3. Bebek için saçmalıyor muyum :)

3. Bebiş olmalı mı ? Siz olsanız ne yapardınız ???

• 2 çocuk yeter bundan sonra hayatını yaşa

OY: 45 42,1%
  • 3. Yap

OY: 62 57,9%

• Ankete Katılan
    107
ben 36 da ilk cocugu göze alamadım

Sen de akıl verme
Aklın sen de kalsın
Çocuğu olmayanlara nispet yapar gibi bi Halim mi var ...
Allahım isteyen herkese nasip etsin

valla buyuk.bir cesaret ornegi ben 1taneue zor bakiyorum ama.siz yaparsiniz ya oyle bir his geld sizin adiniza yapin ozaman bu genclik bidaha gelmeyecek hevesin var yap...yarim.gun calistigin is nedir merak.ettim

Bence yapın .tabi maddi manevi yetebileceginizi dusunuyorsaniz.
Bende kendi kriterlerimi saglarsam 3 tane cocuk istiyorum.

aynen ben de.....

Çocuk yapmaktan kolay ne var allah aşkına, zevkli de. Ama sonrası... Ne kadar iyi eğitim alacak, ne kadar imkan yaratabileceğim ona, manevi olarak ne kadar yeteceğim, iyi bir anne olabilecek miyim, topluma faydalı bir çocuk yetistirebilecek miyim yoksa sadece kendi egolarımı tatmin etmek için mi yapacağım o çocuğu vs... Milyon tane şey geçiyor aklımdan, şimdilik kalsın diyorum her seferinde.

Maddiyatta onemli ama ben gereken sevgiyi ilgiyi alakayali verebiliyosan vereceksen sen bilirsin.

Bakın ilk oğlumu yaptıktan sonra hamile kalmaktan korktum 2. Ye cesaret edemedim uzun bir süre, ama 2. Olunca anneliği sevdim tecrübelendim evde kadeş kavgası beraber oynamaları akşam yemeklerimiz çok güzel oldu

Ama bazı arkadaşlar saldırıya geçmiş
Herkesin yaşamı farklı içinde li duygular farklı
Belki siz plajda yalnız olmayı seversiniz ama bençıcuklarımla kumdan kaleler yapmayı tercih ederim aramız da fark sen bronzlaşırsın ben çocuklarımı sever mutlu ni tatil geçiririm . Sen tek kalıp kafanı dinletsin bense onların kahkaha ve çığlıklarıyla mutlu oluruum

Kadın kadın A saldırma

ben de bu sekılde dusunuyorum
bu dünyaya cocuk getırmek bu saatten snr ne kadar mantıklı onu da düşünuyorum
iyi bir eğitim alabilecek mi,iyi bir işi olacak mı, ben calısan bir bayanım
ona yeterlı vakıt ayırabılecek mıyım,gelirimiz maddi anlamda ona iyi bir anne baba olmaya imkan verecek mi:)
bence bizde tuhaflık var
ben erteleye erteleye yasım 36 oldu:)
hala da korkuyorum , çekiniyorum .
böyle dolu dolu çocuk ısteyenlere de cok sasırıyorum.

Çocuk dünyaya geldi mi bir şekilde büyüyor da ne kadar iyi ve sağlıklı büyüyor tartışılır. Biz fazla detay düşünüyoruz herhalde.

Sen de akıl verme
Aklın sen de kalsın
Çocuğu olmayanlara nispet yapar gibi bi Halim mi var ...
Allahım isteyen herkese nasip etsin
Sana akıl verme gibi bir derdim olmadı zaten beni ya da burdaki herkesi en son ilgilendiren şeydir 3. çocuk isteğiniz sonuçta ne ben doğurucam ne de bakıcam ilk oğlun gibi diğerlerini de özelde okutmaya bak yalnız sonra ayrımcılık yaptınız diye olay çıkartmasınlar

Herkesin durumu farklı
İstiyorsan yap
İstemiyorsan yapma

Kendinize guveniyorsaniz yapın ama zaten küçük bi evladiniz var 1.5 yaş bebek demek bence kendini çok yorma ya gerek var mı bence bunları büyüt güzelce okut kendinide yorma

Bir evim 2 Arabamız var
Birikimim Yok sadece biraz altın ve bireysel emekliliklerim var. Ayrıca devlet memuruyum 7 bin gelirimiz var. Oğlum özel okulda okuyor. Çokta tutumlu sayılmayız gezmeyi, yemeyi, giyinmeyi severiz.

7 bin 3 çocuk için az, yaşadığınız ile göre de değişir tabi ama diğerleri de özel okuyabilecek mi mesela

Para konusunda eşit olunsa bile zaman nasıl olacak, yaş itibariyle diğer 2 çocuğun da anne kuzusu

evde 3 yas alti cocuk varken hamilelik zor geciyor,hemde cok zor..
ben aklimi oynatmak uzereydim 2. hamileligimin basinda,neyseki oglum suan krese gidiyor da rahatladim.
bakabilecekseniz tabi deneyin cocuk.

Ama bunun garantisi yok ki, amcam babamın cenazesine dahi gelmedi mesela

Oğlum 2.5 yaşında şu an hamile olsam düşürürüm herhalde boğuşmaktan ziplamaktan :)

E yap o zaman arkadaşım
Bu muhasebe sizin özeliniz olmalıydı zaten eşinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…