- 13 Mayıs 2017
- 159
- 54
- 98
- Konu Sahibi Be peaceful
-
O da bi yere kadar oluyor canm pek tutmuyo tutturuolarbaşka şeylere yönlendirebilirsiniz.
konuşunca anlayacak yaştalar bence...
Ahahaha guzel fikir :)O oyıncagı alır kendım oynarım
Tamam tesekkur ederim..walla zor oluo hakkikaten :)Tam tutturma yaşları kuzularıneşimin yeğenleride o yaştalar. Aynı şey başında kavga edince oturup sırayla oynancak yoksa böyle yaparsanız kaldırırm oyuncağı diyorum hemen kabul ediyolar. Birde hala üstelerlerse dikkatlerini bi anda başka birşeye çekiyorum mesela bebek başında kavga ediyolarsa hadi tren yolu yapalım ikinizde araba alıp sırayla içinde sürün diyorum. Vazgeçmezlerse ortak yapabilcekleri bi oyuna yönlendirin :))
Bununla ilgili gecenlerde bir makele okumustum. Kisaca soyle ozetleyeyim. Biri gelse sizden makyaj malzemelerinizi yada telefonunuzu vs gibi size ait bir seyi almak oynamak kullanmak vs istese paylasirmisiniz. Hayir. Neden cocuklarinizdan kendisine ait oyuncagi paylasmasini bekliyorsunuz o halde diyor. Biri gelip sizin elinizden aniden telefonunuzu cekse alsa sinirlenirsiniz ve vermezsiniz. Ayni sey cocuklar icinde gecerli. Makalenin sonunda kadinin cocugunu gonderdigi kreste oyuncagi ilk gorup.oynayan sikilana ve birakana kadar ooyuncakla oynar. Birakinca digerleri alabilir kurali varmis. Artik cocugunun sosyal yasantisinda da bu kurali uyguluyoruz demiş. Neyicede bi yetiskinler bize ait seyleri paylasmiyoruz ki cocuklari paylasmak zorunda birakalim. Bana mantikli geldi acikcasi. Ilk goren oynar seklinde devam edin...Herkese merhaba ben size bisey danismak istiyorum..benim kizim arkadaslariyla bulusunca bu arada kizim 3 yasinda diger 2 cocukta o civar yaş...onlarla bir araya gelince hepsi bir oyuncagi istio ve ben nasil davranacagimi bilemiyorum..diger arkadaslarimda bu konudan muzdarip onerisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?