- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi 5kisilikailem
Belki yorumum acımasız gelecek ama birşeyleri başarmak için bazı şeylerden vazgeçmek gerekiyor bence özellikle sizin durumunuzda bir kadın için.
Belki de anne olmadığımdan bilmiyorum ama şu an çocuklarınızı bir devlet kurumuna emanet edip onlar için iyi bir ortam hazırlamaya çalışmanız daha makul gibi.
Çocuklarınız sizi anlayacaktır eminim ilerde.
Yeni doğmuş bir bebek 2 küçük çocuk daha...
Nasıl olacak siz çalışırken.O manevi ablanız ben bakamam bugün dediğinde ne yapacaksınız. Ya onun bir sağlık sorunu çıktığında, sabrı tükendiğinde, sıkıldığında yada...
Bir tanıdığımın ablası eşinden şiddet görüyordu 2 küçük çocuğu vardı. Adama dayanamadı artık ve boşandı baba evine döndü. Ailesi o evden ayrılıp yanlarına gelmesini ancak çocuklarını bırakırsa kabul edeceklerini söylemiş. O da bıraktı.
Şimdi bu kadına kim nasıl kızabilir, yargılayabilir. O çocuklar için ve kendisi için zor da olsa o şartlarda doğrusu buydu belki de.
O çocuklar evde dayak yiyen bir anne görerek büyümeyecek olması, maddi olarak daha rahat bir yerde büyüyecek olması anneyle büyümelerinden ama sefil olmalarından daha mantıklı geliyor bana.
Aynen anne olmadığınızdan bilememissiniz