- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 18
- 33
Pardonda siz gece gece iyi saatte olsunlarmi geldi hayırdır yani ne bu şiddet ne celal sizin yazınız gözüme battı sadece yorum yaptım hoşuna gider gitmez size kalmış ne dusunurseniz düşünün tabi sizin hayatınız banane ben sadece kendimce doğru olanı dedimYa kardesim hem herkws istedigini yazmakta ozgurdur diyorsun hem benim fikrime yorum yapiyorsun, gece gece bela misin nesin? Evet ben 3. Ye kalsam aldiririm. Hakkimda ne dusunursen dusun buyuk harfle yazinca etkilenmedim yani. Benim hayatim benim dusuncem benim inanişim. Sen konu sahibine istedigin yorumu yap bana niye yapiyorsun
Çok tesekkür ederim iyi dilekleriniz için. Allah sizede herşeyin hayirlisini versin insallah.
Ya hem sataşiyorsun hem bu ne siddet falan filan. Evet aynen sana nePardonda siz gece gece iyi saatte olsunlarmi geldi hayırdır yani ne bu şiddet ne celal sizin yazınız gözüme battı sadece yorum yaptım hoşuna gider gitmez size kalmış ne dusunurseniz düşünün tabi sizin hayatınız banane ben sadece kendimce doğru olanı dedim
Amin cnm insallah ben 19 aydır denemedigim yapmadığım şey yok ama hamile kalamadim her ay bir hevesle günüm gecmesini beklıyorum sonu hep tek cizgi darısı başıma inşallah canmÇok tesekkür ederim iyi dilekleriniz için. Allah sizede herşeyin hayirlisini versin insallah.
Sataşma derken nasıl üslup bu anlamadım neyse sizin fevzi davranislarinizi cekemiycem size aldiracaginiz kiyacaginiz can ile başbaşa bırakıyorumYa hem sataşiyorsun hem bu ne siddet falan filan. Evet aynen sana ne
Gaddar demek satasmak olmuyor mu? Birde ajitasyon yapma bana sökmezSataşma derken nasıl üslup bu anlamadım neyse sizin fevzi davranislarinizi cekemiycem size aldiracaginiz kiyacaginiz can ile başbaşa bırakıyorum
Maddi manevi hazir olmayabilirsiniz ama birde beni ve benim gibi çocuk hasretiyle yananlari düşünün.bizim 3 yıl olacak hala yok belki bir kaç yıl içinde Allah 3 4 tane nasip edecek bizde diyecez nasıl bakarız diye.ama ne olursa olsun Allah nasip etmiş. vardır bunda da bir hayır diyerek şükredin ve hamileliginizin keyfini çıkarın bence.Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Size sorum 3 çocuklu anneler nasil yapiyorsunuz? Nasil üçünede yetiyorsunuz?
Not: prezervatif ile korunuyorduk. Inanin eşimde bende çok şaşkiniz.
Ahahah inanın gece gece hiç güleceğim yoktu ajitasyon derken siz iyimisjnjzGaddar demek satasmak olmuyor mu? Birde ajitasyon yapma bana sökmez
Şuan oğlum 15 ayının içinde bende 10+3 günlük hamileyim oğlum bakmasi çok ama çok zor çok hareketli hiç yerinde durmuyo ikinci şuan karnındayken bile zor ama keşke olmasaydı diyenlere inat bakıyorum kızmaktan sesim kisiliyo gitgide zayifliyorum ama yapacak birşey yok kısmeti varmış hatta kanama falan oluyo doktor yoruldugundan oluyordur bebek maşallah çok iyi duruyo dedi Allah a şükür doğumum da zor olacak ama inşallah Allah beni evlatlarına bağışlar. Herkesi kimseyi evlatlarından ayırmasın rabbimKesinlikle aralari ne kadar benim suan biri uc biride 16 aylik iyi kuzum var birbirinin arkadasi yaslarinin yakin olmasi bakim acisindan biraz zor olsada onlar icin harika
Ya hu kadını katil ilan etmeyin hemen.su anki ruh hali ile böyle söylüyor olabilir.belki olsa o da kıyamaz.velevki aldırdı,bu Allah ile kulun arasında.Sataşma derken nasıl üslup bu anlamadım neyse sizin fevzi davranislarinizi cekemiycem size aldiracaginiz kiyacaginiz can ile başbaşa bırakıyorum
Allah insallah sizede en kisa zamanda bebiş verir.Maddi manevi hazir olmayabilirsiniz ama birde beni ve benim gibi çocuk hasretiyle yananlari düşünün.bizim 3 yıl olacak hala yok belki bir kaç yıl içinde Allah 3 4 tane nasip edecek bizde diyecez nasıl bakarız diye.ama ne olursa olsun Allah nasip etmiş. vardır bunda da bir hayır diyerek şükredin ve hamileliginizin keyfini çıkarın bence.
Kes ya okudugunu bile anlamayip arada baglanti kuramayan biriyle işim olmaz.Ahahah inanın gece gece hiç güleceğim yoktu ajitasyon derken siz iyimisjnjz
Canım şakın aldırmayın büyük günahtırKizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Maddi manevi hazir olmayabilirsiniz ama birde beni ve benim gibi çocuk hasretiyle yananlari düşünün.bizim 3 yıl olacak hala yok belki bir kaç yıl içinde Allah 3 4 tane nasip edecek bizde diyecez nasıl bakarız diye.ama ne olursa olsun Allah nasip etmiş vardır bunda da bir hayır diyerek şükredin ve hamileliginizin keyfini çıkarın bence.Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Amin inşallah.kiymayin ona belki de en hayırlı evladiniz o olacak . Geçim sıkıntısı da yorgunlukta elbet bir gün geçer.ama evlat acısı çok zor olur...Allah insallah sizede en kisa zamanda bebiş verir.
Ben siz gaddarsiniz demedim genelleme bu aldırma konusu Gaddar ca bana diyosnuz anlamayıp bağlantı kuruyosunuz ama sizinde anladığınız yok belli oluyorKes ya okudugunu bile anlamayip arada baglanti kuramayan biriyle işim olmaz.
Hanimlar isteyen istedigi fikri verir, kimse kimseyi yok sen gaddarsin, yok sen şoylesin diye yargilayamaz
He he bana demedin, cevir kazi yanmasin. Sukur ki kime neyi dediginiz kanitli olarak duruyor.Ben siz gaddarsiniz demedim genelleme bu aldırma konusu Gaddar ca bana diyosnuz anlamayıp bağlantı kuruyosunuz ama sizinde anladığınız yok belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?