3. Bebek için saçmalıyor muyum :)

3. Bebiş olmalı mı ? Siz olsanız ne yapardınız ???

• 2 çocuk yeter bundan sonra hayatını yaşa

OY: 45 42,1%
  • 3. Yap

OY: 62 57,9%

• Ankete Katılan
    107

smile6081

Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
2.209
651
723
arkadaşlar merhaba...
Konum sizlerin konularına göre komik saçma gelebilir ama sormak ve fikir almak istiyorum...

2 oğlum var 1. 7 yaşın da. 2. 1,5 yaşında Ve ben 3. Bebeği istiyorum . Hamile kalmak o tatlı heyecanları yaşamak istiyorum, Kalabalık bir aile olmak istiyorum...

Çok rahat ya da çok zengin değilim, karı koca çok gençte değiliz. Ben 35 eşim 45 yaşın da

Hamileliklerim çok rahat geçiyor, doğumlarım da da bir sıkıntım olmadı.

Ama yalnızım bi annem Yok ya da kız kardeşim ablam kuzenim Yok arkadaşlarıma da yardım için talepte bulunamam yapım böyle kendi işimi kendim yaparım hep. yani kısaca bana yardım edecek kimsem Yok ..

Ayrıca 2. Çocuğum az uyur 4/5 gibi uyanır 6 ya kadar cebelleşirim. Çok becerikli sayılmam, ama ütüsüz giydirmem çocuklarımı ... dikkatli ve titizim , çok sabırlı sayılmam ama mutlu ederim çocuklarımı ayrı mönüler hazırlar, yediririm .

Yarım gün çalışıyorum...
siz olsanız benim yerim de 3. Bebeği yapar mısınız ??? Eşim de istiyor kararsızım. Fikir verin

Ben 1. için bile karar veremedim siz maşallah 3.bebeği düşünüyorsunuz
Kendinize güveniyorsanız yapın tabi ki

Bu bizim yorumlarimizla olacak bisey degil ki arkadasim :)

Isterseniz neden olmasin kanun yok ki herkes 1 cocuk 2 cocuk yapacak diye.istersen gelecegine guveniyorsan kendinede guveniyorsan neden olmasin?

Bence delilik degil 3 cocuk idealdir hayirli evlatlar olurlar ins.

İstiyorsan yap
5 yıl sonra içinde kalmasın
Vardı öyle bir konu 3. çocuğu yapmadım içime dert oldu diye
Ama öbürü 2 yaşına girsin öyle yap bence

Ben birer ev bırakabileceğime inansam 3 tane yaparım ama 2. yapıp korunmayı planlıyorum. Maddi durumumuz aham şaham değil ama karı koca tutumluyuz, ev arıyorum ev alıcam ve kayınvalidenin evine kocam ortak kentsel dönüşüm olduğunda hissesiyle iyi kötü bi ev daha alabilirim. Benim durumum bu seni bilemicem canım ama yaşın da geçmeden yap istersen.

Valla yetebilirim diyorsanız buyurun doğurun.
3. bebeği yapmayı KK anket sonucuna göre karar verecek olmanız saçma geldi yalnız.
Siz uykusuz kalacaksınız, siz bir hayat sağlayacaksınız neticede.

K K göre karar vereceğim demedim, siz olsanız bu şartlar da düşür müsünüz dedim .

Yapabilir miyim diyosan bile baya gonlun var, yap bence evlat candir!!..
Buarada merak ettim iki cocukla nasi calisiyosun, bakicak kimsen de yokmus..
Bana fikir olsun diye soruyorum. Bende de cocuk tek ama bakicak kimse yok ondan

K K göre karar vereceğim demedim, siz olsanız bu şartlar da düşür müsünüz dedim .
E anket açmışsınız?
50 kişi düşünmem der 30 kişi düşünürüm derse ne olacak?
Çocuk kararı eşinize, size, maddi durumuza ve manevi yeterliliğinize bağlı.

Bir evim 2 Arabamız var
Birikimim Yok sadece biraz altın ve bireysel emekliliklerim var. Ayrıca devlet memuruyum 7 bin gelirimiz var. Oğlum özel okulda okuyor. Çokta tutumlu sayılmayız gezmeyi, yemeyi, giyinmeyi severiz.

siz kendinizi iyi bilirsiniz. kaldırabileceğinizi düşünüyorsanız ben durmayın derim çünkü kardeş olgusu çocuklu aile gibi güzeli yok dünyada.
benim 1 oğlum var ama ben yoğun çalışıyorum ve bu dünya üzerinde kendime de bi hayat yaşamak istiyorum o sebeple 2. yi bile soru işaretleri eşliğinde uzun bir süre daha düşünecek gibi duruyorum. halbuki çok şükür çok sorunsuz bi evladım var ve annem de kv de yanımda ve yardımcı ama ben oğluma verdiğim şartları 2.ye sağlayamazsam dayanamam gibi geliyor o sebeple benim durumum bu.
sen kendi durumuna göre yol alacaksın. benim çok çok iyi gelirim olsa 3 de düşünürüm 5 de.

Vay bee, ben bir taneyi yapamıyorum yetemem korkusuna millet üçüncüyü düşünüyor. Yapın yapın önemli olan sizin hamilelik heyecanı yaşamanız zaten.
Di mi sadece bunu vurguladım
Çocuklarım birbirine bağlansın , mutlu olsunlar ilerde başları sıkıştığın da birbirlerine destek olsunlar mutlu günlerin de gülüp eğlensinler

Maddi gücünüz varsa yapın derim :)
Bayılıyorum kalabalık ailelere çocuk bakması büyütmesi zor ama değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…