• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 cocukla ayrı eve çıkmak

Bence komsunuza guvenip de yola çıkmayın... sadece vefa borcu icin bakacak meselesi değil yadin birgün hasta olur vs Daha emin adimlarla ilerleyin a plani b plani c llani şeklinde
Bakin sorun burda ailem ben aile konusunu cozsem bebek mesele değil ailem zaten her türlü destek olur bana . Rezil bir şekilde bırakmazlar yani.

Siz daha doğum yapmamıştınız doğru hatırlıyorum değil mi? Günlük bebeğe mi bakacak komşunuz? Yanlış anlamayın umarım her dediğiniz çıkar ama bana biraz fazla pembe tablo geldi yazdıklarınız
Evet doğum yapmadım daha,şimdi çıksam daha zor olacak. Çalışamayacağım bile bu halde. Ama diğer şekilde elbet çözüm yolu bulunur diye düşünüyorum. Daha güzel fikirleriniz varsa dinleyebilirim 🙏 çataldan inip hadi gidiyoruz demeyeceğim tabii ki

Bence komsunuza guvenip de yola çıkmayın... sadece vefa borcu icin bakacak meselesi değil yadin birgün hasta olur vs Daha emin adimlarla ilerleyin a plani b plani c llani şeklinde
Bebek konusunda biraz tedirgin oldum şimdi. Oda bakarim diyor ama bilmiyorum.

Maşallah 3.sü de yolda bekleseydiniz 4ü 5i de...

Allah yardımcınız olsun
Insanları demorize edip sonra melek kılığına girip birşeyler temenni etmeniz çok itici. Seni ilgilendirmez kaçıncı olduğu bilmediğiniz hayata burnunu sokma lütfen. Sizin gibiler her postta çıkıyor maalesef. Çok iticisiniz

iş hazır bakıcı hazır doğumun var kaç ay evden dışarı bile zor çıkarsın bence en azından aileden birini razı edip yola cik derim
Doğum oldugu gün gideceğim demedim ki çocuk.toparlansin ben toparlanayjm yapacağım bu dediklerimi,ailem den kaçmıyorum zatrn onlarda beni git ne halin varsa gör diye bırakmazlar eminim. Basta sığınma evine gideceğim sonra ayrı eve ailemi o sürede ikna etmeye çalışacağım. Bana destek olurlar

Doğum oldugu gün gideceğim demedim ki çocuk.toparlansin ben toparlanayjm yapacağım bu dediklerimi,ailem den kaçmıyorum zatrn onlarda beni git ne halin varsa gör diye bırakmazlar eminim. Basta sığınma evine gideceğim sonra ayrı eve ailemi o sürede ikna etmeye çalışacağım. Bana destek olurlar
Allah yardımcın olsun canım aileni en iyi sen tanırsın neticede

Hanımefendi kalbinizi kırmak istemiyorum ama daha doğmamış bile bebek en az 8 9 ay çalışamazsınız. Kim bakacak emen bebeğe artı iki tane daha çocuğa söyler misiniz? Yada bulduğunuz iş nedir?

Size şu an yardım sözü verenlere güvenmeyin derim. İnsanlar bi çocuğa zor bakıyor sizde üç tane var. Bir gün değil iki gün değil kim para almadan bakar çocuklarınıza senelerce?

Kendini toparlayana kadar bakar , neden bakmasın ki.. Karşılıksız bakacak çok insan var.

Bazen kanından birindense yabancı akraban oluyor.

Zaten çalışacağım diyor , bir süre sonra zor gelirse maaşının bir kısmını verir .

3 çocuğu olan biri yuva kurmaya çalışıyor ve bir şekilde yolunu bulacaktır bu. Nafaka da alır. Birikimi de var , neden olmasın ki.

Sen kararını vermişsin, karşına çıkacak problemlere de çözüm bulmuşsun, inanıyorum çocuklarını tek başına büyütebilirsin. Senin gibi kuvvetli anneleri tebrik ediyorum. Düşersen bile, cok derin düşmezsin. Sana ve çocuklarına çok güzel, yarınlar diliyorum.

Kendini toparlayana kadar bakar , neden bakmasın ki.. Karşılıksız bakacak çok insan var.

Bazen kanından birindense yabancı akraban oluyor.

Zaten çalışacağım diyor , bir süre sonra zor gelirse maaşının bir kısmını verir .

3 çocuğu olan biri yuva kurmaya çalışıyor ve bir şekilde yolunu bulacaktır bu. Nafaka da alır. Birikimi de var , neden olmasın ki.
Çok teşekkür ederim cesaret verdiğiniz için,tanıdığım birisi kadın ve o kadar iyi ki yani biran yorumlara bakarak kadın beni yarı yolda bırakacak diye düşündüm ama bırakmaz eminim. Dediginiz gibi çalışacağım zaten,evde yatmayacağım biraz toparlaninca zaten bakıcı ya veririm rahatsız olduğunu hissettiğimde. Yasadigim yer küçük 500 tl ev kirası,nafaka falan geçinirim asgari ücretle her şekilde. Eşim ayrılınca elini ayağını çocuklarından çekecek bir adam değil. Nakit para vermez bana elden ama kre parasi üstlerine başlarına kıyafet falan alır. Kötü koca ama iyi baba gibi Birşey. Olmayacak birşey değil diye düşünüyorum. Zaten ailemde yardimci olur olmazsa da kendileri bilir.

Sen kararını vermişsin, karşına çıkacak problemlere de çözüm bulmuşsun, inanıyorum çocuklarını tek başına büyütebilirsin. Senin gibi kuvvetli anneleri tebrik ediyorum. Düşersen bile, cok derin düşmezsin. Sana ve çocuklarına çok güzel, yarınlar diliyorum.
Cesaret için minnettarım 🙏 hala da çözüm bulmaya devam ediyorum,edeceğim. Düşsem de dediginiz gibi derin olacağını düşünmüyorum. Daha çok gencim ve çocuklarıma bakabilirim. Şuan bile sırf birikim için elişi yapıyorum satıyorum hamile halimle 2 cocukla. Anne olmak çok farklıymış gerçekten evlatların için herşeyi göze alıyorsun

Çok teşekkür ederim cesaret verdiğiniz için,tanıdığım birisi kadın ve o kadar iyi ki yani biran yorumlara bakarak kadın beni yarı yolda bırakacak diye düşündüm ama bırakmaz eminim. Dediginiz gibi çalışacağım zaten,evde yatmayacağım biraz toparlaninca zaten bakıcı ya veririm rahatsız olduğunu hissettiğimde. Yasadigim yer küçük 500 tl ev kirası,nafaka falan geçinirim asgari ücretle her şekilde. Eşim ayrılınca elini ayağını çocuklarından çekecek bir adam değil. Nakit para vermez bana elden ama kre parasi üstlerine başlarına kıyafet falan alır. Kötü koca ama iyi baba gibi Birşey. Olmayacak birşey değil diye düşünüyorum. Zaten ailemde yardimci olur olmazsa da kendileri bilir.

Ayrılma sebebinizi bilmiyorum ama 3 çocuğunuz varken ayriliyorsaniz muhakkak önemli bir sebebi vardır.

İlk etapta destek olur , neden olmasın. Dediğim gibi bazen en kanimizdan olmayan biri en yakın akrabamizdan sabırlı olur.

Zaman geçtikçe yük olmaya başlarsa ya da aksi bir durum o zaman çaresine bakarsınız.

Zaten çalışacaksınız , nafaka, üst baş, okullarda babalarıyla birlikte halledersiniz.

500 tl.. eşyalı evler bir nimet şimdiki zamanda. Küçük yerde de hayat daha ucuz oluyor.

Yeter ki isteyin, neden olmasın. Hele çocukları için yeniden hayat kurmaya çalışan güçlü bir kadına her yoldan kapı açılır inşallah.

Sakın umudunuzu yitirmeyin. Abla olmaz başka biri bulunur bakmak için.

Her çalışan annenin bir çocuğa bakanı oluyor. Öyle ya da böyle sayısız kadın bu yolla iş hayatına devam ediyor.

Eski konularını bilmiyorum eşinle problemlerin çok mu büyük? Allah yardım eder bir şekilde toparlarsın inşallah ama babanın bakım gücü daha çok olacaksa evlatlarınız için ortak yolu bulun derim

Insanları demorize edip sonra melek kılığına girip birşeyler temenni etmeniz çok itici. Seni ilgilendirmez kaçıncı olduğu bilmediğiniz hayata burnunu sokma lütfen. Sizin gibiler her postta çıkıyor maalesef. Çok iticisiniz
Gerçekleri duymak istemiyorsanız konu açmasaydınız.
Bal gibi siz de biliyorsunuz
Sinirinizi burada çıkarmak yerine hayatınızda uygulayın sevgiler

Ayrılma sebebinizi bilmiyorum ama 3 çocuğunuz varken ayriliyorsaniz muhakkak önemli bir sebebi vardır.

İlk etapta destek olur , neden olmasın. Dediğim gibi bazen en kanimizdan olmayan biri en yakın akrabamizdan sabırlı olur.

Zaman geçtikçe yük olmaya başlarsa ya da aksi bir durum o zaman çaresine bakarsınız.

Zaten çalışacaksınız , nafaka, üst baş, okullarda babalarıyla birlikte halledersiniz.

500 tl.. eşyalı evler bir nimet şimdiki zamanda. Küçük yerde de hayat daha ucuz oluyor.

Yeter ki isteyin, neden olmasın. Hele çocukları için yeniden hayat kurmaya çalışan güçlü bir kadına her yoldan kapı açılır inşallah.

Sakın umudunuzu yitirmeyin. Abla olmaz başka biri bulunur bakmak için.

Her çalışan annenin bir çocuğa bakanı oluyor. Öyle ya da böyle sayısız kadın bu yolla iş hayatına devam ediyor.
Çok teşekkür ederim bende sizin gibu düşünüyorum. Her kapıyı çalacağım bu süreçlerde çocuklarım icin. Ailem konusunda görüşünüz ne acaba ikna edebilir miyim? Ailem yaşadıklarıma 6 senedir sabır şiddet hakaret küfür herşey vardı. Boşandım ama oğlumu babam kabul etmeyince, geri geldim bu yüzden babam bana küstü. Ailemle görüşmüyorum. Oğlumu kabul etseydi eğer ne 3. Çocuk olacaktı nede ben tekrar geri gelecektim

Gerçekleri duymak istemiyorsanız konu açmasaydınız.
Bal gibi siz de biliyorsunuz
Sinirinizi burada çıkarmak yerine hayatınızda uygulayın sevgiler
Hayatımda cok ta güzel uyguluyorum,zorlanirsin hayal kuruyorsun diyen de oldu ama size verdiğim tepkiyi vermedim. Ama siz sadece demorize etmek için yazmışsınız. Ister 5 yaparım ister 10 çocuk. Size çocuk sayısı nasıl iyi mi diye sormadım. Soru başkaydı,görüşünüz yoksa da yazmayın. Terbiyesizliğin luzmu yok,

Eski konularını bilmiyorum eşinle problemlerin çok mu büyük? Allah yardım eder bir şekilde toparlarsın inşallah ama babanın bakım gücü daha çok olacaksa evlatlarınız için ortak yolu bulun derim
Maalesef çok çok büyük şeyler bir önceki postumu okuyabilirsiniz aslında. 6 senedir mücadele etmekten bıktım.

Cesaret için minnettarım 🙏 hala da çözüm bulmaya devam ediyorum,edeceğim. Düşsem de dediginiz gibi derin olacağını düşünmüyorum. Daha çok gencim ve çocuklarıma bakabilirim. Şuan bile sırf birikim için elişi yapıyorum satıyorum hamile halimle 2 cocukla. Anne olmak çok farklıymış gerçekten evlatların için herşeyi göze alıyorsun
Pasif değilsin ve cesaretlisin. Elinden gelen marifetlerin de var, tembel de değilsin. Aferin ve bravo. İnsan hayatında çok yanlışliklar yapıyor ve yanlışlıkların da olması lazım. Cünkü o yanlışliklardan doğrusunu öğreniyoruz. Korkak birisi olsaydın, yaptığın yanlışlığı anlardın ama çözüm bulmaya cabalamazdin. Sen bakmışsın kocadan hayır yok ve aksiyona geçmişsin.
Cok tanıdığım kadın var, hiç mutlu değiller kocalariyla, çoğu depresyonlu, ama maalesef oturdukları yerde oturuyorlar daha. Bahane olarak ya çocuklar verilir, ya evin borcu, hasta kv, hasta anne, kendi hastaligi, mesleği yok vs vs.
Biz bir defa dünyadayız ve herkesin hakkıdır mutlu ve özgür olması.
En doğrusunu yapıyorsun kardeşim, hic arkana bakma, hep ileri.

Back
X