3. Bebek için saçmalıyor muyum :)

3. Bebiş olmalı mı ? Siz olsanız ne yapardınız ???

• 2 çocuk yeter bundan sonra hayatını yaşa

OY: 45 42,1%
  • 3. Yap

OY: 62 57,9%

• Ankete Katılan
    107
Di mi sadece bunu vurguladım
Çocuklarım birbirine bağlansın , mutlu olsunlar ilerde başları sıkıştığın da birbirlerine destek olsunlar mutlu günlerin de gülüp eğlensinler

Ne biliyorsunuz böyle olacağını? Belki birbirlerine yük olacaklar, belki küsüp görüşmeyecekler, belki birbirlerinden nefret edecekler. Umarım böyle olmaz.

Onu bunu bırakalım da bahsettiğiniz gelir düzeyinde üç çocuğu birden özel okula gönderebilecek misiniz mesela? Ya da bir şeylerden kısmadan nasıl geçineceksiniz üç çocukla?

Çocuk yapmak için de akıl danışanları anlamıyorum valla kendini sen tanıyorsun aile yapını çocuklarını eşini ben ne desem boş ben çocuk yapmayı hiç istemiyorum mesela benim dediğimi ciddiye alacak mısın şimdi bir de çocuğu olmayanlar oluyor onları hiç düşünmeden açıyorsunuz nispet eder gibi....

Çocuk doğduktan sonra kendi hayatımı da yaşarım eşime de çok güzel yaşatırım yorulmam hiç bezmem demiyorsanız tabi ki de yapın..Benim de hayalim ard arda olması çocuklarımın olması ama bende daha 1. yapacak cesaret yok..Valla tebrik ettim sizi..

Yap gitsin zaten istiyorsun bu belli. Zaten yapsan doğan kadar diğeri 2.5 3 yaşında olur. 8nsallah birde kızıniz olur

Evet kardeş olgusu aradığım şey buydu, 3/5 yıl zor olur benim için ama ilerde birbirlerini seven koruyup yollayan birbirlerine kenetlenen çok seven çocuklarım oksun istiyorum. Kardeşin yeri apayrı... yorumun içim Tşkler

Ay cok guzel ya boyle konular hep olsa benide cesaretlendiriyosunuz cocuk kadar guzel bisey olamaz bende istiyosaniz vazgecmeden yapin

Canım ilk oğlum doğduğun da 2. Yi düşenemedim bile uzun bir süre erteledim, 5 yıl sonra yaptım 2. Yi ama doğunca keşke daha önce oluşaymış dedim, ilki acemiliğime geldi, 2. De anne olduğumu hissettim

Bence bakabilen 2 çocuk yapmalı .
Baktiracak olanlarr 3. çocuğu yapmalı.

Bakıcı ya da evde yardimci olacaksa maddi imkanlar iyi , psikolojiler bozuk değilse gelsin 3 4 5 :)

Ben 2. Çocuğa aslaa diyorum eşime( o çok istiyor) ama kaçarım yok gibi görünüyor :) sizinki iyi cesaret.. benim kızım çok zor,uyumuyor ve ben uykuya hasretim :) o yüzden korkum.. sizin çocuklarınız zorlamıyorsa ne güzel.. çocuk güzeldir..

Anlattıklarınıza gore yazıyorum luften olsun 3.cocuk.

Bence manevi olarak yeteceksiniz. Kendinizde o gücü buluyorsunuz belli ki,maddi olarak da sarsmayacak belli ki, bir çoğumuz 90larin cocuguyuz ve çok çok rahat imkanlar yoktu ama nedir genelde o zamanları arıyoruz hep eksiklikleri rağmen

Bir küçük cimcime kız güzel olmaz mı sence de

Ben de aralarında en fazla 2 yaş olsun istiyorum canım.Allah seninde gönlüne göre versin inş..

Bencede yapin benim hamileliklerim zor geciyo ona ragmen 34-35yasimda 3.yu dusunuyorum insAllah. En zoru tek cocuk cocuk sayisi artinca daha rahat olur insAllah. Buarada herkes maddiyata takmis rabbim verdigi yavrunun rizkini da verir ona suphe yok.

Ben olsam dusunmem.
Benim uc tane ama ikizlerden dolayi

Bunu bilemem ama ben bu sevgi bağı aşılamaya çalışıyorum...

maşallah valla ben daha ılk cocuga cesaret edemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…