- 13 Ağustos 2022
- 8.841
- 4.468
- 123
- 32
- Konu Sahibi Polyana1980
-
Çok zorMerhaba kızlar 42 yaşındayım 3 çocuğum var ve boşanmak uzreyim sizce çalışıp asgarî ucret le gecinebilirmiyim.
Çok karaktersiz gerçekten midem bulanıyor benimde her anlamda artıkYalan söylüyor. Sizden ve çocuklardan kurtulmaya çalışıyor. Çocuklarla da bilerek kavga edip, onları bıktırmaya çalışıyor. Çocukların gazıyla boşanıp gidersini, diye bekliyor.
Çok karaktersiz gerçekten midem bulanıyor benimde her anlamda artık
Dışardan lise bitirmeye çalışıyorum malesef yaşım 42 ek süre istemek bize zarar veriyor.. yarın iş başı yapcam ama kafam çok karışık çocuklarımın hakkını yedirmekte istemiyorumBence siz yalandan 6 ay, 1 sene süre isteyin. Okul okuyacam, önce iş bulup para biriktireyim, yoksa sana yük oluruz, dersiniz. Böyle deyinki şüphelenmesin hem.
Sonra paraları naptığına göre kendiniz karar verirsiniz.
Çocukların aklıyla hareket edip, çocukların rızkını çöpe atmayın. Bu malların hepsinde bu çocukların hakkı var. Daha küçükler. Ya bunların geleceklerinin garantisinin olması gerekiyor.
30 bini cidden çok rahat kendisi kapatabilir. Sakın ben öderim demeyin.
Dışardan lise bitirmeye çalışıyorum malesef yaşım 42 ek süre istemek bize zarar veriyor.. yarın iş başı yapcam ama kafam çok karışık çocuklarımın hakkını yedirmekte istemiyorum
Ne yapacağımı bilmiyorum bende bı yanım evi versin gitsin yüzünü şeytan görsün diyor bı yanım gelecek kaygısı yaşıyor.sagligim el verdiği surece çocuklarıma manevi maddi de elimden geleni yaparım ama ya yetemezsem ya yapamazsam korkusu içimi yiyor ben kocadan vazgeceli çok oldu ama çocuklarım küçüktü kimseye gidemezdim şimdi büyüdüler anne bosan diyorlar buyuk de bende destek olurum diyor baba bile demiyor babasina.. ama küçükler tam ergenlikte baş eeside zor maddi de zor asgarî ucretle aslinda gecinebilecegimi gözüm kesmiyor sadece yoksa eşimi bende istiyorumBir daha çocuklara bağırıp çağrırsa, gidin uzaklaştırma aldırın, çocuklarıma kötü davranıyor de. Babasının tarlasındaki patatesler değil bu çocuklar.
Israrla çocukları da kışkırtıyor. Evde huzur bırakmıyordur şimdi. Gidin diye hepsi.
Siz 25 sene bu adamın kahrını çekeceksiniz, öz evlatlarına sahip çıkmayacaksa nerede bunun adamlığı? Adam olsaydı sizin de çocukların da hakkını verir defolup giderdi. Ama niyeti sizleri süründürmek. Kendince ikinci bahar yaşayıp, eğlenecek, paraları yiyecek.
Hadi bu çocuklar şimdi küçük, bunlar yarın evlenecekler, üniversiteleri için para gerekecek, arkalarında babaları olmadan mı yaşayacaklar? "Babam bizfen mal kaçırdı, destek olmaz" diye gariban mı kalacaklar?
Size yazık değil mi? Bir yanda çocuklar, bir yanda eşiniz bir yanda kendi hayatınız. Siz daha bu adamın cüzdanındaki parayı bilmiyorsunuz, sizden saklamış, gizli hesaplar peşinde.
Ne yapacağımı bilmiyorum bende bı yanım evi versin gitsin yüzünü şeytan görsün diyor bı yanım gelecek kaygısı yaşıyor.sagligim el verdiği surece çocuklarıma manevi maddi de elimden geleni yaparım ama ya yetemezsem ya yapamazsam korkusu içimi yiyor ben kocadan vazgeceli çok oldu ama çocuklarım küçüktü kimseye gidemezdim şimdi büyüdüler anne bosan diyorlar buyuk de bende destek olurum diyor baba bile demiyor babasina.. ama küçükler tam ergenlikte baş eeside zor maddi de zor asgarî ucretle aslinda gecinebilecegimi gözüm kesmiyor sadece yoksa eşimi bende istiyorum
Evi kalan borcuyla birlikte satıp başka ev alın borç kapanmış olur. Benim bir komşum öyle yaptı. Alın evi bence. Aileniz yok mu? Destek cıkmazlar mı biraz. Bence ev kira olmazsa geçinirsiniz biraz kısarsınız ama kimseye minnetiniz kalmazAslında işler biraz karışık ev araba var ama eşimin üzerine değil bu yüzden vermezse hiç bir şekilde hak talep edemiyorum evimiz şuan 900 .000 gibi bı değeri var 30 binde borcu var 1500 ödemesi onuda öde evi veriyim nafakada istemeyin anlaşmalı olsun diyor ama ben baya stresli yım gelecek kaygısı yaşıyorum şuan yaşımda malum 42
Yıllardır çalışmıyordum esim istemedi 8 yıl calissam pirimim doliyo ama yaşı beklemem lazim oda 58 deSizin şuan emekli olma durumunuz var mı? Ne kadar borcunuz var emeklilik için biliyor musunuz?
Evi kalan borcuyla birlikte satıp başka ev alın borç kapanmış olur. Benim bir komşum öyle yaptı. Alın evi bence. Aileniz yok mu? Destek cıkmazlar mı biraz. Bence ev kira olmazsa geçinirsiniz biraz kısarsınız ama kimseye minnetiniz kalmaz
Yıllardır çalışmıyordum esim istemedi 8 yıl calissam pirimim doliyo ama yaşı beklemem lazim oda 58 de
Ah ah ne diyeyim ki valla içim parçalanıyor böyle şeylere. Keşke elimden bişey gelse.3 çocukla, asgari ücretle çalışan ve işi uzun süre garanti olmayacak bir kadınla nasıl olacak bu? Ekonomi çok kötü durumda. Değil üç çocuk, kendisi zor geçinir. Bu çocukların okul masrafı, kıyafetleri, yemekleri içmesi, ıvırı zıvırı çok masrafı var. Kira dertleri olmasa bile o buzdolabını dolduramazlar.
KardeslerimEvi kalan borcuyla birlikte satıp başka ev alın borç kapanmış olur. Benim bir komşum öyle yaptı. Alın evi bence. Aileniz yok mu? Destek cıkmazlar mı biraz. Bence ev kira olmazsa geçinirsiniz biraz kısarsınız ama kimseye minnetiniz kalmaz
Ayyy o güzel yureginiz yeterAh ah ne diyeyim ki valla içim parçalanıyor böyle şeylere. Keşke elimden bişey gelse.
Evi satmayı düşünmüyorum zaten aylık odemesi 1500 odenir diye düşünüyorum kardeslerim filan destek olur ama ben kimseden destek almadan planımı yapmalıyım kimseye guvenmeden
Kardeslerim
Bunuda soyliycem teşekkür ederimYa 30 bin lira kocan için çok kolay kapatılır. Krediler çok uygun. Zaten kendisi avans hesaptan bu parayı çekebilir. Borcunu kendi ödesin sonra evi üzerine yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?