya yol yakinken gercekten don , cunku uzadikca gencligine de sanada yazik olur..
Yada oyle bir ders verki.kendine gelsin ozelikle baskalarinin yaninda sana karsi terbiyesizlik yapmasin..
Bugun arkadasinin yaninda bunu yaplana yarin ne yapmaz...
Alsin ailesini mutlu olsun ..

canım ne yaparsın bilmiyorum ama korun şu dönemde kesinlikle çocuk yapma... sende sesini çıkarma 1 ay zaman ver gelip gitsinler belki sen istemiyorsun diye eşin işi inada bindiriyor dediğimi uygula baktın olmuyor hala sorun var o zaman düşünürsün tekrar, huyuna suyuna git bakalım ne oluyor boşan demek en kolayı ama ya sonrası sen dediğimi bi yap bakalım

Cocuk dusunmeyin hemen sakin bi tavsiye bnden guzel guzel konusmaya calisin.

Ha o konuyu acan sen miydin? O zaman ne duruyon bacim sende insansin adama bak töbe yarabbim 2 gunluk evliye misafir getirmek nedir. Ailesi ona hizmetci bulsun o zaman

Yaptığı son terbiyesizlik gururuma dokundu. Bela verdi herkesin içinde bana. Annesine gittiğinde böyle oluyor hep. Ama kadını görmeniz melek sanırsın. Alttan alttan sokuyor hep

bence geçici bir dönemdesiniz..benzerini yaşadım..yeni evliyken çok gelip gitmek istediler..şu anda eşiniz o mesafeyi ayarlayamaz ..zaman gerekli..

sen uyanmamışsın düğünden 1 gün önce ayrılacaktın ..işin zor bundan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…