3. Bebek için saçmalıyor muyum :)

3. Bebiş olmalı mı ? Siz olsanız ne yapardınız ???

• 2 çocuk yeter bundan sonra hayatını yaşa

OY: 45 42,1%
  • 3. Yap

OY: 62 57,9%

• Ankete Katılan
    107

işte doğal olarak hayat falan yaşanmıyor.. eskiler gibi büyütsek 12 tane de büyür ama hem kültürel, hem fiziksel hem psikolojik olarak iyi yetişsinler diye uğraşınca 2 tane ile limiti dolduruyorsun.

işte doğal olarak hayat falan yaşanmıyor.. eskiler gibi büyütsek 12 tane de büyür ama hem kültürel, hem fiziksel hem psikolojik olarak iyi yetişsinler diye uğraşınca 2 tane ile limiti dolduruyorsun.
Kültürel ve fiziksel olarak hiçbir eksiğimiz olmadı ama evet kimse bir derdimiz var mı diye sormadigindan o kadar çocuk güllük gulistanlik büyümüş gibi olduk. Simdikiler doğar doğmaz atarli.

36 yim ve ikinci ye iki aylik hamileyim bir kizim var 21 aylik.ben ucuncu yu dusunmek deyil aklimin ucundan gecirmrk istemiyorum dogurur dogurmaz dr izin verdimi hemen sprial taktiricam.Allah olmayanlara versin cocuk cok zor buyuk sorumluluk ayrica cok yipraniyosun ben yetemem bu yastan sonra cesaret edemem siz in karariniz sonucta ama bence yapmayin kendinize aciyin gezin tozun insan dunyaya birkere geliyor iki yeterli ve ucuncuye hic gerek yok....

Bu cocuklar nasil yetisecek. Vasifli insanlar mi vasifsiz isciler mi olacaklar? Onlarin is bulacagindan , geleceklerinin guvencede olacagindan emin misiniz?

Ben 1 ' de kaldım

Yaş 38 ...

Hala düşünme aşamasındayım .

Maddi manevi yeterlilik sınavı olsa ...geçeriz de .

Ama ... o kocaman amalarla cebelleşiyorum hala .

Şuraya şu konuyu açıyor olman bile istediğine işaret bence ....tıpkı benim sana bu mesajı yazmamın da aslında istediğime işaret olduğu gibi

Hic düşünme dogur benim düşüncem iyi insanların iyi ailelerin cok cocugu olsun. İyi insanlar cogalsın. Eşininde seninde yaşınızda bir sorun yok bence. Ben 4. Cocugu düşünüyorum benimde eşim 45 yaşında bende 41 yaşındayım.Allah nasib ederse olsun istiyoruz.

Bana 3. Cocugu yapmak isteyenler baya cesaretli geliyor ben yapma derim ama senin hayatın, bizim karışacağımiz birşey değil.t abi bize de fikrimizi sormussunuz.bu yaştan sonra rahatına bakmak varken 3. Cocugu ne yapacaksınız.hem belli bir yaştan sonra gebelik de riskli.allah 2 cocugunuza hayırlı ömürler versin

Ben olsam yapardım benimki tedaviyle oldu suanda 16 aylık ikincisi kendiliğinden olsun diye çok dua ediyorum eşime hiç ummadığı bir anda hamileyim demek istiyorum

Bebekler çok şirin çok tatlı ama bir hayat bir ömür ,eğer ki 3 cocugunuzada her konuda yetebilecekseniz tabii olsun..benimde iki çocuk..3.de olsun isterdim..ama maddiyatsizliktan değilde ikinci olunca birinci ister istemez sevgiye aç buyuyor.kiskancliklar oluyor.ne kadar ilgilenmek istesekte olmuyor..kendimizi aşırı derecede yipratiyoruz..off yaa çok zor çoook...ama senin olur içimden bir his öyle diyor...zaten olacaksa zaten sen istesende istemesende olacaktır ...

Bence yap istekliysen, ben şimdi 40 yaşında yım iki oğlum var 8 ve 5 yaşında senin yaşında olsam kesin üçüncü yü yapardım.

Şimdi ben taze üc cocuklu bir anne olarak sana ne diyeyim buyuk 11,ortanca 5,kucuk 5 aylik saatlerdir bebek uyusun diye ugrasiyorum zavalli eşim koltukta uyuya kaldi ve biz iki cift laf edemedik saat gecenin yarisi oldu umarim hakkında hayırli olan neyse o olur :)

Eğer çocuklarıma yetebilirim diyorsan kalabalık aile çok güzel bence neden olmasın ?
Allah hayırlı etsin evlatlarınızı.

Kk hatunları da cidden ilginç , siz çocuk istemiyor olabilirsiniz ama dikkat ediyorum her çocuk düşünene bir taşlama bir suçlama , bir ne biçim annesin sen edaları , bir her çocuk için özel üniversitesine kadar yetecek parayı biriktir önce cümleleri

Yahu siz istemiyorsanız istemeyin fikir olarak da söyleyin ben cesaret edemediğim için sana da yap diyemeyeceğim diye ama nedense illa bir "sus bre cahil ne 3 çocuğu!" edaları bitmek bilmiyor..

Çocuğun ihtiyacı özel kolej özel üniversite paraları değil ana baba sevgisi şefkatidir , ki konu sahibi açlıktan ağzımız kokuyor gibi bir cümle kurmamış orta direk aile belli ki.. audiye binmeyen çocuk doğurmasın mı şimdi????

Ve çok ilginç bu arkadaşlar çocuktan şikayet eden "susmuyo bu bebek hep ağlıyor hep meme istiyor bıktım usandım" içerikli konularda mest oluyorlar.

Çocuğu olmayana nispet mi yapıyorsun diyen bile olmuş benim çocuğum olmuyor ama çocuğunu seven annelikten bıkıp usanmamış ve hatta çocuğuna kardeş isteyen bir anne gördüğümde çok mutlu oluyorum

kızdığım ne mi oluyor ? parmak kadar çocuktan şikayet edip duran o miniğin emmek istemesinden bile şikayetçi olan anneler..

Konu sahibi sallama sen milleti ya... hünharca "doğurmayın bre cahiller , ne 3. çocuğu ben 50 yaşıma geldim cesaret edemedim hiç mi kafan çalışmıyor " demek pek bir cool karşılanıyor olsa gerek

Belli ki çocuklarını seven mutlu bir ailesiniz , sen de hazır hissediyorsan kendini yap bence 3. yü de. Allah bütün evlatlarını sağlıkla huzurla keyifle büyütmeyi nasip etsin

Audi çok mu lüks ki?

Audi çok mu lüks ki?
ahhahaaha bize lüks canım , audi yeni kasa full donanım falan diye belirtmem mi gerekiyordu yoksa ona da "pfff ne var onda ayol ben 2 maaşımla alırım ama yine de çocuk yapmaya korkuyorum, siz delisiniz hem audiniz yok hem de çocuk diyorsunuz" diye mi yaklaşacaksınız

porshe ferrari falan desenız de audi çok alınmayacak bır araba değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…