3 çocuğum var ve boşanmak uzreyim sizce çalışıp asgarî ucret le gecinebilir miyim?

Emekli olduysa promosyonu vs gelmiştir. Adam da en az 10-15bin nakit var. 30 bini de kendisi çok rahat bırakır. Çocukların yaşı büyük olsa neyse ama 13 yaşındaki, henüz 20 yaşındaki çocuğa sahip çıkmamakta insafsızlık.

MAlı mülkü üzerine olmadığına göre sizlerden mal kaçıracak.

900k lık evi vermek karşılığında nafaka vermemek için anlaşmış adam. Evi verirse nafaka vermeyecek.

Adamın malı mülkü varmış, çocukları henüz küçük, babanın maddi desteğine her türlü ihtiyaçları var. Kısa yoldan boşanıp, kurtulmaya çalışıyor benim anladığım.

Merhaba kızlar 42 yaşındayım 3 çocuğum var ve boşanmak uzreyim sizce çalışıp asgarî ucret le gecinebilirmiyim.

Eğer evinizde eşiniz size ve çocuklara şiddet göstermiyorsa, eşinizden 1 sene süre isteyin.

Eğer lise mezunuysanız üniversite sınavına başvuracağınızı, bu şekilde öğrenci kredisi alıp küçükte olsa eve destek alacağınızı bahane edersiniz. Eşinizde bu sırada malı mülkü üzerine geçirsin. Sonra düzgün şekilde boşanırsınız.

Bu şartlarda acele ile boşanmak, plansız boşanmak hem size hem çocuklara kötülük.

Adamın malı mülkü varmış, çocukları henüz küçük, babanın maddi desteğine her türlü ihtiyaçları var. Kısa yoldan boşanıp, kurtulmaya çalışıyor benim anladığım.
Bı evimiz bı arabası var yıllardır zar Zor gecindik zaten bayramdan sonrada emekli aylığı baglanacak aynı zamanda çalışıyor tam rahat edecektik böyle oldu

Bı evimiz bı arabası var yıllardır zar Zor gecindik zaten bayramdan sonrada emekli aylığı baglanacak aynı zamanda çalışıyor tam rahat edecektik böyle oldu

Eğer yeni emekli oluyorsa temiz 10 bin lira promosyon parası var, en düşük emekli maaşı 7 bin, kendi çalıştığı yerden aylık 8 bin alacak. Baya bu parayı bulup karıyı değiştiren tiplerden.

Yani siz bunca senenizi, emeğinizi, hayatınızı, çocuklarınızı öyle kolayca harcatmayın. 1 sene bahane edip bekleyin.

Çok Alkol kullaniyor (hergun ) biz huzursuz uz dövmesi filan yok eskiden bı kaç kez olmuştu ama çok huzurum yok buyuk oglumda evden babasiyla kavga edip gitti.. ben cocuklarimla bı hayat istiyorum

Yok ya, o işler öyle olmuyor.
Nereye gidiyormuş, maaşına haciz olarak işler nafaka.
Gözünüzü korkutmasına izin vermeyin, evi verme sebebini bir araştırın.
Ev kimin üzerine gidin, bakın.
Eğer eşiniz üzerineyse aile şerhi koydurun, burnuma iyi kokular gelmedi.

En kısa yoldan sesinizi kesecek şekilde kaçmaya çalışıyorsa ya kaçırdığı bir şeyler ya da kusurlu davranışları vardır.

Haklısınız ama çocuklarda mutsuz anne bosan gitsin diyorlar..Aslinda bu kadar kolay olmaz herşey ben istemesem ama çocuklar öyle dediği için iki ates arasinda kalıyorum

Çok Alkol kullaniyor (hergun ) biz huzursuz uz dövmesi filan yok eskiden bı kaç kez olmuştu ama çok huzurum yok buyuk oglumda evden babasiyla kavga edip gitti.. ben cocuklarimla bı hayat istiyorum

O Zaman kocanızla konuşun evin borcunu o kapatsın, her ay çocuklara yaklaşık 2 bin lira nafaka versin öyle boşanın.

Evi üzerinize geçirmeden boşanmayın.

Boşanınca evi satarsınız, daha uygun eve geçip, parayı bankada tutarsınız.
Sizde defacto, lcw, gratis tarzı yerlerde işe girersiniz. Defacto,lcw gibi mağazalarda satışınız çok olursa maaşa ek prim ödeniyor. Yemek kartı var. Birde böyle mağaza müdürlüğüne kadar yükselebilirsiniz maaşınız artar.

Haklısınız ama çocuklarda mutsuz anne bosan gitsin diyorlar..Aslinda bu kadar kolay olmaz herşey ben istemesem ama çocuklar öyle dediği için iki ates arasinda kalıyorum

Çocukların aklıyla hareket edip, çocukların rızkını çöpe atmayın. Bu malların hepsinde bu çocukların hakkı var. Daha küçükler. Ya bunların geleceklerinin garantisinin olması gerekiyor.

30 bini cidden çok rahat kendisi kapatabilir. Sakın ben öderim demeyin.

9 emekli maaşı baglanacak bildiğim kadarıyla + yeni bı işe başlıyor 20 bine ama çok çalışacağını sanmıyorum emeklisini yer

9 emekli maaşı baglanacak bildiğim kadarıyla + yeni bı işe başlıyor 20 bine ama çok çalışacağını sanmıyorum emeklisini yer

Yeni emekli olanlara artık bankalar promosyon adı altında ek para veriyor. Yaklaşık 10 bin lira tutuyor bu promosyon parası. Maşallah bu ay eline promosyon, emekli maaşı ve kendi maaşıyla nerdeyse 40 bin lira para geçecek.

Daha üste de 50 bin istemişti duzen kuracakmis da beyimiz ve ben çalışmıyoum kardeslerinden iste kredi ceker ödersin calisinca diyor

Esiniz ne iş yapıyor hangi kurumdan emekli ikramiye gibi para alacak mı toplu.

Nafaka odemiyorum diye birşey olamaz emekli maaşından yine kesilir.

Daha üste de 50 bin istemişti duzen kuracakmis da beyimiz ve ben çalışmıyoum kardeslerinden iste kredi ceker ödersin calisinca diyor

Yalan söylüyor. Sizden ve çocuklardan kurtulmaya çalışıyor. Çocuklarla da bilerek kavga edip, onları bıktırmaya çalışıyor. Çocukların gazıyla boşanıp gidersini, diye bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…