3. Çocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocaniz süper bı insan

Ne gerek var? Gerçekten bu kadar yıpranmışken belki yardım eder umuduyla üçüncü bir çocuğa hele ki şu dünya şartlarında gerçekten ne gerek var?

Çocukları kendimize doğurmuyoruz ama onları istemediği ve sevmediği halde bir babaya doğurmak çok iyi fikir gerçekten.
İlerde babam beni niye istemiyor niye sevmiyor diye sorduğu zaman zaten seni kendim için yapmıştım, boşver babanı diyebilir konusahibi. Gerçekten dahihane fikir
Ha belki ilerde adamın babalık duyguları kabarcak, 50-60 yaşıında falan- olabilir. Denemeye değer.

İn
İkinci çocuğumu "kendim için" doğurdum aynı dediğiniz gibi. Hatta kendine güvenmeyen çocuk yapmayacak erkek hiçbir konuda yardımcı olmuyor diye düşünüyordum. Ama bakıyorum başka babalar arada sırada da olsa bı el atıyor. Ben en hasta hallerim de bile tek başına dik durmak durumunda kaldım. Arkadaşlar çok haklı, Bu sebepten hiç düşünmemek daha iyi galiba. Benim açımdan delilik olur.

Yani her insanın bozuk yanları var. Bunu tamamı kötü diye algılamak ne derece doğru olur?

Ben içinde bulunduğum durum açısından soru sormuştum.
Başka yanları şu an bizi ilgilendirmiyor ama. Adam bir baba olarak merhametsiz ve sorumsuz. Biz iki kardeşiz ama bizim her işimize koşan bir babam vardı. Ona rağmen annem o kadar yıprandı ki. Sizi düşünemiyorum bile. Belki eşiniz okeye iyi bir 4. olabilir ama insanlığı kıt kusura bakmayın.

Ben bu konuda fikir sormustum zaten. genelleme yapmışsınız.ben genel bı fikir sormadım, zaten genel bilgi de vermedim. O yüzden anlamsız geldi tepkiniz.

.

Tabi ki bu hissiyat da bence enerji olmaması sınıfına giriyor..

Ben bu konuda fikir sormustum zaten. genelleme yapmışsınız.ben genel bı fikir sormadım, zaten genel bilgi de vermedim. O yüzden anlamsız geldi tepkiniz.

.
Siz sormayabilirsiniz ama biz insanlar fikir yürüterek yorum yaparız işte. Gördüğünüz gibi yorum filtrele gibi bir seçenek yok burada. Yapacak bir şey yok. Ki yine genelleme olduğunu düşünmüyorum. Ama hayat sizin elbet , yıpranan sizsiniz. Babasız büyüyünde çocuklar. Asıl onlara yazık zaten...

.
2 çocuğa zerre yardim etmeyen, karısına karsi insafsız, merhametsizdir bana göre. oturup hayatını film gibi seyretmek gerekmiyor.
Eşim bırakın destek olmayı "ben istediğim için!" devamlı terslik yaptı bağırdı çağırdı çocuklar için bana..

Bunu yazan da sizsiniz. Benim kocam bana böyle davransa iyi bı adam olmaz benim için.

Sizin fikriniz o şekilde olmuştur, saygı duyuyorum

2 çocuğu istemeyen,ama arkadaşının lafıyla gaza gelen adama 3. Çocuğu yapmak?

Böyle yazınca daha net oldu bir okuyun isterseniz. Aynı arkadaşı çocuklu hayattan sıkılıp hanımı çocukları kapının önüne koyarsa size de yol görünür. Öyle bir karakterde çünkü eşiniz.

Kedinizin ne istediği önemli, eşinize güvenerek böyle bir yola girmenizi tavsiye etmem eğer gerçekten siz istiyorsanız yapın ve bu sefer devamlı ona paslayın sen istedin yardımcı ol diye ama istemiyorsanız hiç o topa girmeyin derim

Tabiki sizin düşünceniz öyle olabilir.

Haklısınız. O topa girmem şu durumda. Fikrim daha net

Ne güzel sağlıklı iki çocuğunuz varmış. Ben olsam riske girmem. Hem böyle bir babayı bir daha ihya etmem. Hem de 3. Çocuğun sağlıklı olacağının bir garantisi yokken, sağlıklı bir gebelik geçireceğimin garantisi yokken yapmazdım doğrusu.

Tabi her çocuk,her gebelik başlı başına hem risk, hem sorumluluk. Vazgeçtim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…