Güldürdünbeni ilahi CoconutoilYap kız, ben destekliyorum.
Koşulların mükemmel olmasa da uygun anladığım kadarıyla, hayalini gerçekleştirmeye hakkın var.
Di mi sadece bunu vurguladım
Çocuklarım birbirine bağlansın , mutlu olsunlar ilerde başları sıkıştığın da birbirlerine destek olsunlar mutlu günlerin de gülüp eğlensinler
Yap gitsinarkadaşlar merhaba...
Konum sizlerin konularına göre komik saçma gelebilir ama sormak ve fikir almak istiyorum...
2 oğlum var 1. 7 yaşın da. 2. 1,5 yaşında Ve ben 3. Bebeği istiyorum . Hamile kalmak o tatlı heyecanları yaşamak istiyorum, Kalabalık bir aile olmak istiyorum...
Çok rahat ya da çok zengin değilim, karı koca çok gençte değiliz. Ben 35 eşim 45 yaşın da
Hamileliklerim çok rahat geçiyor, doğumlarım da da bir sıkıntım olmadı.
Ama yalnızım bi annem Yok ya da kız kardeşim ablam kuzenim Yok arkadaşlarıma da yardım için talepte bulunamam yapım böyle kendi işimi kendim yaparım hep. yani kısaca bana yardım edecek kimsem Yok ..
Ayrıca 2. Çocuğum az uyur 4/5 gibi uyanır 6 ya kadar cebelleşirim. Çok becerikli sayılmam, ama ütüsüz giydirmem çocuklarımı ... dikkatli ve titizim , çok sabırlı sayılmam ama mutlu ederim çocuklarımı ayrı mönüler hazırlar, yediririm .
Yarım gün çalışıyorum...
siz olsanız benim yerim de 3. Bebeği yapar mısınız ??? Eşim de istiyor kararsızım. Fikir verin
Evet kardeş olgusu aradığım şey buydu, 3/5 yıl zor olur benim için ama ilerde birbirlerini seven koruyup yollayan birbirlerine kenetlenen çok seven çocuklarım oksun istiyorum. Kardeşin yeri apayrı... yorumun içim Tşklersiz kendinizi iyi bilirsiniz. kaldırabileceğinizi düşünüyorsanız ben durmayın derim çünkü kardeş olgusu çocuklu aile gibi güzeli yok dünyada.
benim 1 oğlum var ama ben yoğun çalışıyorum ve bu dünya üzerinde kendime de bi hayat yaşamak istiyorum o sebeple 2. yi bile soru işaretleri eşliğinde uzun bir süre daha düşünecek gibi duruyorum. halbuki çok şükür çok sorunsuz bi evladım var ve annem de kv de yanımda ve yardımcı ama ben oğluma verdiğim şartları 2.ye sağlayamazsam dayanamam gibi geliyor o sebeple benim durumum bu.
sen kendi durumuna göre yol alacaksın. benim çok çok iyi gelirim olsa 3 de düşünürüm 5 de.
Amin canım en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması ama içimden kız geçiyor...Yap gitsinzaten istiyorsun bu belli. Zaten yapsan doğan kadar diğeri 2.5 3 yaşında olur. 8nsallah birde kızıniz olur
Canım ilk oğlum doğduğun da 2. Yi düşenemedim bile uzun bir süre erteledim, 5 yıl sonra yaptım 2. Yi ama doğunca keşke daha önce oluşaymış dedim, ilki acemiliğime geldi, 2. De anne olduğumu hissettimÇocuk doğduktan sonra kendi hayatımı da yaşarım eşime de çok güzel yaşatırım yorulmam hiç bezmem demiyorsanız tabi ki de yapın..Benim de hayalim ard arda olması çocuklarımın olması ama bende daha 1. yapacak cesaret yok..Valla tebrik ettim sizi..
3/5 yıl zor olur sonra başka dertler olur sna ben öldüğüm de birbirine destek olan çocuklarım olsun istiyorumMaddi gücünüz varsa yapın derim :)
Bayılıyorum kalabalık ailelere çocuk bakması büyütmesi zor ama değer
Ben de aralarında en fazla 2 yaş olsun istiyorum canım.Allah seninde gönlüne göre versin inş..Canım ilk oğlum doğduğun da 2. Yi düşenemedim bile uzun bir süre erteledim, 5 yıl sonra yaptım 2. Yi ama doğunca keşke daha önce oluşaymış dedim, ilki acemiliğime geldi, 2. De anne olduğumu hissettim
Ben olsam dusunmem.arkadaşlar merhaba...
Konum sizlerin konularına göre komik saçma gelebilir ama sormak ve fikir almak istiyorum...
2 oğlum var 1. 7 yaşın da. 2. 1,5 yaşında Ve ben 3. Bebeği istiyorum . Hamile kalmak o tatlı heyecanları yaşamak istiyorum, Kalabalık bir aile olmak istiyorum...
Çok rahat ya da çok zengin değilim, karı koca çok gençte değiliz. Ben 35 eşim 45 yaşın da
Ama yalnızım bi annem Yok ya da kız kardeşim ablam kuzenim Yok arkadaşlarıma da yardım için talepte bulunamam yapım böyle kendi işimi kendim yaparım hep. yani kısaca bana yardım edecek kimsem Yok ..
Ayrıca 2. Çocuğum az uyur 4/5 gibi uyanır 6 ya kadar cebelleşirim. Çok becerikli sayılmam, ama ütüsüz giydirmem çocuklarımı ... dikkatli ve titizim , çok sabırlı sayılmam ama mutlu ederim çocuklarımı ayrı mönüler hazırlar, yediririm .
Yarım gün çalışıyorum...
siz olsanız benim yerim de 3. Bebeği yapar mısınız ??? Eşim de istiyor kararsızım. Fikir verin
Bunu bilemem ama ben bu sevgi bağı aşılamaya çalışıyorum...Ne biliyorsunuz böyle olacağını? Belki birbirlerine yük olacaklar, belki küsüp görüşmeyecekler, belki birbirlerinden nefret edecekler. Umarım böyle olmaz.
Onu bunu bırakalım da bahsettiğiniz gelir düzeyinde üç çocuğu birden özel okula gönderebilecek misiniz mesela? Ya da bir şeylerden kısmadan nasıl geçineceksiniz üç çocukla?
maşallah valla ben daha ılk cocuga cesaret edemıyorumarkadaşlar merhaba...
Yarım gün çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?