- 29 Nisan 2021
- 47
- 73
- 38
- 45
- Konu Sahibi Polyana1980
-
Aslinda odemeside lazım değilYa 30 bin lira kocan için çok kolay kapatılır. Krediler çok uygun. Zaten kendisi avans hesaptan bu parayı çekebilir. Borcunu kendi ödesin sonra evi üzerine yapsın.
Bosanacagim ama çocuklarımın günahına girmek istemiyorum tek olsam ceketimi alip giderim şuan onlar için gelecek kaygısı yaşıyorum bu sekilde gecinebilen varmi merak ediyorumGeçinemezseniz boşanmayacakmısınız?
Sağol canım valla biraz moral oldun. Oğlumun da okulunun bitmesine 1 yıl var oda destek olur.simdide yarım gün çalışıyor zaten yine 2_3 onunda katkısı olacakGeçmiş olsun abla çok üzüldüm.
Benim bir arkadaşım bu şekilde esinden ayrıldı.
Anne babasından ev kaldı kardeşlerine payını verdi kredi çekti.
2 çocuğu okuyor.
Kendisi çalışıyor ama mesai falan yapıyor biraz fazla ücret alıyor.
İnan benden iyi geçiniyor.
1500 lira ödemem şuan çok iyi kiralar çok uçuk zaten.
Haftalık pazar ve market alışverişi yaparsın.
Fatular odenince az paran kalır ama idare edersin.
1 sene çalışsan daha asgari ücrete zam da gelir kendi yağında kavrulursun.
Çok bolluk rahat içinde olmasanız da gecinirsiniz
Sadece asgari ücretle kira ödeyip çocuk büyütmek geçinmek çok zor ama senin en azından kira dersin olmayacak.
Benim arkadaşımın oğlu da çalışıyor abla.Sağol canım valla biraz moral oldun. Oğlumun da okulunun bitmesine 1 yıl var oda destek olur.simdide yarım gün çalışıyor zaten yine 2_3 onunda katkısı olacak
Aynı şeyleri düşünüyorum bendeHanımlar burada asgari ücretle geçinirsin, sana kredi verirler, ödersin vs diyenlerin herhalde market fiyatlarından haberleri yok. Hayalleriniz çok tatlı ama gerçek değil. 30 bin liralık kredinin aylık ödemesi 1500 değil, imkansız. Yeni çalışan birinin de sürekli çalıştırılacağı garantisi yok.
Arkadaşın ne iş yapiyor kaç yadinda keske oda burda olsaydida yazsaydı essekten düşenin halinden essekten düşen anlarmisBenim arkadaşımın oğlu da çalışıyor abla.
Kardeşine biseyler almış eve faydası var diyordu arkadaşım.
20 yaşında genç adam sana kocamdan daha çok destek olur hiç üzülme.
Bu halde çok kadın geçiniyor yetişkin oğlun da var daha ne olsun.
Yarın için başarılar dilerim en büyük adımı atmışsın gerisi gelir inşallah
İyideAynı şeyleri düşünüyorum bendeşuan ev için krediye 1500 ödüyoruz ev bı akrabasının uzerine krediyide o çekti biz ödüyoruz ona ama borcuyla beraber bana bagisliycak o sekilde oluyormuş sanırım ama tam detaylı araştırmadım 28_30 gibi odenecek bı mebla kaldı
38 yaşında bir fabrikada çalışıyor.Arkadaşın ne iş yapiyor kaç yadinda keske oda burda olsaydida yazsaydı essekten düşenin halinden essekten düşen anlarmisteşekkürler canım iyi dileklerin için
Onuda bana yikmak istiyor 7 _10 bin kadarda tapu masrafiİyide
Şimdi bu tapu devir işlemlerininde baya masrafı var. Bunu kim ödeyecek? Ne bağışı siz dernek misiniz?
Aynı şeyleri düşünüyorum bendeşuan ev için krediye 1500 ödüyoruz ev bı akrabasının uzerine krediyide o çekti biz ödüyoruz ona ama borcuyla beraber bana bagisliycak o sekilde oluyormuş sanırım ama tam detaylı araştırmadım 28_30 gibi odenecek bı mebla kaldı
Onuda bana yikmak istiyor 7 _10 bin kadarda tapu masrafi
Ya ben calismaya razıyım gerekirse ek iş de yaparım yeterki çocuklarımı mutlu edebiliyim doğru yoldan ayrilmasinlar beni uzmesinler baska bir şey istemem.Arkadasinizada Allah güç kuvvet versin38 yaşında bir fabrikada çalışıyor.
Bant da ürünleri kontrol ediyorum demişti.
Aslında işi ağır bir kaç kez kaza gecirdi ama 5-6 yıldır ayrı eşiyle ve hep çalıştı.
İllaki bilmediğimiz zorlukları olmuştur ama hiç şikayet etmedi.
2 çocuğunu dershaneye gönderdi kızı benim kızımla yaş,arkadaşlar.
Vardiyalı çalışıyor ama çocuklar herşeyi hallediyor.
Açıkçası çok imrenirim bende ona inşallah sende öyle rahat huzurlu yaşarsın çocuklarınla
Hayir uzerime evi yapacak...Ya, eğer siz vefat ederseniz ev bu akrabaya kalabilir. Çocuklar yine perişan.
İnşallah ölmemHayir uzerime evi yapacak...
Ev neden başkalarının üzerine, eşinizin bile değilmiş..sizin olmayan bir eve neden para ödeyeceksiniz..evi sizin üzerinize devir etsinler tamam 30 bini öderim deyin,bakalım ne diyecek..sonuçta eşiniz calismadiginizi biliyor, nasıl ödeyeceksiniz..30 bin için 900 binlik evi verecekse tamam deyin,ama zannetmiyorum,eşiniz başka birseyin peşinde sanki..başka biri de olabilir hayatında dikkat edin..sakın plansız boşanmayın, oyuna gelmeyin..ayrıca bunca yıl, 3 çocuktan sonra bu ne boşanmasıymış bu..nikâhınızı kolay kolay vermeyin..siz istemezseniz kimse boşayamaz sizi zaten..evliyken de çalışabilirsiniz..eger güçlü bir kadın değilseniz,boşandıktan sonra hayat öyle kolay değil, asgari ücretle iş bulurum falan ..yillarinizin emeğini artırmayın bir tarafa..Aslında işler biraz karışık ev araba var ama eşimin üzerine değil bu yüzden vermezse hiç bir şekilde hak talep edemiyorum evimiz şuan 900 .000 gibi bı değeri var 30 binde borcu var 1500 ödemesi onuda öde evi veriyim nafakada istemeyin anlaşmalı olsun diyor ama ben baya stresli yım gelecek kaygısı yaşıyorum şuan yaşımda malum 42
Hayir uzerime evi yapacak...
Okuyan çocuğunuza nafaka alabilirsiniz. Bnm kızıma vermk zorunda kalınca verdi. 13 yaşındakilere neden almıyorsunuz? Sizde alablrsnz. Bn sigortalı çlştığım halde alıyorum.Okuyor üniversitesi de ama oda destek olabilir 3_5
Bu adam adam olmaz siz Allah'a sıginin evi üstünüze yapsın versin 30 bin kalan bircuyla kabul edip ayrılın tertemiz.1500 odemsi varmış zaten biter.zaman hemen gecer ev sizin sadece faturalarınızı ödeyip cocukalrin karnini doyurup ufak tefek ihtiyaçlarını karşılayıp huzur içinde yaşarsınız.allah büyük niye yaşanmasın korkmayın çalışın neler değişir neler olur hayatta huzur içinde evinizde çocuklarınızla yemek yiyip yasamaka dunyaya değer Allah o eve bereket verirÇok Alkol kullaniyor (hergun ) biz huzursuz uz dövmesi filan yok eskiden bı kaç kez olmuştu ama çok huzurum yok buyuk oglumda evden babasiyla kavga edip gitti.. ben cocuklarimla bı hayat istiyorum
Bu adam adam olmaz siz Allah'a sıginin evi üstünüze yapsın versin 30 bin kalan bircuyla kabul edip ayrılın tertemiz.1500 odemsi varmış zaten biter.zaman hemen gecer ev sizin sadece faturalarınızı ödeyip cocukalrin karnini doyurup ufak tefek ihtiyaçlarını karşılayıp huzur içinde yaşarsınız.allah büyük niye yaşanmasın korkmayın çalışın neler değişir neler olur hayatta huzur içinde evinizde çocuklarınızla yemek yiyip yasamaka dunyaya değer Allah o eve bereket verir
Valla kafasındaki tek şey sorumluluklardan kaçıp rahat alkol alip hayatını yasamak..evi üzerine yaparım diyor ama baska planı varmı bilmiyorum nasıl sıkıntı çıkar yada ne yapabilir.bosanma protokolü yapmış getirmiş bugun de evi vermeye karşılık bosandiktan once ve sonra çocuklarım ve kendim adina nafaka talep etmiycem diye ben hiç konusmadan okuyup çıktım eksik varmi dedi bakarim dedim.bi avukata danismadan bişey yapmam zatenEv neden başkalarının üzerine, eşinizin bile değilmiş..sizin olmayan bir eve neden para ödeyeceksiniz..evi sizin üzerinize devir etsinler tamam 30 bini öderim deyin,bakalım ne diyecek..sonuçta eşiniz calismadiginizi biliyor, nasıl ödeyeceksiniz..30 bin için 900 binlik evi verecekse tamam deyin,ama zannetmiyorum,eşiniz başka birseyin peşinde sanki..başka biri de olabilir hayatında dikkat edin..sakın plansız boşanmayın, oyuna gelmeyin..ayrıca bunca yıl, 3 çocuktan sonra bu ne boşanmasıymış bu..nikâhınızı kolay kolay vermeyin..siz istemezseniz kimse boşayamaz sizi zaten..evliyken de çalışabilirsiniz..eger güçlü bir kadın değilseniz,boşandıktan sonra hayat öyle kolay değil, asgari ücretle iş bulurum falan ..yillarinizin emeğini artırmayın bir tarafa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?