3. Bebek için saçmalıyor muyum :)

3. Bebiş olmalı mı ? Siz olsanız ne yapardınız ???

• 2 çocuk yeter bundan sonra hayatını yaşa

OY: 45 42,1%
  • 3. Yap

OY: 62 57,9%

• Ankete Katılan
    107
Yaşınız engel olmasa üçüncü için biraz daha beklerdim ben olsam. Iki tane pes peşe yapıp baya buyudukten sonra üçüncüyü yapıyorlar ya imreniyorum ben Onlara. Tadını çıkara çıkara buyutuyorlar. Diğer çocuklar da yardımcı oluyor.

Çocukları üniversiteye gönderebilecek misiniz? Biri tekrar denese zaten ikisini de üniversitesi aynı zamanda olacak vs.

Bence hayır. Nüfus yeterince çok, bu çocuklar 25 sene sonra nasıl bir dünyada yaşıyor olacaklar acaba? Ve bence sizin pek değil ama eşiniz yaşlı bana göre. Çocuk 10 yaşına gelince babası 55 mi olacak? Dede gibi. Genç ya da yaşlı göstermekle alakalı değil, onu kastetmiyorum. Çocuk 20 yaşına gelince babası 65 olacak, çok yaşlı bence. Seçim sizin ama madem sordunuz, bence hayır. Maddi durumunuz da öyle süper değil anladığım kadarıyla.

Ben kalabalık aileleri seviyorum Inşallah şu Nazlı bebeğim gelse ondan sonra 3 ve üzerin çocuk düşünüyorum..biraz zorluk çekersiniz ama ilerisi için muhteşem kardeşlik Bambaşka

Anlattiklariniza göre 3. Çocuğu yapmamak için hiçbir nedeniniz yok zaten:) ikiniz de istiyormussunuz madem 3 çocuk iyidir:)

Ben daha bi tane bile doguramadim be :) ama dogursamda en fazla iki tane istiyorum :) maddi imkanlarim iyi olsa dahi 2 tane yeter, kendimi cok yipratmak istemiyorum :)

Bana uc çocuklu aile korkutucu geliyor.
Uc çocuğun üniversiteyi farkli şehirde kazandığını dusunuyorum da insanin beli bükülür.
E bir de o sınavlara hazirlanma sureci var.
Ay ne bileyim bu devirde çocugu hiç bir şeyden geri kalmayacak şekilde yetiştirmek çok zorken uc çocuk büyütmek cidden cesaret işi.

2 yeter hayatını yaşa işaretledim de ...
Hayat falan yaşanmıyor ki pek çocuktan sonra
öyle de battın böylede....yap yani 3.

Istiyosaniz maddi manevi bi sıkıntınız da yoksa neden olmasin ki ? 36 yasindayim yedi ve uc yasinda iki kizim var.ucuncuyu annem basta olmak uzere herkes israr etse de ben istemiyorum.maddiyat tamam ama manevi olarak hayir diyorum ben.kendimi biliyorum cunku rahatina keyfine duskun biriyim.cocuk bakmak bana cok yorucu ve zor geliyor ayrica sabirli birisi de degilim.artik allah izin verirse bundan sonra kendim icin bi seyler yapmak istiyorum.pilatese hobi kurslarina falan gitmek istiyorum.gezmeler tatiller hayallerim cok ama bakalim artik hayirlisi:) sizin icin de hakkinizda hayirlisi olsun.

Diğer yorumları okumadım

Hamileliğiniz ve doğumunuz rahatmış çok şanslısınız

9 ay bulantı ve ağır kusmalı hastanede serumlar vurularak ve kan pıhtılaşması yüzünden her gün ağlayarak vurulduğum iğnelere, kalp hastası olduğum için inanılmaz zorlandığım bir sezaryen ve çok çok çok acı çektiğim sezaryen sonrası süreci veee bebeğim 5buçuk aylık halen daha emzirirken çektiğim acıya rağmen

3-4 evlat sahibi olmak istiyorum Allah'ın izniyle

Çünkü benim de ablam rahmetli kendimi çok yalnız hissediyorum

İstiyorsanız yapın

2. çocuktan sonra nasıl hayatınızı yaşıyorsunuz yaw, allahını seven üzerime bunun formülünü atsın okulları, kursları, özel dersleri, sporları, kitapları, doldurulması gereken boş zamanları, edilen nasihatler, saatler süren konuşmalar, izahatlar.. ben hayatımı yaşamayı geçtim günümü öylesine geçiremiyorum bende bir terslik var herhalde :)

Bende bu konudan cok kararsizim.. Bir yandan istiyorum, bir yandan istemiyorum.. Bende 31 yasindayim.. 27 lerde olsaydim kararsiz kalmazdim, ama 30 dan sonra ve cocuklarin varsa kararsiz kaliniyor. 0 dan baslaniyor yine tekrardan. Benimde hamilelim cok guzel gectinden ve cocuklarimin bebeklik doneminde kolaylik cektimden, bu yondende istiyorum

Yapın ayol, kime ne
İkiniz de istiyorsunuz .
Maddi manevi imkan varsa, Allah da takdir ederse süper olur .

Benim de 3 çocuk idealim ama bakalım nasipp

Boş vakitleri doldurmaya ugrasmiyoruz. Bir bakmisiz doluvermis. 24 saate 30 saati sigdirmaya çalışıyoruz bazen. Sanırım vakitler eskisi kadar geniş ve verimli olmuyor. Büyük şehir öldürüyor zamanı. O değil de annem 6 taneye iyi sabır etmiş ve zaman bulmuş diyor ve susuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…