3 çocuğum var ve boşanmak uzreyim sizce çalışıp asgarî ucret le gecinebilir miyim?

Çok karaktersiz gerçekten midem bulanıyor benimde her anlamda artık

Bence siz yalandan 6 ay, 1 sene süre isteyin. Okul okuyacam, önce iş bulup para biriktireyim, yoksa sana yük oluruz, dersiniz. Böyle deyinki şüphelenmesin hem.

Sonra paraları naptığına göre kendiniz karar verirsiniz.

Dışardan lise bitirmeye çalışıyorum malesef yaşım 42 ek süre istemek bize zarar veriyor.. yarın iş başı yapcam ama kafam çok karışık çocuklarımın hakkını yedirmekte istemiyorum

%1000000

Adam başkasını bulmuş belli ki yerinde duramıyor, konu sahibesi tam şu anda ne istese yaptıracak durumda. Konu sahibesi net konuşun borcu kapatsın 30bin falan ödemeyin, evi de üstünüze yapsın. Tapuya gidin beraberce ancak tapudan sonra oturu konuşurum diyin.

Dışardan lise bitirmeye çalışıyorum malesef yaşım 42 ek süre istemek bize zarar veriyor.. yarın iş başı yapcam ama kafam çok karışık çocuklarımın hakkını yedirmekte istemiyorum

Bir daha çocuklara bağırıp çağrırsa, gidin uzaklaştırma aldırın, çocuklarıma kötü davranıyor de. Babasının tarlasındaki patatesler değil bu çocuklar.

Israrla çocukları da kışkırtıyor. Evde huzur bırakmıyordur şimdi. Gidin diye hepsi.

Siz 25 sene bu adamın kahrını çekeceksiniz, öz evlatlarına sahip çıkmayacaksa nerede bunun adamlığı? Adam olsaydı sizin de çocukların da hakkını verir defolup giderdi. Ama niyeti sizleri süründürmek. Kendince ikinci bahar yaşayıp, eğlenecek, paraları yiyecek.

Hadi bu çocuklar şimdi küçük, bunlar yarın evlenecekler, üniversiteleri için para gerekecek, arkalarında babaları olmadan mı yaşayacaklar? "Babam bizfen mal kaçırdı, destek olmaz" diye gariban mı kalacaklar?

Size yazık değil mi? Bir yanda çocuklar, bir yanda eşiniz bir yanda kendi hayatınız. Siz daha bu adamın cüzdanındaki parayı bilmiyorsunuz, sizden saklamış, gizli hesaplar peşinde.

Ne yapacağımı bilmiyorum bende bı yanım evi versin gitsin yüzünü şeytan görsün diyor bı yanım gelecek kaygısı yaşıyor.sagligim el verdiği surece çocuklarıma manevi maddi de elimden geleni yaparım ama ya yetemezsem ya yapamazsam korkusu içimi yiyor ben kocadan vazgeceli çok oldu ama çocuklarım küçüktü kimseye gidemezdim şimdi büyüdüler anne bosan diyorlar buyuk de bende destek olurum diyor baba bile demiyor babasina.. ama küçükler tam ergenlikte baş eeside zor maddi de zor asgarî ucretle aslinda gecinebilecegimi gözüm kesmiyor sadece yoksa eşimi bende istiyorum

Sizin şuan emekli olma durumunuz var mı? Ne kadar borcunuz var emeklilik için biliyor musunuz?

Evi kalan borcuyla birlikte satıp başka ev alın borç kapanmış olur. Benim bir komşum öyle yaptı. Alın evi bence. Aileniz yok mu? Destek cıkmazlar mı biraz. Bence ev kira olmazsa geçinirsiniz biraz kısarsınız ama kimseye minnetiniz kalmaz

3 çocukla, asgari ücretle çalışan ve işi uzun süre garanti olmayacak bir kadınla nasıl olacak bu? Ekonomi çok kötü durumda. Değil üç çocuk, kendisi zor geçinir. Bu çocukların okul masrafı, kıyafetleri, yemekleri içmesi, ıvırı zıvırı çok masrafı var. Kira dertleri olmasa bile o buzdolabını dolduramazlar.

Yıllardır çalışmıyordum esim istemedi 8 yıl calissam pirimim doliyo ama yaşı beklemem lazim oda 58 de

47ye düştü yaş sınırı. Kocanıza şart koyun sizin emekli paranızı ödesin.

Kocanızın eşekliği var. Hem sizi çalıştırmıyor hem de böyle yarı yolda bırakıyor.

Ah ah ne diyeyim ki valla içim parçalanıyor böyle şeylere. Keşke elimden bişey gelse.

Evi satmayı düşünmüyorum zaten aylık odemesi 1500 odenir diye düşünüyorum kardeslerim filan destek olur ama ben kimseden destek almadan planımı yapmalıyım kimseye guvenmeden
Kardeslerim

Evi satmayı düşünmüyorum zaten aylık odemesi 1500 odenir diye düşünüyorum kardeslerim filan destek olur ama ben kimseden destek almadan planımı yapmalıyım kimseye guvenmeden

Kardeslerim

Ya 30 bin lira kocan için çok kolay kapatılır. Krediler çok uygun. Zaten kendisi avans hesaptan bu parayı çekebilir. Borcunu kendi ödesin sonra evi üzerine yapsın.

Ya 30 bin lira kocan için çok kolay kapatılır. Krediler çok uygun. Zaten kendisi avans hesaptan bu parayı çekebilir. Borcunu kendi ödesin sonra evi üzerine yapsın.
Bunuda soyliycem teşekkür ederim adam üste de 50 bin isteyince benden ben evi vermisken evden de olmayim diye tmm demiştim

Geçmiş olsun abla çok üzüldüm.
Benim bir arkadaşım bu şekilde esinden ayrıldı.
Anne babasından ev kaldı kardeşlerine payını verdi kredi çekti.
2 çocuğu okuyor.
Kendisi çalışıyor ama mesai falan yapıyor biraz fazla ücret alıyor.
İnan benden iyi geçiniyor.
1500 lira ödemem şuan çok iyi kiralar çok uçuk zaten.
Haftalık pazar ve market alışverişi yaparsın.
Fatular odenince az paran kalır ama idare edersin.
1 sene çalışsan daha asgari ücrete zam da gelir kendi yağında kavrulursun.
Çok bolluk rahat içinde olmasanız da gecinirsiniz
Sadece asgari ücretle kira ödeyip çocuk büyütmek geçinmek çok zor ama senin en azından kira dersin olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…