Valla yetebilirim diyorsanız buyurun doğurun.
3. bebeği yapmayı KK anket sonucuna göre karar verecek olmanız saçma geldi yalnız.
Siz uykusuz kalacaksınız, siz bir hayat sağlayacaksınız neticede.
E anket açmışsınız?K K göre karar vereceğim demedim, siz olsanız bu şartlar da düşür müsünüz dedim .
arkadaşlar merhaba...
Konum sizlerin konularına göre komik saçma gelebilir ama sormak ve fikir almak istiyorum...
2 oğlum var 1. 7 yaşın da. 2. 1,5 yaşında Ve ben 3. Bebeği istiyorum . Hamile kalmak o tatlı heyecanları yaşamak istiyorum, Kalabalık bir aile olmak istiyorum...
Çok rahat ya da çok zengin değilim, karı koca çok gençte değiliz. Ben 35 eşim 45 yaşın da
Hamileliklerim çok rahat geçiyor, doğumlarım da da bir sıkıntım olmadı.
Ama yalnızım bi annem Yok ya da kız kardeşim ablam kuzenim Yok arkadaşlarıma da yardım için talepte bulunamam yapım böyle kendi işimi kendim yaparım hep. yani kısaca bana yardım edecek kimsem Yok ..
Ayrıca 2. Çocuğum az uyur 4/5 gibi uyanır 6 ya kadar cebelleşirim. Çok becerikli sayılmam, ama ütüsüz giydirmem çocuklarımı ... dikkatli ve titizim , çok sabırlı sayılmam ama mutlu ederim çocuklarımı ayrı mönüler hazırlar, yediririm .
Yarım gün çalışıyorum...
siz olsanız benim yerim de 3. Bebeği yapar mısınız ??? Eşim de istiyor kararsızım. Fikir verin
Di mi sadece bunu vurguladımVay bee, ben bir taneyi yapamıyorum yetemem korkusuna millet üçüncüyü düşünüyor. Yapın yapın önemli olan sizin hamilelik heyecanı yaşamanız zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?