Boş vakitleri doldurmaya ugrasmiyoruz. Bir bakmisiz doluvermis. 24 saate 30 saati sigdirmaya çalışıyoruz bazen. Sanırım vakitler eskisi kadar geniş ve verimli olmuyor. Büyük şehir öldürüyor zamanı. O değil de annem 6 taneye iyi sabır etmiş ve zaman bulmuş diyor ve susuyorum
Kültürel ve fiziksel olarak hiçbir eksiğimiz olmadı ama evet kimse bir derdimiz var mı diye sormadigindan o kadar çocuk güllük gulistanlik büyümüş gibi olduk. Simdikiler doğar doğmaz atarli.işte doğal olarak hayat falan yaşanmıyor.. eskiler gibi büyütsek 12 tane de büyür ama hem kültürel, hem fiziksel hem psikolojik olarak iyi yetişsinler diye uğraşınca 2 tane ile limiti dolduruyorsun.
Bu cocuklar nasil yetisecek. Vasifli insanlar mi vasifsiz isciler mi olacaklar? Onlarin is bulacagindan , geleceklerinin guvencede olacagindan emin misiniz?arkadaşlar merhaba...
Konum sizlerin konularına göre komik saçma gelebilir ama sormak ve fikir almak istiyorum...
2 oğlum var 1. 7 yaşın da. 2. 1,5 yaşında Ve ben 3. Bebeği istiyorum . Hamile kalmak o tatlı heyecanları yaşamak istiyorum, Kalabalık bir aile olmak istiyorum...
Çok rahat ya da çok zengin değilim, karı koca çok gençte değiliz. Ben 35 eşim 45 yaşın da
Hamileliklerim çok rahat geçiyor, doğumlarım da da bir sıkıntım olmadı.
Ama yalnızım bi annem Yok ya da kız kardeşim ablam kuzenim Yok arkadaşlarıma da yardım için talepte bulunamam yapım böyle kendi işimi kendim yaparım hep. yani kısaca bana yardım edecek kimsem Yok ..
Ayrıca 2. Çocuğum az uyur 4/5 gibi uyanır 6 ya kadar cebelleşirim. Çok becerikli sayılmam, ama ütüsüz giydirmem çocuklarımı ... dikkatli ve titizim , çok sabırlı sayılmam ama mutlu ederim çocuklarımı ayrı mönüler hazırlar, yediririm .
Yarım gün çalışıyorum...
siz olsanız benim yerim de 3. Bebeği yapar mısınız ??? Eşim de istiyor kararsızım. Fikir verin
Hic düşünme dogur benim düşüncem iyi insanların iyi ailelerin cok cocugu olsun. İyi insanlar cogalsın. Eşininde seninde yaşınızda bir sorun yok bence. Ben 4. Cocugu düşünüyorum benimde eşim 45 yaşında bende 41 yaşındayım.Allah nasib ederse olsun istiyoruz.arkadaşlar merhaba...
Konum sizlerin konularına göre komik saçma gelebilir ama sormak ve fikir almak istiyorum...
2 oğlum var 1. 7 yaşın da. 2. 1,5 yaşında Ve ben 3. Bebeği istiyorum . Hamile kalmak o tatlı heyecanları yaşamak istiyorum, Kalabalık bir aile olmak istiyorum...
Çok rahat ya da çok zengin değilim, karı koca çok gençte değiliz. Ben 35 eşim 45 yaşın da
Hamileliklerim çok rahat geçiyor, doğumlarım da da bir sıkıntım olmadı.
Ama yalnızım bi annem Yok ya da kız kardeşim ablam kuzenim Yok arkadaşlarıma da yardım için talepte bulunamam yapım böyle kendi işimi kendim yaparım hep. yani kısaca bana yardım edecek kimsem Yok ..
Ayrıca 2. Çocuğum az uyur 4/5 gibi uyanır 6 ya kadar cebelleşirim. Çok becerikli sayılmam, ama ütüsüz giydirmem çocuklarımı ... dikkatli ve titizim , çok sabırlı sayılmam ama mutlu ederim çocuklarımı ayrı mönüler hazırlar, yediririm .
Yarım gün çalışıyorum...
siz olsanız benim yerim de 3. Bebeği yapar mısınız ??? Eşim de istiyor kararsızım. Fikir verin
:)Bence yap gitsin karart gözünü başka türlü insan kendini hazırlayamıyor ani karar şart
Audi çok mu lüks ki?Kk hatunları da cidden ilginç , siz çocuk istemiyor olabilirsiniz ama dikkat ediyorum her çocuk düşünene bir taşlama bir suçlama , bir ne biçim annesin sen edaları , bir her çocuk için özel üniversitesine kadar yetecek parayı biriktir önce cümleleri
Yahu siz istemiyorsanız istemeyin fikir olarak da söyleyin ben cesaret edemediğim için sana da yap diyemeyeceğim diye ama nedense illa bir "sus bre cahil ne 3 çocuğu!" edaları bitmek bilmiyor..
Çocuğun ihtiyacı özel kolej özel üniversite paraları değil ana baba sevgisi şefkatidir , ki konu sahibi açlıktan ağzımız kokuyor gibi bir cümle kurmamış orta direk aile belli ki.. audiye binmeyen çocuk doğurmasın mı şimdi????
Ve çok ilginç bu arkadaşlar çocuktan şikayet eden "susmuyo bu bebek hep ağlıyor hep meme istiyor bıktım usandım" içerikli konularda mest oluyorlar.
Çocuğu olmayana nispet mi yapıyorsun diyen bile olmuşbenim çocuğum olmuyor ama çocuğunu seven annelikten bıkıp usanmamış ve hatta çocuğuna kardeş isteyen bir anne gördüğümde çok mutlu oluyorum
kızdığım ne mi oluyor ? parmak kadar çocuktan şikayet edip duran o miniğin emmek istemesinden bile şikayetçi olan anneler..
Konu sahibi sallama sen milleti ya... hünharca "doğurmayın bre cahiller , ne 3. çocuğu ben 50 yaşıma geldim cesaret edemedim hiç mi kafan çalışmıyor" demek pek bir cool karşılanıyor olsa gerek
Belli ki çocuklarını seven mutlu bir ailesiniz , sen de hazır hissediyorsan kendini yap bence 3. yü de. Allah bütün evlatlarını sağlıkla huzurla keyifle büyütmeyi nasip etsin
ahhahaaha bize lüks canım , audi yeni kasa full donanım falan diye belirtmem mi gerekiyordu yoksa ona da "pfff ne var onda ayol ben 2 maaşımla alırım ama yine de çocuk yapmaya korkuyorum, siz delisiniz hem audiniz yok hem de çocuk diyorsunuz" diye mi yaklaşacaksınızAudi çok mu lüks ki?
porshe ferrari falan desenız de audi çok alınmayacak bır araba değil benceahhahaaha bize lüks canım , audi yeni kasa full donanım falan diye belirtmem mi gerekiyordu yoksa ona da "pfff ne var onda ayol ben 2 maaşımla alırım ama yine de çocuk yapmaya korkuyorum, siz delisiniz hem audiniz yok hem de çocuk diyorsunuz" diye mi yaklaşacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?