3 Cocuk ayni oyuncaği isterse...

Onlar senin arkadaslarin,sadece oynayacaksiniz sonra yine sana verecekler diyorum. Genelde kabul ediyor ama etmediginde ustelemiyorum. Vermek istemezse vermesin

Oyuncagı kaldırmak en mantıklısı 5.5 yasında kızım hala arkadaslarıyla oynarken onca bebegın ıcınde bırtanesı ıcın kavga edıyolarkaldırıyorum sonra yıne bır aynı oyuncak ıcın kavga cıkıyor sanırım zamanla duzelırler

Oyuncağı alır, 3 e bölerim cidden. Zaten ya durumdan hoşnut olup oynarlar yada bir daha tutturmazlar :)

Laf anlamiolar maalesef ucude kendi aglamalarina odaklaniyor o an sadece

Inanin o kadar elimizden geleni yapioruz ki anlatamam hepsi 2 yas sendromundamidir nedir :) hey Allah im bıdıklar taktilar mi takiolar walla bunu yazarken arkadasim bizdeydi ikizleri var kizimdan 6 ay kadar buyukler 3 bucuk yasindalar onun da ayni konuda sorunlari var yani biraraya geldik mi yapma etme demekten kedimizi goremioruz

Yani evet ama busefer cocuk yasi geregi ortasini ayatlayamiyor bencillk egoistlik olabiliyor onu biraz buyuyunce yapicam ama o kesin simdi bazen soluorum anlamio bakiorum kardeslerin gelince hepsi icin oynamasinlar dio :) ortayi bulamio simdilik

Evet aynen bende boyle yapiorum kizimin bi seti var onu cok deger verdigini bilir kaldiririm ama gerisi paylasilmali fln dir guzellikle anlatirim bazen oluo ama bazen olmuo hhatta cogu zaman kavga cikio cocuklar aglio hepsi birden ay wallahi insan kafa dagitmaya die cikio beyni patlio

Onlar senin arkadaslarin,sadece oynayacaksiniz sonra yine sana verecekler diyorum. Genelde kabul ediyor ama etmediginde ustelemiyorum. Vermek istemezse vermesin
O zamanda yanlis izlenim oluo anneleri tarafindan canm :/

Evet insallah..cocuklar 6 yasina kadar pek paylasma olayina yanasmiolar

O yaştaki çocuk 5 dk 10 dk anlamayabilir. Ve 10 dk çok uzun bir süre onların beklemesi için.
Bu gibi durumlarda timer kullanın. Süre onlar için soyut bir kavram ama timerin zili çaldığında sıra gelmesi somut. Ve böylece sıra almayı bile oyun haline dönüştürebilirsiniz. Biz okulda bunu kullanıyoruz en zor çocuk bile zil çalınca kuzu kuzu bırakıyor elindekini. şu kadar süren var demekten çok daha etkili hem de sizinkiler daha da küçük yaştalar. Süreyi de oyuncağın cinsine göre belirleyin çok uzun olmasın

Allah sabır versin zor yaa şimdi paylaşmayı istemiyorlar

üç yaşındaki çocukları için normal.
bi arkadaşımın kızı çok cadıydı .oyuncakları hep ortadaydı.hem ortaya bırakırlar hemde hiç dokundurtmazdı.
misafir geleceği bir gün oyuncakların hepsini kaldırdım.iki tane peluş beıraktım innan o kadar güzel oynadılarki.sanan tavsiyem kaldır hepsini.wallahi kavgasız patırtısız oluyor.

süre verınce cocuk durur mu tutturan cocuk...
ben olsam o oyuncagı kaldırırdım ve bırdaha boyle paylasmadan bencıl davranırsanız tamamen kaybedersınız ama paylasarak bırlıkte oynarsanız hepsı sızın derdım

soz dınlemedıgınde komple kaldırırdım yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…