- 29 Nisan 2021
- 47
- 73
- 38
- 45
- Konu Sahibi Polyana1980
-
bence geçinirsiniz ev sizinmiş büyük çocuğunuzda yarın öbür gün size destek olur bir iki yıl okula varsa idare edersibu yıldan sonra 1 yıl daha kaldi okulu şimdi de onlina olduğu için yarım gün bı yerde çalışıyor yine desteği olur onunda 3_4 bin
24 yıllık evliyiz evet destek oldum şimdi emekli oldu + çalışıyor bosanalim diye tutturdu zaten çocuklarım için katlanoyordum ama artık ne saygı ne sevgi kalmadi malesef iki yabancı olduk Nafaka vermek istemiyor evi al gitcem ben yoksa onuda alamazsin diyo
Emekli olduysa promosyonu vs gelmiştir. Adam da en az 10-15bin nakit var. 30 bini de kendisi çok rahat bırakır. Çocukların yaşı büyük olsa neyse ama 13 yaşındaki, henüz 20 yaşındaki çocuğa sahip çıkmamakta insafsızlık.
MAlı mülkü üzerine olmadığına göre sizlerden mal kaçıracak. Evet zamaninda kredi kartları patladığı için hiç bir şey uzerine alamadı...Adam kendi keyfini düşünüyor çoluk çocuk çok derdi degil malesef
900k lık evi vermek karşılığında nafaka vermemek için anlaşmış adam. Evi verirse nafaka vermeyecek.
Merhaba kızlar 42 yaşındayım 3 çocuğum var ve boşanmak uzreyim sizce çalışıp asgarî ucret le gecinebilirmiyim.
Bı evimiz bı arabası var yıllardır zar Zor gecindik zaten bayramdan sonrada emekli aylığı baglanacak aynı zamanda çalışıyor tam rahat edecektik böyle olduAdamın malı mülkü varmış, çocukları henüz küçük, babanın maddi desteğine her türlü ihtiyaçları var. Kısa yoldan boşanıp, kurtulmaya çalışıyor benim anladığım.
Bı evimiz bı arabası var yıllardır zar Zor gecindik zaten bayramdan sonrada emekli aylığı baglanacak aynı zamanda çalışıyor tam rahat edecektik böyle oldu
Çok Alkol kullaniyor (hergun ) biz huzursuz uz dövmesi filan yok eskiden bı kaç kez olmuştu ama çok huzurum yok buyuk oglumda evden babasiyla kavga edip gitti.. ben cocuklarimla bı hayat istiyorumEğer evinizde eşiniz size ve çocuklara şiddet göstermiyorsa, eşinizden 1 sene süre isteyin.
Eğer lise mezunuysanız üniversite sınavına başvuracağınızı, bu şekilde öğrenci kredisi alıp küçükte olsa eve destek alacağınızı bahane edersiniz. Eşinizde bu sırada malı mülkü üzerine geçirsin. Sonra düzgün şekilde boşanırsınız.
Bu şartlarda acele ile boşanmak, plansız boşanmak hem size hem çocuklara kötülük.
Yok ya, o işler öyle olmuyor.24 yıllık evliyiz evet destek oldum şimdi emekli oldu + çalışıyor bosanalim diye tutturdu zaten çocuklarım için katlanoyordum ama artık ne saygı ne sevgi kalmadi malesef iki yabancı olduk Nafaka vermek istemiyor evi al gitcem ben yoksa onuda alamazsin diyo
Haklısınız ama çocuklarda mutsuz anne bosan gitsin diyorlar..Aslinda bu kadar kolay olmaz herşey ben istemesem ama çocuklar öyle dediği için iki ates arasinda kalıyorumEğer yeni emekli oluyorsa temiz 10 bin lira promosyon parası var, en düşük emekli maaşı 7 bin, kendi çalıştığı yerden aylık 8 bin alacak. Baya bu parayı bulup karıyı değiştiren tiplerden.
Yani siz bunca senenizi, emeğinizi, hayatınızı, çocuklarınızı öyle kolayca harcatmayın. 1 sene bahane edip bekleyin.
Çok Alkol kullaniyor (hergun ) biz huzursuz uz dövmesi filan yok eskiden bı kaç kez olmuştu ama çok huzurum yok buyuk oglumda evden babasiyla kavga edip gitti.. ben cocuklarimla bı hayat istiyorum
Haklısınız ama çocuklarda mutsuz anne bosan gitsin diyorlar..Aslinda bu kadar kolay olmaz herşey ben istemesem ama çocuklar öyle dediği için iki ates arasinda kalıyorum
Eğer yeni emekli oluyorsa temiz 10 bin lira promosyon parası var, en düşük emekli maaşı 7 bin, kendi çalıştığı yerden aylık 8 bin alacak. Baya bu parayı bulup karıyı değiştiren tiplerden.
Yani siz bunca senenizi, emeğinizi, hayatınızı, çocuklarınızı öyle kolayca harcatmayın. 1 sene bahane edip bekleyin.
9 emekli maaşı baglanacak bildiğim kadarıyla + yeni bı işe başlıyor 20 bine ama çok çalışacağını sanmıyorum emeklisini yer
Daha üste de 50 bin istemiştiÇocukların aklıyla hareket edip, çocukların rızkını çöpe atmayın. Bu malların hepsinde bu çocukların hakkı var. Daha küçükler. Ya bunların geleceklerinin garantisinin olması gerekiyor.
30 bini cidden çok rahat kendisi kapatabilir. Sakın ben öderim demeyin.
Esiniz ne iş yapıyor hangi kurumdan emekli ikramiye gibi para alacak mı toplu.Bı evimiz bı arabası var yıllardır zar Zor gecindik zaten bayramdan sonrada emekli aylığı baglanacak aynı zamanda çalışıyor tam rahat edecektik böyle oldu
Daha üste de 50 bin istemiştiduzen kuracakmis da beyimiz ve ben çalışmıyoum kardeslerinden iste kredi ceker ödersin calisinca diyor
Daha üste de 50 bin istemiştiduzen kuracakmis da beyimiz ve ben çalışmıyoum kardeslerinden iste kredi ceker ödersin calisinca diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?