3. Bebek için saçmalıyor muyum :)

3. Bebiş olmalı mı ? Siz olsanız ne yapardınız ???

• 2 çocuk yeter bundan sonra hayatını yaşa

OY: 45 42,1%
  • 3. Yap

OY: 62 57,9%

• Ankete Katılan
    107
Üst üste iki tane çocuk yaptım,hem de sezeryan. Çok zorlandım ve ikisine de tek bakıyorum ama iyi ki yapmışım diyorum,hatta 1-2 tane daha düşünüyorum çünkü kardeşim yok,akrabalarım yurtdışında ve bu koca ülkede sadece annem var. Çocuklarımı özellerde belki okutamam ama manevi olarak eşim de ben de fazlasıyla yeterli oluruz Allah'ın izniyle. Kimi çocuk istemez,kimi çok çocuk ister bu tamamen ailelere bağlı herkesin tercihi kendine. Ama hep söylüyorum Allah önce gözü yaşlı,isteyip de evlat sahibi olamayanlara versin. En doğru kararı siz zaten vereceksinizdir.

Ben kalabalık aileyi seviyorum, insanların beynine hep iki çocuk diye yerleşmiş, bence en az 3 olmalı

hayatım bu hayatta en güzel şey çocuk , istiyorsan kesinlikle yapmalısın arkandayız

üç çocuk annesi olarak söylüyorum. bence yapma. çünkü çok zor. çocuklarına yetemiyorsun ve bu duruma çok üzülüyorsun. iki tane olsun yeter.

Eger diger cocuklarina verdigin imkanlari ucuncuyede vereceksen yap neden olmasin ama diger iki cocugunun yasam standartlarini etkilemeyecek ise... ben de ikiz annesiyim ucuncu bir cocugu dusunemiyorum ve maalesef yasadigimiz olaylar bu dunyaya ucuncu bir cocuk getirmemi engelliyor maddi olarak imkanlarim olsa dahi ben bu dunyaya ucuncu bir cocuk getirmenin yanlis oldugunu dusunuyorum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…