Eğer öyle bişey varsa ölürümde boşanmam
Bence fazla değil 20yılını vermiş kadın 3çocuk doğurmuş iki günlük evlilik değil bu.
Eşin ne sanıyordu 5 kuruşsuz kapının önüne mi koyucaktı .
Gayet haklı talepler bunlar.
Boşanmak isteyen de buyursun yapsın.
Bunlar evliliği çocuk oyuncağı sanıyorlar heralde.
Kadın 20 yılını vermiş be .
Hayatını vermiş.
Hepsini al hakkındır.
Adam bunu şirket karışmaz kalabilirsin diye kandırmış. Biraz düşünse böyle bir şeyin imkansız olduğunu anlayacak ama inanmayı seçiyor. Sanki adam bavulunu alıp ailesine gidecek ? Başka bir eve geçecek ve şirket o evi ödeyecek. Konu Sahibi bence çevresinin gazına geliyor . Büyük ihtimalle eşinin hayatında başkası var ve evlenmeyi düşünüyor . O yüzden ılımlı olmaya çalışıyor sorun çıkmasın diye .Arabayi rizede mi kullanacaksiniz? Belliki adam sizi o evde barinddirmak istemiyor.
Ay ben pes ediyorum arkadaslar. Size basarilar
Hanımefendi 19 yaşında size göre iyi bir evlilik yapmış, evliliği ve çocuk büyütmeyi meslek gibi görüp geleceği hiç dusunmeden 3 çocuk dogurarak eşinizin size sunduğu imkanları kullanarak, hayattan bihaber bu yasa gelmişsiniz anladığım kadarıyla...Yaşadığınız fanus kırılınca yaşadığınız şaskinliginizi anlıyorum ama inanin ülke gerceklerinde eşinizin size sunduğu nafaka ve nakit miktari hiç de az değil...Siz de calışacaksiniz elbette, gençsiniz, çocuklarınız kocaman olmuş, boşandiginiz adam çocuklarin gerçek masrafının en az yarısını ödemek zorunda elbette ama size bakmak zorunda değil. Bırakin ex kocayı, hiçkimse size bakmak zorunda değil...Ben eşinizi iyiniyetli buldum , bana kalırsa protokolü bir avukat eşliğinde düzenlettirin , belki arabayı da alırsınız ama istediğiniz diğer imkanlar gerçekten çok ütopik...Evi söyledim aylık ödemeleri 30-40 bin çıkıyormuş alabilsem bu yaşa kadar alırdım dedi yanaşmıyor. çocukları daha iyi okutmak için girmemiş o borca şimdide masrafları artacak diyo üniversiteler yaklaşıyor vs. Off çıkmazda hissediyorum. Önüme 300.000 atıp ayda 10.000 lira vererek çıkıp gidecek aklınca. Ceketimi alıp çıkıyorum diyo bi de also eşyayı çok istiyosa.çocuklar konusunda çok istekli blöf değil ama asla vermem
39 yaşındayım, eşim 43. Çok direndim çocuklarda ağladı benle yalvardık ama yok nuh dedi peygamber demedi. Günahını almıyım ama belki başka biri var düşğndükçe kıskançlıktan deliriyorum herşeyini alayım bakalım kim bakacak yüzğne diyorum.
Evden ayrılan bir koca!!! Çocuklarınada evet çok düşkünmüşçocuklarına da çok düşkün ama boşanmayı yıllardır dile getirir. Artık bu yıl evden de ayrıldı
Belki sirket karismaz, bekki gercekten adam oturmasina müsaade edecek. Herseyin olumlu oldugunu dusunelim ama ne zamana kadar? Adam isten cikarilsa, sirket batsa, istifa etse, sirket ev destegini biraksa, emekli olsa ne olacak? Simdi 60bin maasiyla ev almayan adam, emekli maasiyla konu sahibinin kirasini odemeyecek.Adam bunu şirket karışmaz kalabilirsin diye kandırmış. Biraz düşünse böyle bir şeyin imkansız olduğunu anlayacak ama inanmayı seçiyor. Sanki adam bavulunu alıp ailesine gidecek ? Başka bir eve geçecek ve şirket o evi ödeyecek. Konu Sahibi bence çevresinin gazına geliyor . Büyük ihtimalle eşinin hayatında başkası var ve evlenmeyi düşünüyor . O yüzden ılımlı olmaya çalışıyor sorun çıkmasın diye .
Ay bu benim fikrim ya.Adam 2 yılını mı vermiş ; şu matematiği bize de anlatabilir misiniz ?
Zaten çocukları istiyor adam. Her fırsatta sevmiyorum diyor boşanmak istediğini dile getiriyor. Ben de dahil bazen hatalarımızın bedelini kendimiz de öderiz.Valla alin alabildiğinizi. Yorumlara çok şaşirdim. 20 yıl verilmiş bir gençlik gitmiş. Üç çocukla yanliz devam edeceksiniz beyefendi ne yapacak. Tek tabanca yeniden mi başlayacak hayata. Oh ne güzel. Sevmiyorsa yapmayacakti çocuk. Ya da alsin üç çocugu kendi baksin kolaysa. Olan hep kadına oluyor yazık ya. 15 bin nafaka 30 bin + maas için üç çocuga gayet normal. Bahsettiğiniz sartlarda fazlasini aldiğin düşünüyorum.
Onların eski eşlerinin boşanma şartları iyi olmasına rağmen onlar bile çalışıyor. Konu sahibinin çalışmamak için direnmesini anlamıyorum.Yok artık. Eşiniz Cem Yılmaz ve Acun'dan sonra en çok eski eşine ödeme yapan kişi olacak sanırım. Talepleriniz çok fazla. Hakimin cekismelide bunları vereceğini sanmiyorum. Çocuklarınız kucuk de değil normal olan sizin de ise girmeniz ve nafakanin eve ortak katkı olması. Ama siz çalışmayı planlamiyorsunuz sanırım.
Adama hak vermiyorum ben zaten kesinlikle. Bazen öyle anlaşılabiliyor. O da gerçekten çok sorumsuz bir insanmış. Sevmediğin bir kadınla evliysen ilk çocuktan sonra prezervatifi çifter çifter takarsın. 43 yaşında, karısını sevmeyen ve eli para gören bir erkek var ortada. Belli ki hayatında biri var veya aklında biri var.
Almasin demiyoruz sadece kandirilmasin istiyoruz. Kadinin simdi oturdugu ve kalmak istedigi ev esinin calistigi sirkete ait. Konu sahibi her an disarida kalabilir. Cocuklar buyuk oldugu icin babamda kalmak istiyoruz derse barinma sorunu tamamen kadina kalacak. Araba yerine ev aldir diyoruz. Adam zaten rizeye donmeyi dusunmuyor musun demis. Bir sekilde kadini yollayacak. Evlilik icinde alinmis ne evi ne arabasi ne dikili taş var. Kadinin isi yok, tecrubesi yok, ortada kalacak. Esiyle anlasmazsa Mahkeme yoluyla alabilecegi bir mal yok. Maddi talepleri esini bosanmaktan vazgeçirmekten ziyade gelecegini garantileyebilecegi yonde olmali.Valla alin alabildiğinizi. Yorumlara çok şaşirdim. 20 yıl verilmiş bir gençlik gitmiş. Üç çocukla yanliz devam edeceksiniz beyefendi ne yapacak. Tek tabanca yeniden mi başlayacak hayata. Oh ne güzel. Sevmiyorsa yapmayacakti çocuk. Ya da alsin üç çocugu kendi baksin kolaysa. Olan hep kadına oluyor yazık ya. 15 bin nafaka 30 bin + maas için üç çocuga gayet normal. Bahsettiğiniz sartlarda fazlasini aldiğin düşünüyorum.
E hanımefendi siz neden çalışmıyorsunuz ,zaten yıllardır keyfiniz yerindeymis. Artik çalışacaksınız bir zahmet .Evlerinizde aşkta yokmuş, biz ask olan evliliklerde bile küçük çocuklarla çalışıyoruz neden acaba?Kocanız olse ne yapacaksınızSadece bir çocuğum kolejde, diğeri anadolu lisesini kazandı. Küçüğüm devlette ilkokulda zaten. Liseye gidene kadar ikiside kolejdeydi o yüzden birikim yapma fırsatı olmadı zaten maaşta 3-5 senedir yüksek . Rahat etince herhalde ayrılma isteği depreşti. Şirket evinde oturmama sorun çıkarmıyor ama dediğim gibi süresi belirsiz onunda işten ayrılsa bir aksilik olsa çıkın derler. 15.000 le kiramı vericem geçinicem mi. Araba da ufak eski bi şey zaten bunlar abartımı sahiden ya , kendi isteyip bizden ayrılıp hayat konforuna devam edecek normali bu mu? Asgari ücrete evet desem çocukların nafaka kesilince bi ona kalıcam. Araba için kredi çekicem dedi hemen veremezmiş bi de, nakite de yanaşmadı. Kafam allak bullak sonradan pişman olacağım bi anlaşma yapmak istemiyorum
Hanımefendi boşanacaksınız hala ev büyük eşyaları ona göre aldık diyorsunuz. Üstelik ev size ait değil neden anlamak istemiyorsunuz. elalemin evine güvenerek çıkmayın bu yola. ..Ev çok maliyetli geliyor, 2-3 milyondan aşağı ev yok hiç yanaşmaz ki ona, kredi çekse 10-20 yıl ödemesi lazımmış. Çocukları da istiyor üstüne bi de benden. Ev sorun olmasa burda düzenimiz kurulu hiç istemiyorum çıkmayı ev büyük eşyalar buraya göre alındı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?